تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص و بسیار خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص و بسیار خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ , طرز تهیه سوفله , سوفله

سوفله و گراتن معمولا با هم اشتباه می‌شوند.

سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر تهیه می‌شود و در ساختار آن زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و در نهایت با یکدیگر ترکیب می‌شوند.

سوفله با مواد متنوع و مختلفی ترکیب می‌شود و به عنوان غذای اصلی مانند سوفله سیب زمینی و... و یا سوفله شکلات و... به عنوان دسر سرو می‌شود.

گراتن در واقع رویه غذا با پودرسوخاری و پنیر رنده شده طلایی و برشته شده و در ترکیب مواد آن از تخم مرغ و کره نیز استفاده می‌شود.

به دلیل اینکه در بین مواد آن سفیده زده شده تخم مرغ ندارد طبعا از پف و بالا آمدن سطح غذا خبری نیست

رنگ سطح این غذا به واسطه پنیر رنده شده باید طلایی شودوقتی می‌گوییم رویه و سطح یک غذا باید گراتینه شود یعنی سطح آن باید طلایی شود

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ , طرز تهیه سوفله , سوفله

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ

سینه مرغ :♥: 1 عدد

قارچ :♥: 10 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد

تخم مرغ :♥: 4 عدد

شیر :♥: 1 لیوان

آرد :♥: 2 قاشق چای خوری

پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ , طرز تهیه سوفله , سوفله

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ به این صورت است که ابتدا

سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل سیاه و یک لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.

بعد از نیم ساعت که مرغ پخت آن را ریش ریش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

در تابه ای کمی روغن بریزید و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید.

:♥: آرد را باید قبل از تفت دادن 3 مرتبه الک کرد تا در غذا گلوله گلوله نشود :♥:

نمک و فلفل و ادویه ها را هم به آرد اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

حالا شیر را آرام آرام اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا سس یکنواختی حاصل شود.

قبل از اینکه سس شروع به جوشیدن کند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید و هر کدام را در ظرفی جدا بریزید.

سفیده ها را با چنگال یا با همزن برقی خیلی خوب هم بزنید به طوری که سفیده ها مانند کف سفید و پفدار شوند.

:♥: هم زدن سفیده ها بسیار مهم است چون باعث پف دار و لطیف بودن سوفله می شود :♥:

وقتی سفیده ها را هم زدید آن ها را درون یخچال بگذارید تا بقیه مواد را حاضر کنیم.

زرده ها را با چنگال خوب بزنید تا مایه کرم رنگی شود و حباب دار شود.

زرده ها را به سسی که درست کرده اید اضافه کنید و مخلوط کنید.

بعد از این که زرده را اضافه کنید سریعا باید نصفی از پنیر پیتزا را داخل سس بریزید.

:♥: گرمای سس باعث آب شدن پنیر و کشدار شدن سس می شود :♥:

در تابه ای کمی روغن بریزید و قارچ های ورقه ای خرد شده را در آن بریزید و تفت دهید.

هنگامی که قارچ را تفت می دهید حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.

سپس پیاز رنده شده و فلفل دلمه ای خرد شده را به قارچ اضافه کنید.

در آخر مرغ های پخته شده و ریش ریش را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید.

حالا سسی که درست کرده بودید را روی مرغ و قارچ بریزید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و آن را آرام آرام به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

:♥: وقتی سفیده را اضافه می کنید نباید دیگر مواد را خیلی هم زد چون پف سوفله می خوابد.در ضمن مواد را بعد از اضافه کردن سوفله در یک جهت هم بزنید :♥:

مایه سوفله شما آماده است حالا باید آن را درون فر بگذارید تا پخته شود.

ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و مواد سوفله را درون ظرف بریزید.

با پنیر پیتزا سطح سوفله را بپوشانید و ظرف را به مدت 45 دقیقه درون فر با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

هنگامی که پنیر آب شد و طلایی رنگ شد سوفله مرغ و قارچ شما آماده است.نوش جان

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ و قارچ , سوفله مرغ , طرز تهیه سوفله , سوفله

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ مخصوص و بسیار خوشمزه برای پذیرایی در مهمانی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.