تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه آش شله قلم کار فوق العاده خوشمزه و عالی مخصوص نهار و عصرونه

طرز تهیه آش شله قلم کار فوق العاده خوشمزه مخصوص نهار و عصرونه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آش شله قلم کار را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع آش در سایت انسان شاد

آش شله قلم کار ، آش شله قلم کار نذری ، طرز تهیه آش شله قلم کار

آش شله قلم کار یکی از آش‌های معروف و خوشمزه ایرانی است.

 آش شله قلم کار برای اولین بار به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای پخته شد و میان مردم و درباریان پخش می‌شد.

 مواد لازم آش شله قلم کار

گوشت سردست بی استخوان :♥: نیم کیلو گرم

گندم :♥: 1 پیمانه

عدس :♥: 2 پیمانه

نخود :♥: 1 پیمانه

لوبیا چیتی :♥: 1 پیمانه

برنج :♥: 1 پیمانه

سبزی آش :♥: 1 کیلوگرم

:♥: سبزی آش شامل : تره، جعفری، گشنیز، اسفناج :♥:

ترخون :♥: 1 قاشق غذا خوری

پیاز :♥: 3 عدد

سیر :♥: 5 حبه

کشک :♥: نصف پیمانه

نعناع :♥: به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

آش شله قلم کار ، آش شله قلم کار نذری ، طرز تهیه آش شله قلم کار

طرز تهیه آش شله قلم کار

به نقل از انسان شاد طرز تهیه آش شله قلم کار به این صورت است که ابتدا باید

از شب قبل گندم ، عدس ، نخود و لوبیا را در مقداری آب خیس کنید.

در هنگام خیس کردن گندم و حبوبات چند مرتبه آب آن ها را عوض کنید تا نفخ آن ها گرفته شود.

بعد از خیس خوردن گندم آن ها را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حدود 2 ساعت بپزد تا نرم شود.

در قابلمه دیگری نخود و لوبیا را با مقداری آب روی حرارت بگذارد تا پخته شوند.

گوشت ها را به قطعات ریز خرد کنید و به همراه 1 عدد پیاز ، سیر به گندم ها اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا آش پخته شود و به اصطلاح جا بیفتد.

می توانید مقداری چربی هم به گوشت اضافه کنید تا آش خوشمزه تر شود.

بعد از این که گوشت پخته شد آن را از قابلمه بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و آب گوشت را صاف کنید و برای آش شله قلم کار کنار بگذارید.

عدس و برنج را تمیز بشورید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

سبزی آش را ساطوری کنید و همراه با ترخون به گندم و گوشت اضافه کنید.

سپس حبوبات و برنج و عدس را به مواد آش اضافه کنید.

1 عدد از پیاز ها را خلالی کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس آن را به آش اضافه کنید.

اگر احساس کردید که آش شله قلم کار آب کافی ندارد به آن فقط آب جوش کمی اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود 2 یا 3 ساعت اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

آش شله قلم کار را در ظرف بکشید و همرا با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک آن را تزئین کنید.

آش شله قلم کار ، آش شله قلم کار نذری ، طرز تهیه آش شله قلم کار

نکاتی برای پخت آش شله قلم کار :

سبزی آش شله قلم کار ترکیبی مساوی از جعفری ، اسفناج ، گشنیز ، شوید ، نعناع ، ریحان و مرزه است.

آنقدر آب جوش به آش اضافه کنید تا بتوانید به راحتی مواد را هم بزنید.

هرچه پیاز داغ آش بیشتر باشد آش خوشمزه تر می شود.

می توانید چند قاشق کشک را به آش در حالت پخت اضافه کنید.

طرز تهیه آش شله قلم کار فوق العاده خوشمزه مخصوص نهار و عصرونه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.