تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه خورشت قیمه نذری خوش عطر و بو برای 100 نفر




طرز تهیه خورشت قیمه نذری :

طرز تهیه خورشت قیمه نذری ,روش پخت خورشت قیمه,نکات مهم در پخت خورشت

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه نذری:(برای 100 نفر)

گوشت قیمه ای گوسفند :◊: هفت کیلوگرم

رب گوجه فرنگی :◊: یک و نیم کیلوگرم

لپه  :◊:  سه و نیم کیلو گرم 

 برنج :◊: پانزده کیلوگرم

 پیاز خیلی درشت   :◊:  هشت کیلوگرم

زعفران :◊: پنج مثقال 

سیب زمینی :◊: هفت کیلو گرم 

 لیموامانی درشت :◊: یک کیلوگرم

دارچین  :◊: پنج قاشق سوپخوری

 پودر گل سرخ :◊: دو قاشق سوپخوری

 گلاب :◊: ده قاشق سوپخوری

طرز تهیه خورشت قیمه نذری:

برای آماده کردن خورش قیمه اولین کار پختن لپه آن است حین پخت لپه کف روی آب را مرتب بردارید و بیرون بریزید

داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.

حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازه‌ای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخ‌شدن پیاز، یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.