در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد
نکاتی که باید در هنگام خرید ماهی دقت کنید :
سطح بدن ماهی باید براق و درخشان باشد.
اگر بخشی از فلس ماهی کنده شده است یا فلس ماهی را با دست کشیدن روی آن میتوانید جدا کنید، از خرید آن خودداری کنید.
آبششهای ماهی را نگاه کنید رنگ آن باید قرمز روشن باشد. آبشش قهوهای نشانه ماهی مانده است.
چشمهای ماهی نباید مات و فرورفته باشد، این نشانه ماندگی ماهی است.
ماهی تازه بو نمیدهد و گوشت ماهی باید سفت باشد.
فیله ماهی :♥: 4 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
آب لیمو :♥: نصف پیمانه
تخم مرغ :♥: 2 عدد
آرد سوخاری :♥: 2 پیمانه
سیر رنده شده :♥: 2 حبه
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
فلفل قرمز :♥: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ماهی قزل آلا سوخاری به این صورت است که ابتدا باید
فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.
برای مزه دار کردن ماهی ابتدا پیاز را با رنده ریز رنده کنید تا حسابی آب بندازه.
بعد داخل پیاز یک قاشق نمک و فلفل و نصف فنجان آب لیمو و زعفران و سیر به مقدار لازم بریزید.
ماهی رو داخل این مواد بخوابونید طوری که مواد تمام قسمت های ماهی رو بگیره .
بعد از یک ساعت ماهی طعم دار می شه
:◊: هر چی ماهی داخل این مواد بیشتر بمونه بهتره هم ماهی ترد می شه و هم موقع سرخ کردن خیلی کم بو میده :◊:
روی ماهی رو هم چند تا برش با چاقو بدهید که این مواد حسابی به خورد ماهی برود.
تو یه ظرف پودر سوخاری فلفل قرمز وکمی پودر سیر بریزید .
در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را هم بزنید.
ماهی رو از توی مواد در بیاورید و پاز های چسبیده به ماهی را جدا کنید تا در هنگام سرخ کردن ظاهر بدی نداشته باشد.
هریک از فیله های ماهی را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید.
پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید
در تابه ای روغن را داغ کنید.
فیله های ماهی را داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود.
می توانید ماهی را درسته سرخ هم کنید.
اول یک طرف ماهی رو بگذارید سرخ شود بعد برش گردونید طرف دیگه تا ماهی تیکه تیکه نشود.
پس از داغ شدن روغن درون ماهیتابه ورقه هایی از زنجبیل تازه و یا نصف قاشق چای خوری از پودر آن را درون روغن ریخته و سپس ماهی را درون آن سرخ کنید.
اگر از زنجبیل تازه استفاده می کنید سه چهار دقیقه صبر کنید تا ورقه ها درون روغن سرخ شوند.