آرد :◊: 2 پیمانه
بیکینگ پودر :◊: 2 قاشق مربا خوری
تخم مرغ :◊: 2 عدد
وانیل :◊: یک قاشق مربا خوری سر خالی
شکر :◊: 1 پیمانه
شیر :◊: نصف پیمانه
مربای توت فرنگی :◊: نصف پیمانه
طرز تهیه مربا توت فرنگی در سایت انسان شادشکر و کره را درون ظرفی بریزید و با هم زن برقی خوب با هم مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند.
:◊: باید کره و شکر آنقدر زده شوند که حالت کرکی و بی رنگ پیدا کنند :◊:
تخم مرغ و وانیل را درون مخلوط شکر می ریزیم و با هم زن به مدت 5 دقیقه هم میزنیم.
شهد مربای توت فرنگی یا شهد شربت توت فرنگی رو به شیر اضافه می کنیم و هم می زنیم و توی مواد می ریزیم.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 مرتبه الک کنید.
مخلوط آرد رو کم کم به موادمون اضافه می کنیم.
وقتی که آرد رو ریختیم، دیگه نباید از همزن استفاده کنیم.
با لیسک یا یه چنگال تا حدی هم می زنیم که مواد با هم مخلوط بشنوند و گلوله ای توی مواد نباشه.
توت فرنگی ریز و سفت و رسیده :◊: 1 کیلو گرم
شکر :◊: 1 کیلو گرم
وانیل (در صورت تمایل) :◊: 1 قاشق چایخوری
برای تهیه مربای توت فرنگی ابتدا باید توت فرنگی های جدا کرده و خوب بشورید.
در یک قابلمه لعابی مناسب توت فرنگی ها را ریخته و لا به لای آن شکر بریزید و اجازه دهید در همین حالت به مدت 8 تا 9 ساعت بماند و در اصطلاح آب بیاندازد.
بعد از اینکه توت فرنگی ها آب انداختند روی انها به اندازه ای که یک مقدار از توت فرنگی ها بالاتر باشد آب بریزید و روی شعله زیاد گاز بگذارید.
به :◊: 3 کیلو
شکر :◊: 2 تا 5/2 کیلو
آبلیمو :◊: نصف استکان
دانه هل :◊: یک قاشق سوپخوری
(دانه های هل را نکوبیده استفاده می کنیم)
برای تهیه مربای به ابتدا به را به چهار قسمت تقسیم کنید.برای اینکه تخم و قسمت سفت وسط به را در بیاوریم.
بهتر است به را پوست بکنید.البته به را با پوست نیز مربا میکنند.
به را مثل پرتقال قارچ کنید و بشورید و آن را در یک ظزف مسی سفید شده بریزید.
:◊: اگر ظرفی که در آن مربای به را درست میکیند مس سفید کرده باشد مربای به رنگ قشنگتری پیدا میکند. :◊:
به اندازه 6 لیوان آب در داخل ظرف بریزید بطوری که مقداری روی به را بگیرد.
در ظرف را ببندید و آن را روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا کمی بپزد ولی حواستان باشد که زیاد له نشود.
شکر را در داخل قابلمه بریزید و هل را هم به آن اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 ساعت اجازه دهید مربا با حرارت ملایم بجوشد.
تا زمانی که رنگ مربا قرمز شود و شربت آن غلیظ نشده اجازه دهید مربا بجوشد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه کیک رنگین کمان بلوبری را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
سفیده تخم مرغ :♥: 4 عدد
آرد :♥: 300 گرم
شکر :♥: 300 گرم
شیر :♥: 2 لیوان
وانیل :♥: 1 و نیم قاشق چای خوری
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق چایخوری
نمک :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
کره به دمای محیط رسیده :♥: 170 گرم
رنگ خوراکی آبی آسمانی و آبی رویال :♥: به میزان لازم
کشک :♥: 300 گرم (به دلخواه برای روی کیک)
لیمو ترش :♥: به میزان لازم برای روی کیک
بلوبری برای تزیین :♥: به میزان لازم
در صورت دلخواه می توانید از رنگ های متفاوت برای هر لایه استفاده کنید و ما بین لایه ها را پر از خامه کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک رنگین کمان بلوبری به این صورت است که ابتدا باید
فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد معادل 330 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
در یک ظرف مناسب سفیده تخم مرغ ،شیر و وانیل را بریزید و با مخلوط کن حسابی هم بزنید تا یکدست شوند.
آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید و آن ها را 3 مرتبه الک کنید.
سپس کره نرم شده را به مخلوط آرد اضافه کنید.
مواد مخلوط شده بالا را با سرعت کم هم بزنید و در 3 مرحله مخلوط سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هر بار کاملا هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مایه کیک تقریبا آماده است.برای لایه دار کردن کیک به صورت زیر عمل کنید:
خمیری که درست کرده اید را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را در کاسه ای بریزید.
در کاسه اول 1 قطره از رنگ خوراکی را بریزید و در ظرف دوم خمیر 2 قطره رنگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
هر کدام از خمیر های به دست آماده را در یک قالب 20 سانتی که از قبل چرب شده بریزید و آنها را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
سپس بعد از پخت آن ها را به ترتیب رنگ روی هم قرار دهید و روی آن را کشک و لیمو بمالید.
خمیر کیک را به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را در ظرفی بریزید.
در ظرف اول یک قطره رنگ خواکی بریزید و در ظرف دوم 2 قطره رنگ اضافه کنید.
و به همین ترتیب مقدار رنگ را بیشتر کنید.
قالب های کیک را 15 سانتی در نظر بگیرید و خمیر کیک را در داخل آنها بریزید و بگذارید 15 دقیقه در فر بمانند تا پخته شوند.
کیک ها را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا حرارت بالای خود را از دست بدهند .
لایه های کیک را روی هم قرار دهید و اول با لایه کم رنگ تر شروع کنید.
ما بین لایه های کیک را با کشک و لیمو بپوشانید.
ادامه لایه ها را بر اساس پر رنگ تر شدن قرار دهید و روی لایه آخر کیک هم کشک و لیمو بکشید و با بلوری آن را تزیین کنید.
بلوبری منجمد :◊: 3 فنجان
آبلیمو :◊: 3 قاشق غذاخوری
شکر (بستگی به شیرینی بلوبری ها دارد) :◊: سه چهارم فنجان تا ۱ فنجان
دارچین :◊: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک :◊: یک چهارم قاشق چایخوری
برای تهیه ماست بستنی بلوبری ابتدا باید در یک قابلمه مناسب بلوبری،شکر،نمک و دارچین بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گرم کنید.
تا زمانی که شکر کاملا در مخلوط حل شود آن را هم بزنید در همان حالتی که مخلوط در حال گرم شدن می باشد.
زمانی که شکر کاملا حل شد با یک گوشت کوب بلوبری ها را خوب لح کنید.
حال قالبمه مواد را از روی حرارت بردارید و پوست بلوبری ها رو از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید که ده دقیقه شربت بلوبری خنک شود.
حالا ماست و شیر را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.