لوبیا چیتی :◊: 1 لیوان
نخود :◊: 1 لیوان
عدس :◊: 1 لیوان
لوبیا سفید :◊: 1 لیوان
آرد گندم :◊: قاشق غذاخوری
رشته آش :◊: 600 گرم
پیاز داغ :◊: 1 لیوان
سیر داغ :◊: 1/2 لیوان
نعنا داغ :◊: به مقدار لازم برای تزیین
کشک :◊: 1 کیلو گرم
سبزی آش( به نسبت: گشنیز 1 واحد، جعفری 1 واحد، چغندر 1 واحد، تره 1/2 واحد و اسفناج به مقدار کم) :◊: 2 لیوان
حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید.آنها را با آب بر روی حرارت قرار میدهیم تا بپزند.بعد از این که کاملا پخته شدند سبزی را به آنها اضافه میکنیم .
پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید. پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله بستنی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع ژله در سایت انسان شاد
ژله بستنی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین انواع دسر ایرانی می باشد که امروزه در همه مهمانی ها
حضور پر رنگ و زیادی دارد.این دسر فوق العاده خوشمزه را می توانید به چند صورت تهیه کنید.
پودر ژله :♥: 2 بسته
بستنی :♥: 2 لیوان
آب جوش :♥: 2 لیوان
به نقل از سایت انسان شاد طرز تهیه ژله بستنی به این صورت است که ابتدا باید
پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و آب جوش را به پودر ژله اضافه کنید.
کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری پودر ژله کاملا حل شود و مایعی شفاف حاصل شود.
سپس نصف ژله را داخل قالب دلخواهتان بریزید وداخل یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد.
نصف دیگر از ژله را با بستنی مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود .
هنگامی که بستنی را اضافه کردید خیلی زیاد هم نزنید.
پس از اینکه ژله ساده خودش را گرفت آن را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله بستنی را روی ژله ساده بریزید.
قالب ژله را مجدد داخل یخچال قرار دهید تا لایه ها سفت شده و دسر خودش را بگیرد سپس از یخچال خارج کنید.اکنون ژله بستنی ما آماده است.
بستنی نباید زیاد شل باشد بلکه باید مثل فرنی نرم و لطیف باشد .
ژله ایی را که با آب جوش حل کردید هم زیاد داغ نباشد که بستنی ببره در حدی که دست به دور کاسه میگذارید گرم باشه.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه املت یونانی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع املت در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 8 عدد
اسفناج شسته شده :♥: 2 فنجان
پنیر پیتزا :♥: 1 فنجان
پودر آویشن :♥: 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون :♥: 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده :♥: نصف فنجان
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
مواد لازم در این دستور برای تهیه املت یونانی برای 4 نفر می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه املت یونانی به این صورت است که ابتدا باید
اسفناج ها را تمیز بشورید و بگذارید آب آنها برود و خشک شوند.
سپس آن ها را ریز خرد کنید و با 2 قاشق روغن زیتون تفت دهید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن آنها را بیرون بیاورید و کنار قرار دهید.
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و پنیر پیتزا ، آویشن ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
با 2 قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
سپس اسفناج ها را به پیاز اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
مخلوط تخم مرغ را به پیاز و اسفناج اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت 20 دقیقه بپزند.
برای اینکه روی املت هم پخته شود فر را گرم کنید و املت را برای مدت 40 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد (معادل 350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه املت یونانی برای شما عزیزان مفید بوده باشد و از تهیه آن نهایت لذت را در کنار خانواده خود ببرید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه املت فرانسوی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع املت در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: 6 عدد
گوجه فرنگی :♥: 2 عدد
قارچ :♥: 2 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
استفاده از فلفل دلمه ای در این املت کاملا اختیاری است.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه املت فرانسوی به این صورت است که ابتدا باید
گوجه ها و قارچ ها رو به صورت ورقه ای خرد کرده و در روغن یا کره کمی سرخ کنید.
سپس تخم مرغ ها را در کاسه ای شکسته و حسابی مخلوط کنید تا کف کنند.
حالا نمک و فلفل و فلفل دلمه ای خرد شده را به تخم مرغ اضافه کنید .
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید.
حدودا دو دقیقه درب تابه را بگذارید تا همه جای تخم مرغ ها بصورت یکنواخت پخته شود .
سپس گوجه ها و قارچ ها را روی نصف تخم مرغ بچینید تا بصورت نیم دایره در بیاید.
نصف دیگر تخم مرغ را بر روی نصف دیگر برگردانید سپس دوباره گوجه یا قارچ روی آن چیده و دوباره آنرا تا می کنیم تا بصورت ربع دایره در بیاید.
به مدت یک دقیقه در ماهی تابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم املت فرانسوی بپزد.
سپس املت را برداشته و در داخل ظرف گذاشته و با پیاز یا فلفل دلمه ای یا جعفری تزئین نموده بر سر سفره می آوریم.
می توانید درون املت از پنیر هندی ، گوشت مرغ یا سوسیس و کالباس استفاده کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه املت قارچ و پنیر را آماده کرده ایم.
تخم مرغ :♥: 4 عدد
شیر :♥: سه چهارم فنجان
کره :♥: 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی :♥: 1 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
قارچ :♥: 3 عدد
پنیر پیتزا :♥: به مقدار لازم
آرد :♥: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه املت قارچ و پنیر به این صورت است که ابتدا باید
تخم مرغها را در ظرفی بشکنید. به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر بریزید.
سپس گوجه و قارچ و پیاز را نگینی خرد کنید.
ته ماهیتابه کمی کره بریزید و با یک قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنید.
از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین.
تخم مرغها رو بزنید و تو یه ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد تخم مرغهای زده شده رو بپزید.
اگه در ماهیتابه رو بگذارید بهتر است. کمی نمک و فلفل به مواد بزنید. حالا قارچ و پیاز رو به سس اضافه کنید.
گوجه های خرد شده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب شد املت قارچ و پنیر را داخل یک بشقاب منتقل کنید.
یک سمت آن را سس بریزید. حالا املت قارچ و پنیر رو تا کنید و با کمی هویج رنده شده و کاهو و کلم خرد شده سرو کنید.