در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پفک هندی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
پفک هندی :♥: 1 بسته
روغن سرخ کردنی:♥: به میزان لازم
سس تند در صورت دلخواه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه پفک هندی به این صورت است که ابتدا باید
روغن را در یک قابلمه مناسب و گود بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.
پفک ها باید در روغن شناور باشند.
سپس پفک ها را بسته به سایز آنها 3 تا 5 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید.
بعد پفک ها را از روغن در آورده و در صافی یا در دستمال کاغذی بگذارید تا روغن آن خارج شود.
برای اینکه پفک هندی ها ترد بمانند باید حتما روغن را از آنها جدا کنید.
پفک هندی شما آماده است می توانید آن را با سس تند میل کنید.
آرد برنج :♥: یک پیمانه
نمک :♥: به میزان لازم
آب :♥: 4 تا 5 لیوان
آب را در یک ظرف مناسب ریخته سپس آرد و نمک را به آن اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
حالا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را داخل آن میریزیم و روی حرارت آنقدر بهم میزنیم که خوب غلیظ شود یا قوام بیاید.
اکنون اگر میخواهید رنگ های مختلفی به پفک بزنید مواد را به چند قسمت تقسیم کنید و رنگ مورد نظر را به آن بزنید و بگذارید خنک شود.
بعد از اینکه مواد سرد شد آن را در داخل یک قیف بریزید و روی یک نایلون بریزید که خشک شود.
2 روز زمان می برد تا پفک ها خشک شوند.
بعد از خشک شدن پفک ها ، در یک ظرف روغن داغ کنید و پفک ها را داخل آن بریزید.
روغن باید خیلی داغ باشد که تا پفک ها را داخل آن انداختیم پف کند و روی روغن بیاید.
:◊: شما می توانید برای اینکه پفک هندی رنگی شوند از موادی مثل زغفران یا آب لیمو بجای رنگ های خوراکی استفاده کنید :◊:
:◊: برای اینکه پفک هندی ها بعد از سرخ شدن خوش رنگ باشند و رنگ آنها خیلی تیره نشود مقدار رنگ را کم بریزید :◊: