تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه چلو گوشت مخصوص و عالی رستورانی

آموزش و طرز تهیه چلو گوشت مخصوص و عالی رستورانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان و همراهان همیشگی طرز تهیه چلو گوشت را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت,چلو گوشت مخصوص

طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت,چلو گوشت مخصوص

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت مخصوص :

گوشت گردن گوساله :◊: 1 عدد

پیاز :◊: 2 عدد

رب گوجه فرنگی :◊: 2 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش :◊: 1 قاشق غذاخوری

برگ بو :◊: به میزان لازم

چوب دارچین :◊: به میزان لازم

نمک :◊: به میزان لازم

فلفل :◊: به میزان لازم

زعفران :◊: به میزان لازم

طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت,چلو گوشت مخصوص

طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت,چلو گوشت مخصوص

طرز تهیه چلو گوشت :

به نقل از انسان شاد برای تهیه چلو گوشت اولین کاری که باید انجام داد این است که پوست پیاز را بکنید و آن را بشورید و به شکل نگینی ریز روی تخته خرد کنید.

حال کمی روغن سرخ کردنی درون یک قابلمه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا روغن مقداری گرم شود.

بعد از گرم شدن روغت پیاز ها را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا زمانی که نرم شوند.

مقداری فلفل یا ادویه دلخواه روی گوشت گردن گوساله بریزید و

آن را درون قابلمه بگذارید و به همراه پیاز ها کمی تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.

بعد از اینکه گوشت کمی سرخ شد رب گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و با یکدیگر تفتشان بدهید.

اکنون به میزان لازم آب درون قابلمه بریزید و 2 حبه سیر و برگ بو و

یک عدد چوب دارچین در صورت موجود بودن به آن بیفزاید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.

برای مغز پخت شدن کاملا گوشت چیزی حدود 3 الی 4 ساعت زمان نیاز هست، پس لطفا عجله نکنید.

توجه داشته باشید که در زمان پخت چلو گوشت مدام به قابلمه سر بزنید که مبادا آب آن تمام یا کم شده باشد و

در صورت نیاز به آب حتما آب جوش روی آن بریزید.

برای اینکه چلو گوشت شما رنگ بهتری و همچنین طعم عالی به خود بگیرد تقریبا در آخرای پخت چلو گوشت زعفران و نمک را به آن اضافه کنید.

وقتی که چلو گوشت کاملا پخته می شود درون قابلمه به اندازه یک پیمانه آبگوشت غلیظ باقی می ماند که در آن زمان باید زیر اجاق را حاموش کنید.

آن یک پیمانه آبگوشت را هم در زمان سرو چلو گوشت درون کاسه گوشت بریزید و میل کنید.

در آخر چوب دارچین را از قابلمه بیرون بیاورید و چلو گوشت آماده شده را درون ظرف مورد نظر بکشید و

با لیمو ترش و ترشی کلم قرمز و سبزیجات تزیین کنید و

به همراه باقالی پلو نوش جان بفرمایئید.

طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت,چلو گوشت مخصوص

طرز تهیه چلو گوشت,چلو گوشت,چلو گوشت مخصوص

آموزش و طرز تهیه چلو گوشت مخصوص و عالی رستورانی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.