تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص بسیار خوشمزه و بی نظیر

آموزش و طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص بسیار خوشمزه و بی نظیر

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز  طرز تهیه بستنی زعفرانی خوشمزه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع بستنی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی

آموزش تهیه کردن بستنی زعفرانی مخصوص و خوشمزه به روشی آسان در منزل

مواد لازم برای تهیه بستنی زعفرانی :

ثعلب :◊: 4 گرم

شکر :◊: 300 گرم

گلاب :◊: 4 قاشق غذاخوری

شیر پر چرب :◊: 1 لیتر

محلول آب کرده زعفران :◊: 2 قاشق سوپ خوری

آموزش تهیه کردن بستنی زعفرانی مخصوص و خوشمزه به روشی آسان در منزل

طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی

طرز تهیه بستنی زعفرانی :

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه بستنی زعفرانی ابتدا باید

در ظرفی مناسب ثعلب را با شکر مخلوط کنید و شیر را هم درون قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید تا جوش شود.

اکنون کم کم مخلوط شکر و ثعلب را به شیر اضافه کنید و بطور مدام روی حرارت هم بزنید تا کمی شیر قوام بیاید.

بهتر است بجای مخلوط کردن آب با زعفران ، زعفران را با شیر مخلوط کنید.

شیر را که قوام آمده را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود و سپس زعفران را به آن اضافه کنید.

در آخر گلاب را هم به بقیه مواد بستنی زعفرانی اضافه کنید و آن را در ظرفی استیل یا فلزی بریزید و درون فریزر بگذارید تا سریع تر بسته شود.

بستنی زعفرانی کم کم از وسط ظرف شروع به یخ زدن میکند و می بایست که آن را مدام از فریزر بیرون آورده و

به وسیله یک قاشق یا کاردک از کناره ها آن را به وسط آورده تا خوب بسته شود.

آموزش تهیه کردن بستنی زعفرانی مخصوص و خوشمزه به روشی آسان در منزل

طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی

بعد از این کار دوباره ظرف بستنی را درون فریزر بگذارید.

این کار را برای چند بار تکرار کنید تا بستنی زعفرانی کاملا بسته شود.

حال اگر تمایل دارید که داخل بستنی خود از بسته یا خامه هم استفاده کنید اکنون زمان اضافه کردن آنها می باشد.

توجه داشته باشید که اگر نمی خواهید که درون بستنی تکه های یخ زده خامه بوجود بیاید باید حتما از خامه پر چرب استفاده کنید.

خامه را مقداری با چنگال بزنید و سپس درون یک نایلکس پخش کنید و درون فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

چربی با خامه باعث می شود که خامه یخ نزند ، البته می توان با اضافه کردن مقداری نشاسته در خامه معمولی نیز از یخ زدن آن جلو گیری کرد.

زمانی که خامه کاملا خودش را گرفت آن را درون بستنی بریزید و مخلوط کنید.

بعد از مخلوط کردن خامه با بستنی زعفرانی آن را درون ظرف در بسته قرار دهید و درون فریزر بگذارید و هر  زمانی که دوست  داشید میل کنید.

می توانید با خلال بادام ، خلال پسته و دیگر خلال ها روی بستنی زعفرانی را تزیین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی مخصوص , بستنی زعفرانی

آموزش و طرز تهیه بستنی زعفرانی مخصوص بسیار خوشمزه و بی نظیر

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.