تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و بو برای 100 نفر




طرز تهیه خورشت قیمه نذری :

طرز تهیه خورشت قیمه نذری ,روش پخت خورشت قیمه,نکات مهم در پخت خورشت

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه نذری:(برای 100 نفر)

گوشت قیمه ای گوسفند :◊: هفت کیلوگرم

رب گوجه فرنگی :◊: یک و نیم کیلوگرم

لپه  :◊:  سه و نیم کیلو گرم 

 برنج :◊: پانزده کیلوگرم

 پیاز خیلی درشت   :◊:  هشت کیلوگرم

زعفران :◊: پنج مثقال 

سیب زمینی :◊: هفت کیلو گرم 

 لیموامانی درشت :◊: یک کیلوگرم

دارچین  :◊: پنج قاشق سوپخوری

 پودر گل سرخ :◊: دو قاشق سوپخوری

 گلاب :◊: ده قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورشت قیمه نذری:

برای آماده کردن خورش قیمه اولین کار پختن لپه آن است حین پخت لپه کف روی آب را مرتب بردارید و بیرون بریزید

داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.

حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ‌شدن پیاز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

طرز تهیه آش شله قلم کار فوق العاده خوشمزه و عالی مخصوص نهار و عصرونه

طرز تهیه آش شله قلم کار فوق العاده خوشمزه مخصوص نهار و عصرونه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آش شله قلم کار را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع آش در سایت انسان شاد

آش شله قلم کار ، آش شله قلم کار نذری ، طرز تهیه آش شله قلم کار

آش شله قلم کار یکی از آش‌های معروف و خوشمزه ایرانی است.

 آش شله قلم کار برای اولین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته شد و میان مردم و درباریان پخش می‌شد.

 مواد لازم آش شله قلم کار

گوشت سردست بی استخوان :♥: نیم کیلو گرم

گندم :♥: 1 پیمانه

عدس :♥: 2 پیمانه

نخود :♥: 1 پیمانه

لوبیا چیتی :♥: 1 پیمانه

برنج :♥: 1 پیمانه

سبزی آش :♥: 1 کیلوگرم

:♥: سبزی آش شامل : تره، جعفری، گشنیز، اسفناج :♥:

ترخون :♥: 1 قاشق غذا خوری

پیاز :♥: 3 عدد

سیر :♥: 5 حبه

کشک :♥: نصف پیمانه

نعناع :♥: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

آش شله قلم کار ، آش شله قلم کار نذری ، طرز تهیه آش شله قلم کار

طرز تهیه آش شله قلم کار

به نقل از انسان شاد طرز تهیه آش شله قلم کار به این صورت است که ابتدا باید

از شب قبل گندم ، عدس ، نخود و لوبیا را در مقداری آب خیس کنید.

در هنگام خیس کردن گندم و حبوبات چند مرتبه آب آن ها را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.

بعد از خیس خوردن گندم آن ها را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حدود 2 ساعت بپزد تا نرم شود.

در قابلمه دیگری نخود و لوبیا را با مقداری آب روی حرارت بگذارد تا پخته شوند.

گوشت ها را به قطعات ریز خرد کنید و به همراه 1 عدد پیاز ، سیر به گندم ها اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش پخته شود و به اصطلاح جا بیفتد.

می توانید مقداری چربی هم به گوشت اضافه کنید تا آش خوشمزه تر شود.

بعد از این که گوشت پخته شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و آب گوشت را صاف کنید و برای آش شله قلم کار کنار بگذارید.

عدس و برنج را تمیز بشورید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

سبزی آش را ساطوری کنید و همراه با ترخون به گندم و گوشت اضافه کنید.

سپس حبوبات و برنج و عدس را به مواد آش اضافه کنید.

1 عدد از پیاز ها را خلالی کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس آن را به آش اضافه کنید.

اگر احساس کردید که آش شله قلم کار آب کافی ندارد به آن فقط آب جوش کمی اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود 2 یا 3 ساعت اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

آش شله قلم کار را در ظرف بکشید و همرا با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک آن را تزئین کنید.

آش شله قلم کار ، آش شله قلم کار نذری ، طرز تهیه آش شله قلم کار

نکاتی برای پخت آش شله قلم کار :

سبزی آش شله قلم کار ترکیبی مساوی از جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، شوید ، نعناع ، ریحان و مرزه است.

آنقدر آب جوش به آش اضافه کنید تا بتوانید به راحتی مواد را هم بزنید.

هرچه پیاز داغ آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر می شود.

می توانید چند قاشق کشک را به آش در حالت پخت اضافه کنید.

طرز تهیه آش شله قلم کار فوق العاده خوشمزه مخصوص نهار و عصرونه

طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی خوشمزه و بسیار عالی مخصوص مهمانی های صمیمی

طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی خوشمزه و بسیار عالی مخصوص مهمانی های صمیمی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آبگوشت را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع آبگوشت در سایت انسان شاد

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی

آبگوشت (شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.

در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند ، گوجه فرنگی (یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات مثل نخود و لوبیا استفاده می‌ شود.

خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند اول آب آن را با تکه‌ های نان مخلوط نموده، می‌ خورند (ترید).

بقیه مواد را می‌توان با گوشت‌ کوب کاملاً کوبیده و یا نکوبیده با نان ، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند (گوشت کوبیده).

در صورت پخته شدن در ظروف سنگی آن را دیزی سنگی می‌ نامند.

برخی افراد از طریق ترید کردن ، نان‌های بیات و نسبتاً خشک را به مصرف مفید می‌ رسانند .

همچنین دیزی یکی از غذاهای محلی همدان به شمار می‌آید.

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی

مواد لازم برای تهیه آبگوشت سنتی

گوشت گوسفندی با استخوان و چربی :♥: نیم کیلو گرم

لوبیا سفید :♥: نصف پیمانه

نخود :♥: نصف پیمانه

پیاز :♥: 1 عدد بزرگ

گوجه‌فرنگی :♥: 2 عدد

سیب‌زمینی :♥: 4 عدد کوچک

رب گوجه‌فرنگی :♥: 1 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی‌ :♥: 2 عدد

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

تره کوهی خشک :♥: کمی

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی

طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص مهمانی های صمیمی

 زردچوبه یکی از ادویه‌های اصلی آبگوشت محسوب می‌شود.

طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه آبگوشت به این صورت است که ابتدا باید

حبوبات را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید و 3 مرتبه آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

  اگر خیس کردن حبوبات را فراموش کرده‌اید یا زمان کافی برای انجام این کار نداشتید، حبوبات را کمی بجوشانید و کف حاصل از پخت آن را بگیرید.

گوشت، حبوبات، پیاز و گوجه که به صورت 4 قاچ برش بزنید و در ظرف پخت قرار دهید.

در حدود 6 برابر حجم مواد به آن آب اضافه نمایید.

:♥: کل آب مورد نیاز برای پخت را ابتدا اضافه کنید،در این صورت مزه‌ آبگوشت بهتر خواهد شد؛ اما اگر احتیاج به اضافه کردن آب بود، از آب جوش استفاده کنید :♥:

پس از به جوش‎ آمدن آب زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی

درب ظرف را ببندید و اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم بپزد.

:♥: هر چه زمان پخت طولانی‌ تر و حرارت ملایم‌ تر باشد آبگوشت جا افتاده‌ تر و خوشمزه‌ تر خواهید شد :♥:

پس از پخت حبوبات و گوشت، نوبت به اضافه کردن لیمو عمانی و یا گرد لیمو، نمک و سیب‌ زمینی می‌رسد.

لیمو عمانی‌ ها را سوراخ کنید و سیب‌زمینی‌ ها را با پوست به غذا اضافه کنید.

نمک و لیمو عمانی نباید زودتر از این مرحله به آبگوشت اضافه شوند.

 اضافه کردن نمک زودتر از موعد مقرر باعث تاخیر در روند پخت گوشت و حبوبات خواهد شد.

لیمو عمانی نیز علاوه بر طولانی کردن فرآیند پخت ممکن است باعث تلخ‎ شدن آبگوشت شود.

در آخر، رب گوجه فرنگی را به آبگوشت اضافه کنید.

 دنبه، پیاز و گوجه را که به صورت 4 قاچ در ابتدای پخت به آبگوشت اضافه کرده بودید را از قابلمه بیرون بیاورید و

در ظرفی جداگانه به کمک گوشت‌ کوب به صورت پوره دربیاورید و به آبگوشت اضافه کنید.

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی

 اجازه دهید آبگوشت روی حرارت کم جا بیفتد.

در صورت تمایل می‌توانید در هنگام افزودن رب از مقدار کمی زعفران‌ آب‌ زده برای عطر و طعم بهتر بهره ببرید.

پس از پخت کامل آبگوشت، استخوان و آب گوشت را جدا کرده و حبوبات را به کمک گوشت‌ کوب به خوبی بکوبید.

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی  

 

نکاتی که به هنگام تهیه آبگوشت یا دیزی بهتر است بدانید :

** بهترین گزینه برای گوشت مصرفی در تهیه آبگوشت، گوشت گردن گوسفندی است که

علاوه بر لطیف و لذیذ بودن از مقدار مناسبی چربی برخوردار می‌باشد.

همچنین در تهیه این خوراک از گوشت با استخوان (قلم) گوسفندی و گوساله بسته به ذائقه خود می‌توانید استفاده نمایید.

** اگر از دنبه در آبگوشت استفاده می‌کنید در پایان پخت آن را با نمک و پیاز بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید.

** حبوبات را به مدت 24 ساعت قبل از پخت خیس کنید. به این ترتیب نفخ آن‌ها تا حدودی کاهش خواهد یافت.

در صورتی که در طول خیساندن، پوست حبوبات از آن‌ها جدا شود و به سطح آب بیاید، مشخص می‌شود حبوبات کهنه هستند

و باید بعد از خیساندن، آن‌ها را در میان حوله‌ای قرار دهید و با ساییدن تمام پوست‌ هایشان را بگیرید

حبوبات مصرفی در پخت آبگوشت عبارتند از نخود و لوبیا. لوبیا انواع مختلف دارد .

در مناطق مختلف ایران از انواع متفاوتی از آن در تهیه این خوراک استفاده می‌شود.

** بهترین ظرف برای پخت آبگوشت، دیگ سنگی می‌باشد.

** ادویه مورد استفاده در پخت این غذا معمولا نمک، فلفل سیاه و زرد‌چوبه می‌باشد.

** شما می‌ توانید بسته به ذائقه خود از مقدار کمی زعفران آب‌ زده و یا گرد لیمو‌عمانی و یا زیره برای طعم‌ دار کردن این غذا بهره ببرید.

** توجه داشته باشید که اضافه کردن نمک در ابتدای پخت گوشت موجب تیره‌ تر شدن و دیر‌پز شدن آن خواهد شد.

اگر گوجه فرنگی بی رنگ بود می‌ توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌ فرنگی استفاده کنید.

** سیب‌ زمینی را با پوست به خوبی شسته و به آبگوشت یا دیزی اضافه کنید در این صورت ویتامین‌ های موجود در

زیر پوست سیب‌ زمینی حفظ خواهد شد.

سبزی خوردن در کنار این غذا بهترین گزینه برای هضم راحت این خوراک خواهد بود به ویژه برگ‌ های نعنا تازه.

بهترین زمان پخت این غذا از شب تا صبح روی حرارت بسیار ملایم است.

به این ترتیب آبگوشت یا دیزی به آرامی پخته می‌شود و خوشمزه‌تر خواهد شد.

 

آبگوشت سنتی ، دیزی ، طرز تهیه آبگوشت ، آبگوشت ، abgousht ، chowder ، دیزی سنگی

طرز تهیه آبگوشت سنتی یا دیزی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص مهمانی های صمیمی

طرز تهیه کیک انجیر خوشمزه و عالی با بافتی لطیف مخصوص پذیرایی مهمان

طرز تهیه کیک انجیر خوشمزه و عالی با بافتی لطیف مخصوص پذیرایی مهمان

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک انجیر را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

کیک انجیر ، طرز پخت کیک انجیر ، طرز تهیه کیک انجیر ، cake figs

مواد لازم برای کیک انجیر

آرد :♥: 2 پیمانه

ماست :♥: نصف پیمانه

شکر :♥: یک پیمانه

تخم مرغ :♥: 3 عدد

انجیر سیاه درشت :♥: 7 عدد

کره :♥: 200 گرم

وانیل  :♥: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر :♥: 2 قاشق مربا خوری

نمک :♥: یک چهارم قاشق چایخوری

فندق خرد شده :♥: نصف پیمانه (به دلخواه)

پوست لیمو رنده شده :♥: ( به دلخواه)

کیک انجیر ، طرز پخت کیک انجیر ، طرز تهیه کیک انجیر ، cake figs

طرز تهیه کیک انجیر با طعم بسیار عالی برای پذیرایی مهمان

طرز تهیه کیک انجیر

به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک انجیر به این صورت است که ابتدا باید

تخم مرغ و کره را از یخچال بیرون بیورید تا به دمای محیط برسند.

کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم و با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شوند .

سپس وانیل و پوست لیمو را اضافه می کنیم.

بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و آنها را حسابی با همزن می زنیم .

 در آخر ماست رو میریزیم.

بکینگ پودر را با آرد در ظرفی جدا مخلوط می کنیم و 3 مرتیه الک می کنیم.

  :♥: علت الک کردن آرد :♥:

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودرمان را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با همزن دور آرام هم می زنیم.

در ظرفی دیگر انجیر ها را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و یک قاشق سوپخوری آرد به آنها میزنیم تا در کیک ته نشین نشوند و به همراه فندق به مایه کیک اضافه می کنیم.

قالب کیک را چرب می کنیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم و مواد را درونش میریزیم .

قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد (معادل 350 درجه فارنهایت) به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.

اکنون کیک انجیر شما آماده است.می توانید این کیک خوشمزه را مثل کیک گلابی تزیین کنید.نوش جان

کیک انجیر ، طرز پخت کیک انجیر ، طرز تهیه کیک انجیر ، cake figs 

:♥: برگهای درخت انجیر بدلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته است :♥:

:♥: دم کرده برگ درخت انجیر مسکن بوده و برای معالجه سرفه تجویز شده‌است :♥:

:♥: میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده و دارای خاصیت ویژه‌ای می‌باشد :♥:

:♥: انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند :♥:

:♥: جوشانده انجیر در التهاب دستگاه تنفسی و غرغره کردن آن برای گلو درد و سرماخوردگی مفید بوده و عفونت‌های لثه را نیز درمان می‌کند :♥:

:♥: خوردن انجیر تازه و خشک سبب لینت مزاج شده و یبوست مزمن را درمان می‌کند و در طب جدید شربتی از آن برای رفع بیماریهای یبوست کودکان تهیه شده‌ است :♥:

کیک انجیر ، طرز پخت کیک انجیر ، طرز تهیه کیک انجیر ، cake figs

طرز تهیه کیک انجیر خوشمزه و عالی با بافتی لطیف مخصوص پذیرایی مهمان

آموزش و طرز پخت کیک ماست,کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه

آموزش و طرز تهیه کیک ماست,کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک ماست را فراهم آورده ایم.

آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد

کیک ماست , طرز تهیه کیک ماست , آموزش پخت کیک ماست


 

مواد لازم برای تهیه کیک ماست:


تخم مرغ :◊: 3 عدد

شکر :◊: 2 لیوان

ماست :◊: 1 لیوان

آرد سفید :◊: 2 لیوان و نصفی

روغن مایع :◊: نصف لیوان

وانیل :◊: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر :◊: 1 قاشق مربا خوری

آموزش و طرز تهیه کیک ماست,کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه

بهتر است برای تهیه کیک ماست از ماست خامه ای استفاده کنید

کیک ماست , طرز تهیه کیک ماست , آموزش پخت کیک ماست

طرز تهیه کیک ماست:


به نقل از انسان شاد برای تهیه کیک ماست ابتدا باید

برای شروع کار سفیده تخم مرغ ها را از زرده آن جدا کنید .زرده ها را همراه شکر و وانیل هم بزنید تا غلیظ و کشدار شوند.

روغن را به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.

سپس ماست را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

در ظرفی دیگر سفیده ها را باهمزن خیلی خوب مخلوط کنید تا سفیده ها به صورت کف در بیاید و پف کند.

بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و 3 بار با هم الک کنید.

آموزش و طرز تهیه کیک ماست,کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه

اگر تمایل داشته باشید می توانید ماست را با کمی شیر یا خامه مخلوط کنید

حالا آرد را کم کم به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با کفگیر به صورت دورانی مخلوط میکنیم .

در آخر سفیده ها را در چند مرحله به مخلوط کیک ماست اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید.

خیلی زیاد هم نزنید چون پف کیک ماست کم میشود.

فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود .

قالب کیک را چرب کنید و روی آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک ماست را درون آن بریزید و داخل فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید .

اکنون کیک ماست شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.

کیک ماست , طرز تهیه کیک ماست , آموزش پخت کیک ماست

 

آموزش و طرز تهیه کیک ماست,کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه