تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه دسر شکلاتی خیلی خوشمزه با بیسکویت و شکلات مخصوص عصرونه

طرز تهیه دسر شکلاتی خیلی خوشمزه با بیسکویت و شکلات مخصوص عصرونه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد

دسر شکلاتی ، طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت ، دسر شکلاتی با بیسکویت ، طرز تهیه دسر شکلاتی ، chocolate dessert 

طرز تهیه دسر شکلاتی خیلی خوشمزه و عالی با بیسکویت مخصوص عصرونه

 

مواد لازم برای تهیه دسر شکلاتی

شکلات تلخ :♥: 150 گرم

شیر  :♥: دو قاشق غذاخوری

کره :♥: چهار قاشق غذاخوری

بیسکویت ساقه طلایی :♥: 12 عدد

شکلات تلخ :♥: 50 گرم

عسل یا شکر :♥: چهار قاشق غذاخوری

دسر شکلاتی ، طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت ، دسر شکلاتی با بیسکویت ، طرز تهیه دسر شکلاتی ، chocolate dessert

طرز تهیه دسر شکلات خیلی خوشمزه و عالی با بیسکویت مخصوص عصرونه

طرز تهیه دسر شکلاتی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت به این صورت است که ابتدا باید

تمامی مواد اولیه را به جز بیسکویت ها داخل قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا نرم و ذوب شوند.

در این مرحله باید مواد را دائم هم بزنید.

البته می توانید به جای حرارت غیر مستقیم و بخار آب از مایکروفر هم استفاده کنید.

سپس شکلات ها را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.

تقریبا 15 دقیقه زمان نیاز دارید تا شکلات ها به دمای مناسب برسند.

بیسکویت ها را تکه تکه کرده و به مخلوط بالا اضافه نمایید.

حالا ظرف مناسبی را با سلفون پوشانده و مواد دسر را داخل آن بریزید به طوری که ظرف پر شود.

سپس باقی مانده سلفون را روی دسر شکلاتی کشیده و با کف دست آن را صاف نمایید.

در این مرحله دسر شکلاتی را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

و سپس آن را با چاقوی تیز به دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی خیلی خوشمزه و عالی با بیسکویت مخصوص عصرونه 

دسر شکلاتی ، طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت ، دسر شکلاتی با بیسکویت ، طرز تهیه دسر شکلاتی ، chocolate dessert

طرز تهیه دسر شکلاتی خیلی خوشمزه با بیسکویت و شکلات مخصوص عصرونه

طرز تهیه بستنی سرخ شده خوشمزه با طعمی بی نظیر مخصوص عصرهای پائیزی

طرز تهیه بستنی سرخ شده خوشمزه با طعمی بی نظیر مخصوص عصرهای پائیزی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه بستنی سرخ شده ساده را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد

بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده ، بستنی سرخ کرده ، بستنی سرخ شده مخصوص ، بستنی سوخاری ، fried ice cream

بستنی سوخاری خیلی خوشمزه و متفاوت و یک نوع دسر سنتی مکزیکی و آسیاییه می باشد.

مواد لازم برای تهیه بستنی سرخ شده

بستنی وانیلی :♥: نیم کیلو

روغن :♥: 2 پیمانه

کورن فلکس صبحانه (غلات مخصوص صبحانه) :♥: 3 پیمانه

تخم مرغ :♥: 2 عدد

پودر نارگیل :♥: 1 پیمانه

پودر دارچین :♥: 1 قاشق چای خوری

شیر :♥: 1 قاشق چایخوری

بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده ، بستنی سرخ کرده ، بستنی سرخ شده مخصوص ، بستنی سوخاری ، fried ice cream

می توانید از گردو و بادام و بادم زمینی و بسکویت به جای کورن فلکس استفاده کنید

طرز تهیه بستنی سرخ شده مخصوص

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی سرخ شده به این صورت است که ابتدا باید

کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود.

(می توانید از گردو و بادام و بادم زمینی و بسکویت به جای کورن فلکس استفاده کنید).

سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی را به کمک قاشق اسکوپ به شکل توپ در بیاورید توجه داشته باشید که باید توپ ها به اندازه نیم پیمانه باشند.

بستنی ها را در درون سینی قرار دهید و سینی را در درون فریزر بگذارید تا بستنی ها کاملا سفت شوند.

در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را قرار دهید سپس با شیر مخلوط کنید و آن ها را با چنگال هم بزنید تا کف کنند.

سپس بستنی را از درون فریزر خارج کنید و آن ها را در درون سفیده های تخم مرغ و سپس در مخلوط کورن فولکس بغلطانید .

بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده ، بستنی سرخ کرده ، بستنی سرخ شده مخصوص ، بستنی سوخاری ، fried ice cream

توجه داشته باشید که همه سطح توپ های بستنی باید با این مواد پوشیده شوند حالا توپ های بستنی را دوباره در درون فریزر به مدت 3 ساعت قرار دهید تا سفت شوند.

درون تابه ای روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود .

سپس توپ های بستنی را به صورت تک تک در درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ و طلایی شوند.

هر دو طرف آن ها را کاملا سرخ کنید. و بعد از سرخ شدن توپ های بستنی روغن آن ها را با کمک حوله ای کاغذی بگیرید.

روی بستنی ها را با خامه و سس شکلات و ترافل های رنگی تزیین کنید.

بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده ، بستنی سرخ کرده ، بستنی سرخ شده مخصوص ، بستنی سوخاری ، fried ice cream

طرز تهیه سس بستنی سرخ شده

ابتدا شکر را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا تغییر رنگ بدهد و قهوه ای شود.

در این مرحله نباید شکر را با قاشق یا چیزی دیگری هم زد ،فقط ظرف را تکان بدهید تا شکر کاملا جا به جا شود.

در ضمن حواستان باشد که شکر نسوزد.

حالا شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب بگذارید و خامه را که از قبل کمی گرم کرده اید را اضافه کنید.

اگر خامه سرد باشد موجب می شود که شکر بسته شود و در نتیجه باید مدت زمان بیشتری روی حرارت اجاق بماند.

اکنون سس بستنی سرخ شده آماده است.

بستنی سرخ شده ، طرز تهیه بستنی سرخ شده ، بستنی سرخ کرده ، بستنی سرخ شده مخصوص ، بستنی سوخاری ، fried ice cream

طرز تهیه بستنی سرخ شده خوشمزه با طعمی بی نظیر مخصوص عصرهای پائیزی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی فوق العاده خوشمزه و شیک مخصوص مهمانی

طرز تهیه پودینگ شکلاتی فوق العاده خوشمزه و شیک مخصوص برای مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پودینگ شکلاتی را آماده کرده ایم.

آموزش انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد

طرز تهیه پودینگ شکلاتی ، طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی ، دسر پودینگ شکلاتی ، پودینگ شکلاتی ، chocolate pudding

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی

پودر کاکائو :♥: 3 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ :♥: 2 عدد

نشاسته ذرت :♥: 3 قاشق غذاخوری

شکر  :♥: 1 پیمانه

شیر :♥: 3 پیمانه

بیسکوئیت خرد شده :♥: 1 پیمانه

کره :♥: 50 گرم

موز یا گردو :♥: برای تزئین

طرز تهیه پودینگ شکلاتی ، طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی ، دسر پودینگ شکلاتی ، پودینگ شکلاتی ، chocolate pudding

طرز تهیه پودینگ شکلاتی فوق العاده خوشمزه و شیک

طرز تهیه پودینگ شکلاتی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پودینگ شکلاتی به این صورت است که ابتدا باید

کره و پودر کاکائو را در ظرفی روی حرارت قرار دهیم تا کره آب شود.

در ظرف دیگری زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید.

سپس آنها را به کره و پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید.

شیر و نشاسته را نیز با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.

به مدت 10 دقیقه روی حرارت هم بزنید تا به صورت یک مایع غلیظی در بیاید به طوری که وقتی قاشق رو ازش در میارید پشت قاشق رو بپوشونه.

مراقب باشید که پودینگ شکلاتی بعد از سرد شدن غلیظ تر هم می شود پس زیاد غلیظش نکنید که سفت میشه.

در آخر بیسکوئیت های خرد شده را به پودبنگ شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید و به ظرف سرو نظر انتقال دهید.

در آخر پودینگ ها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

نکاتی در مورد تهیه دسر پودینگ شکلاتی :

به زرده تخم مرغ کمی شیر اضافه کرده هم می‌زنیم تا باز شود بعد به مواد اضافه می‌کنیم.

یک پیمانه شیر را با زرده مخلوط می‌کنیم بقیه سه پیمانه را به مواد اضافه می‌کنیم.

این دسر اگر در ظرف های سرو تک نفره ریخته شود خیلی زیبا و خوب میشود.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی ، طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی ، دسر پودینگ شکلاتی ، پودینگ شکلاتی ، chocolate pudding

طرز تهیه پودینگ شکلاتی فوق العاده خوشمزه و شیک مخصوص مهمانی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی و بسیار ترد مناسب برای انواع پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی و بسیار ترد برای انواع پیتزا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را آموزش می دهیم

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

خمیر پیتزا ، خمیر پیتزا خانگی ، نان پیتزا ، طرز تهیه خمیر پیتزا ، khamir pitza ، oldv djch

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد سفید :♥: 350 گرم

روغن مایع :♥: 3 قاشق چای خوری

پودر خمیر مایه فوری :♥: 2 قاشق مرباخوری

شکر :♥: 1 قاشق چایخوری

آب یا شیر گرم :♥: یک پیمانه

نمک :♥: 1 قاشق چای خوری

خمیر پیتزا ، خمیر پیتزا خانگی ، نان پیتزا ، طرز تهیه خمیر پیتزا ، khamir pitza ، oldv djch

با این مقدار مواد برای تهیه خمیر پیتزا دو عدد پیتزای بزرگ می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی به این صورت است که ابتدا باید

پودر خمیر مایه فوری را با یک لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم و برای 5 دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید.

آرد و نمک و شکر رو با هم الک می کنیم. روغن رو به مخلوط اضافه می کنیم.

سپس پودر خمیر مایه را که عمل کرده بود به مواد اضافه می کنیم.

با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید.خمیر نباید به دست بچسبد اگر خیلی سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید.

خمیر پیتزا رو روی سطح صافی بذارید و ورز بدین.

اگر احساس کردید خمیر چسبنده شده است می تونید کمی آرد روی خمیر بپاشید.

بعد از ده دقیقه ورز دادن خمیر پیتزا لطیف و نرم و کش داری بدست میاد.

خمیر پیتزا رو در ظرف چرب شده ای بذارید و رویش رو بپوشونید و

یک ساعت در جای گرم قرار بدین تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه.

پس از اینکه خمیر آماده شد مقداری آرد روی سطح کار می ریزیم تا خمیر نچسبد ، سپس خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

حالا  هر قسمت را دوباره کمی ورز می دهیم.

ظرف های پیتزا را با روغن کمی چرب می کنیم و خمیر ها را در ظرف ها پهن می کنیم و حدود 15 دقیقه صبر می کنیم تا

خمیر ها کمی بالا بیایند. فر را با 200 درجه سانتیگراد از قبل روشن می کنیم.

یک ظرف آب داخل فر قرار می دهیم. هر زمان آب داخل ظرف شروع به بخار کردن در فر کرد ظرف های خمیر پیتزا

را داخل فر قرار می دهیم تا نیم پز شوند. حدود 10 دقیقه زمان نیاز است تا پخت اولیه خمیر پیتزا انجام شود.

پس از اینکه پخت اولیه نان پیتزا انجام شد می توانید نان ها را فریز کنید و در دفعات بعدی هم استفاده نمایید.

در صورتی که می خواهید پیتزا بپزید ، مواد پیتزا را روی نان ها بریزید و مجدد ظرف ها را داخل فر

قرار دهید تا پنیر روی پیتزاها طلایی شود سپس از فر خارج نمایید و سرو نمایید.

چند نکته مهم برای ترد شدن خمیر پیتزا :

اگر میخواهید خمیر پیتزا تردی داشته باشین بهتره اون رو در یخچال بذارید تا به

آرامی ور بیاد ، اینطوری عمل ور اومدن کندتر انجام میشه ولی خمیر پیتزا تردتر میشه.

شیر هم باعث ترد تر شدن و مزه بهتره خمیر میشه.

وقتی که خواستید خمیر پیتزا رو استفاده کنین، یکی دو دقیقه ورز بدین تا بادش بخوابه. این خمیر برای دو یا سه پیتزای متوسط کافیه.

توجه داشته باشین موقع پهن کردن، ضخامت کلفت ترین قسمتش بیشتر از دو سانتی متر نشه.

خمیر پیتزا ، خمیر پیتزا خانگی ، نان پیتزا ، طرز تهیه خمیر پیتزا ، khamir pitza ، oldv djch

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با کیفیت عالی و بسیار ترد برای انواع پیتزا

طرز تهیه سوپ جو قرمز خیلی خوشمزه و بسیار مقوی با گوشت مرغ و قارچ

آموزش طرز تهیه سوپ جو قرمز خیلی خوشمزه و بسیار مقوی با گوشت مرغ و قارچ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سوپ جو را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع سوپ در سایت انسان شاد

سوپ جو ، سوپ جو قرمز ، سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو ، سوپ جو رستورانی ، soup jo ghermez

مواد لازم برای تهیه سوپ جو

بلغور جو :♥: 1 پیمانه

قارچ :♥: 200 گرم

سینه مرغ :♥: 1 عدد

هویج :♥: 2 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

جعفری و گشنیز :♥: 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی :♥: 1 قشق غذاخوری

آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری

نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه :♥: به میزان لازم

خامه صبحانه :♥: 1 بسته

زنجبیل تازه :♥: به مقدار لازم

سوپ جو ، سوپ جو قرمز ، سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو ، سوپ جو رستورانی ، soup jo ghermez

اگر می خواهید سوپ جو قرمز درست کنید از رب گوجه استفاده کنید و

اگر می خواهید سوپ جو سفید تهیه کنید باید از خامه به جای رب استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ جو

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سوپ جو به این صورت است که ابتدا باید

جو را بشویید و از شب قبل خیس کنید. در طی این مدت چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

سینه مرغ را با 1 عدد پیاز و 2 لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

هنگامی که مرغ پخته شد آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

جو را با هویج های نگینی خرد شده با کمی آب در داخل قابلمه بریزید تا بپزند.

سپس آب مرغ را هم به مواد اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا مواد سوپ بجوشد .

مرغ ریش ریش شده با قارچ های ورقه ای خرد شده و سبزی های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید .

رب گوجه را هم به همراه ادویه ها اضافه کنید و سپس حرارت را کم کنید و به سوپ زمان دهید تا کاملا جا بیفتد.

وقتی مواد سوپ پختند و سوپ غلیظ شد آن را از روی حرارت بردارید و آبلیمو را اضافه کنید.

برای درست کردن سوپ جو سفید به جای اضافه کردن رب گوجه در آخر پخت 2 قاشق خامه به سوپ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود.

می توانید سوپ جو را داخل میکسر بریزید تا یکدست شود سپس سرو کنید.

سوپ جو ، سوپ جو قرمز ، سوپ جو سفید ، طرز تهیه سوپ جو ، سوپ جو رستورانی ، soup jo ghermez

نکاتی برای خوشمزه تر شدن سوپ جو

اگر می خواهید که لعاب سوپتان بیشتر شود می توانید 2 قاشق سوپخوری آرد ذرت یا گندم را در نصف لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.

از قرص عصاره مرغ نیز می توان در تهیه سوپ جو استفاده کرد.

اگر در سوپ جو خامه می ریزید بهتر است اول خامه را با مقداری سوپ داغ مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.

جعفری سوپ را حسابی ساطوری کنید ، به شکلی که آب نیندازد و بعد به سوپ اضافه کنید.

هویج را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید ، زیرا باعث می شود رنگ سوپ سفید تر و زیبا تر نشان داده شود.

چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.

طرز تهیه سوپ جو قرمز خیلی خوشمزه و بسیار مقوی با گوشت مرغ و قارچ