تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه مناسب برای انواع پیتزا و پاستا

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه مناسب برای انواع پیتزا و پاستا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پنیر موزارلا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

پنیر موزارلا شباهت بسیاری با پنیر پیتزا دارد و تفاوت آن در این است که بیشتر کش می آید و چربی کمتری دارد.

پنیر موزارلا را علاوه بر مصرف در تهیه پیتزا در ساندویج و حتی با پنیر و گوجه میتوان استفاده کرد.

برای تهیه پنیر موزارلا حتما باید از دماسنج و ماکروویو استفاده شود.

مواد لازم برای تهیه پنیر موزارلا

جوهر لیمو :♥: 1 و نیم قاشق چایخوری

قرص پنیر بزرگ :♥: یک چهارم عدد

شیر :♥: 4 لیتر

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

طرز تهیه پنیر موزارلا

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پنیر موزارلا به این صورت است که ابتدا باید

در یک ظرف مناسب 1 پیمانه آب سرد بریزید و 1 چهارم از یک عدد قرص پنیر را درون آن حل کنید.

جوهر لیمو را هم به همین روش در یک پیمانه آب سرد ریخته و مخلوط کنید.

شیر را در شیر جوش بریزید و مخلوط جوهر لیمو و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا دمای آن به 33 درجه سانتی گراد برسد.

زمانی که دمای شیر به 33 درجه سانتی گراد رسید مخلوط قرص پنیر را به آرامی به شیر اضافه کنید و

هم بزنید و اجازه دهید شیر تا دمای 40 تا 43 درجه سانتی گراد برسد.

در این زمان یک لایه غلیظ مانند ماست روی شیر تشکیل میشود.

با یک چاقوی تیز این رویه را به حالت مربع برش دهید و خیلی آرام آن را هم بزنید و سپس اجاق را خاموش کنید.

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

قسمت های که بسته شدند را بدون اینکه آب پنیر همراه آنها باشد درون یک ظرف دیگر بگذارید.

به وسیله دست یا یک قاشق پنیر را فشار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود. این کار را به آرامی انجام دهید.

حالا ظرف حاوی پنیر را در ماکروویو بگذارید و اجازه دهید برای 30 ثانیه با تمام قدرت ماکروویو کار کند و بعد پنیر را در آورده و آب اضافه آن را بگیرید.

این عمل را برای چندین بار تکرار کنید تا بطور کامل آب پنیر گرفته شود و خیلی راحت کش بیاید.

اکنون مقداری نمک نیز به پنیر اضافه کنید.

پنیر را برای 10 الی 15 بار بکشید و باز جمع کنید.

این عمل را تا زمانی که پنیر موزارلا کشسان و براق شود تکرار کنید.

در مرحله آخر پنیر موزارلا را به شکل توپ در بیاورید و نهایت لذت را از خوردن آن ببرید.

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

 

نکاتی در مورد تهیه پنیر موزارلا :

در صورت نداشتن ماکروویو بعد از اینکه پنیر را برش دادید اجازه دهید دمای آن تا 85 درجه سانتی گراد بالا برود.

حالا پنیر را از روی حرارت بردارید و آب اضافه آن را جدا کنید و باز آن را روی حرارت بگذارید تا دمای آن به 57 درجه سانتی گراد برسد.

باز پنیر را از روی حرارت بردارید و آب اضافه آن را بگیرید و مقداری فشار دهید و باز آن را روی حرارت قرار دهید تا به دمای 57 درجه برسد.

اکنون مراحل بالا را در ادامه تهیه پنیر موزارلا تکرار کنید.

و در نهایت مانند بالا نمک اضافه کرده و پنیر را آماده کنید.

:♥: توجه داشته باشید به هیچ عنوان دما نباید بالاتر از 57 درجه باشد :♥:

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه مناسب برای انواع پیتزا و پاستا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.