تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه رولت بستنی به روشی بسیار آسان با طعمی بی نظیر و عالی

طرز تهیه رولت بستنی به روشی بسیار آسان با طعمی بی نظیر و عالی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رولت بستنی را آماده کرده ایم.

انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد

طرز تهیه رولت بستنی , رولت بستنی , کیک , بستنی , بستنی رولتی

مواد لازم برای تهیه رولت بستنی

بستنی :♥: نیم کیلو گرم

تخم مرغ :♥: 2 عدد

شکر :♥: 5 قاشق غذاخوری

آرد  :♥: 5 قاشق غذاخوری

وانیل :♥: نوک قاشق چایخوری

پودر کاکائو :♥: 1 قاشق چایخوری

شکلات ، خامه ، بستنی ، پسته ، میوه و...  :♥: برای تزیین

طرز تهیه رولت بستنی , رولت بستنی , کیک , بستنی , بستنی رولتی

طرز تهیه رولت بستنی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه رولت بستنی به این صورت است ک ابتدا باید

زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

برای اینکه کیک خوب پف کند و حالت پفکی داشته باشد دقت کنید زرده به هیچ وجه داخل سفیده باقی نماند.

سفیده تخم مرغ را که جدا کردید درون ظرفی با همزن برقی با دور کند هم بزنید .

سپس با دور تند هم بزنید تا بصورت پنبه ای دربایید و از ظرف نریزد.

حالا در ظرف دیگری زرده تخم مرغ را ریخته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کشدار و روشن رنگ شود.

رزده را به سفیده اضافه کنید و خیلی آرام مخلوط کنید تا پف آن نخوابد . توجه داشته باشید که نباید زیاد هم بزنید.

آرد را الک کنید و در 2 تا 3 مرحله به آرامی اضافه کنید و هم بزنید.

مایه کیک را به صورت مستطیل روی کاغذ روغنی کف سینی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.

به این دلیل که نوع کیک مصرفی کیک اسفنجی می باشد برای اینکه راحت از کف سینی جدا شود، کف سینی کاغذ روغنی بگذارید و مقداری آرد روی آن بپاشید.

سینی را در طبقه وسط فر بگذارید و دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید برای 35 دقیقه درون فر باشد.

سینی کیک را از فر خارج کنید و به وسیله یک حوله مرطوب همراه با کاغذ رول کنید.

در زمانی که کیک را رول می کنید کاغذ را کم کم جدا کنید و و همان کاغذ را در اطراف رول درون یخچال بگذارید تا سرد شود.

بعد از خنک شدن کیک را از یخچال بیرون آورده و یک لایه بستنی روی آن بکشید.

حالا بستنی و کیک رول شده را درون فریزر بگذارید.

آخرین مرحله تزیین کیک می باشد. با یک لایه بستنی از نوع رنگی و غیر از بستنی داخل کیک روی سطح رول را بپوشانید.

حالا روی بستنی را با شکلات آماده شده ،خامه، پسته یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.

برای برش دادن رولت بستنی حتما کارد را درون آب خیس کرده و بعد برش دهید.

بهتر است سر و ته رولت بستنی که نامنظم می باشد را برش دهید و بعد میل بفرمیاید.

رولت بستنی را بسته به ضخامت برش میتوان به 8 تا 10 قسمت تقسیم کرد و برای پذیرایی مهمان آماده کرد.

طرز تهیه رولت بستنی , رولت بستنی , کیک , بستنی , بستنی رولتی

طرز تهیه رولت بستنی به روشی بسیار آسان با طعمی بی نظیر و عالی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.