گوشت قیمه ای گوسفند :◊: هفت کیلوگرم
رب گوجه فرنگی :◊: یک و نیم کیلوگرم
لپه :◊: سه و نیم کیلو گرم
برنج :◊: پانزده کیلوگرم
پیاز خیلی درشت :◊: هشت کیلوگرم
زعفران :◊: پنج مثقال
سیب زمینی :◊: هفت کیلو گرم
لیموامانی درشت :◊: یک کیلوگرم
دارچین :◊: پنج قاشق سوپخوری
پودر گل سرخ :◊: دو قاشق سوپخوری
گلاب :◊: ده قاشق سوپخوری
برای آماده کردن خورش قیمه اولین کار پختن لپه آن است حین پخت لپه کف روی آب را مرتب بردارید و بیرون بریزید
داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
حالا پیاز خردشده را در روغن به اندازهای تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. در حین سرخشدن پیاز، یک قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.