در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان شعرهای عاشقانه و غمگین زمستان را فراهم آورده ایم.
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
آرزو کن با من
که اگر خــواست زمســـتان برود!
گرمیِ دستِ تو اما باشد
“مــا” ی ما “مـــن” نشود
سایه ات از سرِ تنهاییِ من کم نشود!
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
پیش رویم چهره تلخ زمستان جوانی
پشت سر، آشوب تابستان عشقی ناگهانی
سینه ام منزلگه اندوه و درد و بد گمانی،
کاش چون پاییز بودم…
شعر از “فروغ فرخزاد”
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
به دل نا گفته صدها حرف دارم
میان سینه زخمی ژرف دارم
به روی پوستین سالخوردم
زمستان در زمستان برف دارم
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
سرد است هوا
بیرون اگر میروی
دستهای مرا هم با خودت ببر!
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
به گوش ام خش خش پاییز زرد است
دل ام میعادگاه زخم و درد است
نمی آید صدایی از در و دشت
“هوا بس ناجوانمردانه سرد است”
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦♥♦
آهنگ پیشواز علی اصحابی در سایت انسان شاد
کد آوای انتظار :♥: 3311375
نام اثر :♥: باور
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :♥: 3311378
نام اثر :♥: منو ببخش
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :♥: 3311379
نام اثر :♥: مسافر
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :♥: 3311380
نام اثر :♥: روم نمیشه
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :♥: 331811
نام اثر :♥: محشر کبری
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :♥: 3311374
نام اثر :♥: قهر و آشتی
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
کد آوای انتظار :♥: 3311373
نام اثر :♥: فقط تو رو دارم
نام صاحب اثر :♥: علی اصحابی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش دم کردن زعفران را آماده کرده ایم
زعفران بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشهای نگهداری شود.
زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب،
به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته میشود و مرغوبیت آن از دست میرود.
ابتدا مقداری از زعفران را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید.
:◊: برای نرم تر و راحت ساییده شدن زعفران از قند یا شکر باید استفاده کنیم :◊:
:◊: به جای هاون از آسیاب هم برای ساییدن زعفران می توانید استفاده کنید :◊:
سپس 1 قاشق چایخوری از زعفران ساییده شده را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و
روی استکان را یک نعلبکی قرار دهید و استکان را روی بخار آب کتری یا برنج در حال پخت دم بگذارید تا رنگ بیندازد.
:◊: آب باید کاملا جوش باشد :◊: