تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه ته دیگ زعفرانی بسیار خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی

ته دیگ زعفرانی جزء محبوب ترین و خوشمزه ترین انواع ته دیگ می باشد

با این روش ته دیگ شما بسیار خوشمزه می شود و کاملا شبییه ته دیگ های رستوران ها شده و اصلا بوی تخم مرغ نمی دهد.

و در عین حال به راحتی می توان آن را تهیه کرد.

اگر در تهیه ته دیگ از ماست پر چرب استفاده کنید بهتر است.

ته دیگ زعفرانی , طرز تهیه ته دیگ زعقرانی , tah dig zaferani

مواد لازم ته دیگ زعفرانی

ماست  :♦: 6 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ:♦: 2 عدد

برنج آبکش شده:♦: 6 کفگیر

زعفران دم کرده :♦:به میزان لازم

نمک:♦: کمی

طرز تهیه ته دیگ زعفرانی

به نقل از انسان شاد برای تهیه ته دیگ زعفرانی ابتدا باید

زرده های تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و خوب آنها را هم بزنید و سپس به آنها ماست ، نمک و زعفران را اضافه کنید و باز هم بزنید 

و در مرحله آخر برنج را به مخلوط اضافه کنید.برای درست کردن ته دیگ حتما از قابلمه نچسب مثل تفلون استفاده کنید

قابلمه را روی شعله اجاق بگذارید و کف آن روغن بریزی، توجه کنید که روغن نباید کم باشد.

در همان حال که روغن درون قابلمه در حال گرم شدن است مخلوط برنج زعفرانی را درون قابلمه بریزید و

کاملا با قاشق آن را صاف و فشرده کنید.می توانید با استفاده از ته لیوان نیز روی برنج فشار آورده و کاملا آن را فشرده کنید.

بعد از این کار برنج سقید را روی آن بریزید و اجازه دهید که برنج دم بکشد.

در صورت تمایل می توانید زیر قابلمه شعله پخش کن قرار دهید که حرارت به صورت مساوی پخش شود.

توجه داشته باشید که ته دیگ شما زیاد نازک نشود.بعد از دم کشیدن برنج می توانید آن را درون ظرف مورد نظر کشیده و نوش جان کنید.

آموزش و طرز تهیه ته دیگ زعفرانی بسیار خوشمزه و مجلسی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.