تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل بسیار خوشمزه سرشار از آهن و کاهنده فشار خون

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل بسیار خوشمزه سرشار از آهن و کاهنده فشار خون

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع دمنوش در سایت انسان شاد

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل,دمنوش چای ترش و هل,طرز تهیه دمنوش چای ترش,دمنوش چای ترش,دمنوش,خواص چای ترش

مواد لازم برای تهیه دمنوش چای ترش و هل

چای ترش :♥: یک سوم قاشق غذاخوری

چوب دارچین :♥: دو تکه

هل :♥: شش عدد

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل

به نقل از انسان شاد طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل به این صورت است که ابتدا

باید در یک قوری مناسب مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

زمانی که آب گرم شد و به دمای 80 درجه سانتی گراد رسید چای ترش را به آن اضافه کنید و

اجازه دهید برای 10 دقیقه بجوشید و خوب دم بکشید.

بعد از دم کشیدن دمنوش چای ترش چوب دارچین و دانه های هل را به دمنوش اضافه کنید و

اجازه دهید برای 10 دقیقه دیگر دمنوش بجوشد تا آماده شود.

بهتر است برای شیرین کردن دمنوش چای ترش و هل از نبات یا عسل استفاده کنید.

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل بسیار خوشمزه سرشار از آهن و کاهنده فشار خون

خواص چای ترش :

* چای ترش برای کاهش فشار خون بسیار مناسب است *

* همچنین خنک کننده بدن و تصفیه و رقیق کننده خون نیز میباشد *

* بر خلاف چای که باعث دفع آهن میشود چای نرش خود یکی از منابع سرشار از آهن می باشد *

افرادی که دارای قند، چربی و فشارخون بالا هستند، می ‌توانند یک تا دو نوبت از چای روزانه ی خود را به چای قرمز اختصاص دهند و

برای هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگ‌ های چای قرمز را داخل یک فنجان ریـخته و سپس آب جوش بر روی آن بریزند و

سرپوشی گذاشته، 10 دقیقه بماند تا دم بکشد سپس صاف کرده و میل کنید.

چای قرمز یا چای ترش در نقاط مختلف دنیا با نام های متفاوتی خوانده می شود.

این گیاه و محصولات آن در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه، چای قرمز و چای ترش خوانده می شود.

یکی از مهم ترین خواص چای قرمز شباهت ترکیبات آن با انسولین است و به همین جهت این گیاه خواص ضد دیابتی هم دارد.

در هند از دانه های این گیاه به عنوان یک دارو برای سستی، گیجی و سوء هاضمه استفاده می شود و

دانه های آن غنی از چربی و پروتئین است.

خواص دارچین :

دارچین سرشار از آنتی اکسیدان میباشد،بطوری که 1 قاشق مربا خوری پودر دارچین به اندازه ای 1 لیوان آب انار آنتی اکسیدان دارد.

همچنین دارچین سرشار از آهن ، کلسیم ، منگنز ، فیبر و ویتامین های C , K می باشد.

دارچین در برابر مقابله با عفونت های قارچی و باکتریایی به بدن کمک میکند.

دارچین برای پیشگیری از بیماری ام اس نیز بسیار مفید می باشد.

دارچین، علاو بر درمان اختلال های گوارشی، خاصیت آرامش بخشی دارد.

دارچین کلسترول و قند خون را کنترل میکند و از آن برای درمان سوء هاضمه و درد معده و اسهال استفاده می کند.

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل,دمنوش چای ترش و هل,طرز تهیه دمنوش چای ترش,دمنوش چای ترش,دمنوش,خواص چای ترش

خواص هل :

از نظر طب قدیم و سنتی ایران هل گرم و خشک می باشد.

دانه های خواص گرما بخشی دارند و بسیار مفید برای تقویت معده و روده می باشد.

هل باعث تحریک اشتها می شود و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.

جویدن دانه های هل بعد از غذا علاوه بر کمک بر هضم غذا و گوارش بهتر آن میتواند بوی نامطبوع دهان مانند بوی پیاز یا سیر را از بین ببرد.

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل,دمنوش چای ترش و هل,طرز تهیه دمنوش چای ترش,دمنوش چای ترش,دمنوش,خواص چای ترش

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل بسیار خوشمزه سرشار از آهن و کاهنده فشار خون

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل,دمنوش چای ترش و هل,طرز تهیه دمنوش چای ترش,دمنوش چای ترش,دمنوش,خواص چای ترش

طرز تهیه دمنوش چای ترش و هل بسیار خوشمزه سرشار از آهن و کاهنده فشار خون

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.