بیوگرافی مهدی سلوکی در سایت انسان شاد
مهدی سلوکی بازیگر ایرانی متولد 14 خرداد ماه سال 1361 در شهر اصفهان است.
او با برنامه تلویزیونی نیم رخ وارد تلویزیون شد و سریالی که در تلویزیون بازی کرد و به شهرت رسید سریال نرگس بود.
پدر مهدی افسر نیروی هوایی ارتش و اصالتا تهرانی است.
زمانی که مهدی به دنیا آمد، سرهنگ سلوکی مامور به خدمت در پایگاه هشتم شکاری نیروی هوایی در اصفهان بود و به همین دلیل شناسنامهاش را در اصفهان گرفتند.
پس از پایان ماموریت پدر به همراه خانواده به تهران برگشتند .
بیوگرافی مهدی سلوکی در سایت انسان شاد
مادر مهدی سلوکی اصالتا اراکی است.
پدر و مادر مهدی سلوکی هر دو تحصیل کرده و اهل فرهنگ و هنر بودند.
محمد سلوکی فرزند اول خانواده است که در سوم اسفندماه سال 1358 به دنیا آمده است، او مجری شبکه تهران است.
عکس پدر و مادر مهدی سلوکی
مهدی سلوکی در هنرستان رشته گرافیک را انتخاب کرد و در همین مقطع بود که وارد دنیای تلویزیونی شد.
او در سال 1379 دیپلم خود را از هنرستان مالک اشتر تهران دریافت کرد.
در حال حاضر سریال آرام میگیریم از شبکه 2 تلویزیون در حال پخش است که مهدی سلوکی نقش پسر کوچک خانواده به نام سعید را برعهده دارد.
مهدی سلوکی در سریال نوروزی مرز خوشبختی که در ایام نوروز 96 نمایش داده می شود نیز ایفای نقش کرده است.
مهدی سلوکی در سریال مرز خوشبختی
مهدی سلوکی در سریال مرز خوشبختی
:♥:مرز خوشبختی ( حسین سهیلی زاده 1395):♥:
:♥:آرام می گیریم 1395 :♥:
:♥:مهر طوبی ( سید مجید موسویان 1394):♥:
:♥:خوب بد زشت ( منوچهر هادی 1393 ):♥:
:♥:ستایش 2 (1393):♥:
:♥:پروانه ( جلیل سامان 1391):♥:
:♥:راستش را بگو ( محمد رضا آهنج 1391 ):♥:
:♥:سایه روشن ( آرش معیریان 1390 ):♥:
:♥:پنج کیلومتر تا بهشت ( علیرضا افخمی 1390 ):♥:
:♥:ستایش ( سعید سلطانی 1389 ):♥:
:♥:پنجمین خورشید ( علیرضا افخمی 1388 ):♥:
:♥:نرگس ( سیروس مقدم 1385 ):♥:
:♥:ما چند نفر (1385):♥:
:♥:باجناغها (1383):♥:
:♥:تب سرد (1383 علیرضا افخمی):♥:
:♥:روشنایی دشت (1381):♥:
:♥:چراغهای خاموش (1380):♥:
:♥:بوی غریب پاییز:♥:
:♥:غریبانه:♥:
بیوگرافی مهدی سلوکی در سایت انسان شاد
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع پلو در سایت انسان شاد
برنج :♥: 3 پیمانه
گوشت چرخ شده :♥: 300 گرم
لوبیا سبز خرد شده :♥: نیم کیلو
رب گوجه فرنگی :♥: 3 قاشق غذا خوری
پیاز :♥: 1 عدد
زردچوبه :♥: 2 قاشق چای خوری
پودر کاری :♥: یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین :♥: یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده :♥: دو قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
مواد لازم در این دستور برای تهیه استانبولی پلو برای 4 نفر می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز و گوشت چرخ کرده به این صورت است که ابتدا باید
لوبیا سبزها را که خورد کنید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند.
برای زیبا تر شدن ظاهر استانبولی بهتر است که لوبیا ها را به صورت مورب و در قطعات کوچک خرد کنید.
برنج رو با آب و نمک خیس کنید و بعد آبکش کنید اما دم نندازید.
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت را اضافه کنید.
بعد از این که گوشت پخته شد و تغییر رنگ داد زردچوبه و فلفل سیاه و ادویه کاری را اضافه کنید.
بعد از اینکه گوشت را تفت دادیم لوبیا های نیم پز شده رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم.
رب گوجه را به همراه نمک و مقدار کمی دارچین و زعفران به موادمان اضافه می کنیم.
ته قابلمه را روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید.
سپس مخلوط گوشت را در لا به لای برنج بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برنج دم بکشد.
استانبولی پلو شما آماده است.نوش جان
می توانید در این غذا به جای گوشت و لوبیا از سیب زمینی نگینی شده و گوجه
استفاده کنید هم طعم خوبی دارد و هم موادش در دسترس تر است.
در ضمن در کنار این غذا سالاد شیرازی معرکه است حتما امتحان کنید.
کد آوای انتظار :♥: 31762
نام اثر :♥: بهار بهار
نام صاحب اثر :♥: محمود جهان
کد آوای انتظار :♥: 31818
نام اثر :♥: مبارک باد
نام صاحب اثر :♥: محمد قاسمی
کد آوای انتظار :♥: 31763
نام اثر :♥: هفت سین
نام صاحب اثر :♥: جمعی از خوانندگان
کد آوای انتظار :♥: 31759
نام اثر :♥: تازه بهار
نام صاحب اثر :♥: سیامک شجریان
کد آوای انتظار :♥: 31756
نام اثر :♥: صفای بهار
نام صاحب اثر :♥: جمشید نجفی
کد آوای انتظار :♥: 30308
نام اثر :♥: بوی عیدی
نام صاحب اثر :♥: بنیامین بهادری
کد آوای انتظار :♥: 31743
نام اثر :♥: سال تحویل
نام صاحب اثر :♥: هوشنگ جاوید
کد آوای انتظار :♥: 31746
نام اثر :♥: عید نوروز
نام صاحب اثر :♥: محمود جهان
کد آوای انتظار :♥: 31752
نام اثر :♥: فصل بهار
نام صاحب اثر :♥: کوروش اسدزاده
کد آوای انتظار :♥: 31755
نام اثر :♥: بهار دلنشین
نام صاحب اثر :♥: جهانشاه صارمی
کد آوای انتظار :♥: 31761
نام اثر :♥: آشیون عشق
نام صاحب اثر :♥: جمعی از خوانندگان
کد آوای انتظار :♥: 31820
نام اثر :♥: مبارک باد
نام صاحب اثر :♥: غلامعلی نی نواز
کد آوای انتظار :♥: 31823
نام اثر :♥: حاجی فیروز
نام صاحب اثر :♥: بهزاد میرزایی
کد آوای انتظار :♥: 31853
نام اثر :♥: نسیم نوروزی
نام صاحب اثر :♥: محمد معتمدی
کد آوای انتظار :♥: 31825
نام اثر :♥: آهنگ تحویل سال
نام صاحب اثر :♥: ماهور
کد آوای انتظار :♥: 31830
نام اثر :♥: من عاشق بهارم
نام صاحب اثر :♥: ناصر مسعودی
کد آوای انتظار :♥: 31843
نام اثر :♥: در بهار امید
نام صاحب اثر :♥: شهرام ناظری
کد آوای انتظار :♥: 31842
نام اثر :♥: بهار رنگی
نام صاحب اثر :♥: بیژن داداشی
کد آوای انتظار :♥: 31841
نام اثر :♥: موسم گل
نام صاحب اثر :♥: ایرج بسطامی
کد آوای انتظار :♥: 31845
نام اثر :♥: دست در دست بهاران
نام صاحب اثر :♥: اشکان کمانگیری
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شیرینی بهشتی را آموزش می دهیم.
آموزش شیرینی و کیک در سایت انسان شاد
شیرینی بهشتی یا شیرینی کرکی یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که در تهیه این نوع شیرینی از آرد، روغن، شکر استفاده می کنند.
با نزدیک شدن به روز های عید شیرینی کرکی یا شیرینی بهشتی بهترین گزینه برای ایام عید و نوروز به شمار میرود .
آرد :♥: 2 پیمانه معادل 400 گرم
پودر قند یا پودر شکر :♥: 250 گرم
روغن جامد :♥: 200 گرم
:♥: در این نوع شیرینی حتما باید از روغن جامد استفاده کنید و نمی توان کره را جایگزین روغن کرد :♥:
روغن مایع :♥: مقداری
وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل ،پودر کاکائو ،زعفران :♥: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی بهشتی به این صورت است که ابتدا باید
پودر قند را داخل ظرفی بریزید و روغن جامد را به آن اضافه کنید.
:♥: قبل از شروع کار حتما باید پودر قند را الک کنید.این کار باعث می شوند خمیر نرم و لطیف تری داشته باشید :♥:
آن ها را با همزن با دور تند بزنید تا حالت پوک مانند پیدا کنند و سفید رنگ شوند.
:♥: حدود 5 یا 7 دقیقه هم زدن طول می کشد :♥:
سپس وانیل و پودر هل را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را 3 مرتبه الک کنید.
:♥: علت الک کردن آرد :♥:
آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.همزن را کنار بگذارید و با دست مشغول ورز دادن شوید.
بعد از ورز دادن خمیر کمی روغن مایع روی خمیر بریزید و مجددا ورز دهید تا خمیر منسجمی به دست بیاورید.
:♥: این خمیر باید نرم باشد طوری که بتوانید با قیف شکوفه بزنید :♥:
:♥: اگر خمیر کمی سفت شد مقدار روغن مایع را کمی افزایش دهید :♥:
می توانید خمیر را به دو دسته تقسیم کنید .در یکی از خمیر ها پودر کاکائو بزنید و در خمیر دیگری زعفران بزنید.
مواد را داخل قیف بریزید.
روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید تا شیرینی ها به کف ظرف نچسبند سپس با قیف خمیر را روی سینی بریزید.
:♥: در صورت تمایل مقداری پودر پسته روی هر کدام از شیرینی ها بریزید :♥:
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی را داخل فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید.
:♥: روی شیرینی ها نباید تغییر رنگ بدهند :♥:
بعد از اینکه شیرینی ها را از فر بیرون آوردید به آن ها دست نزنید و بگذارید کاملا خنک شوند.در غیر این صورت شیرینی ها می شکنند و خرد می شوند.
در این مطلب از سایت انسان شاد طرز تهیه کلم پلو شیرازی همراه با کوفته قلقلی را آموزش می دهیم.
کلم پلو غذای سنتی شهر شیراز است که معمولا از کلم و برنج و سبزی مخصوص تهیه میشود.
برای پختن این غذا ابتدا کلم سفید را کمی سرخ کرده و سپس به برنج در حال دم کردن اضافه می کنند.
در میان این کلم پلو کوفته ریزه قرار می دهند.
کلم قمری یا کلم برگ :♥: نیم کیلو گرم
برنج :♥: پیمانه به تعداد نفرات
گوشت چرخ کرده :♥: (برای تهیه کوفته قلقلی) 300 گرم
پیاز :♥: 2 عدد
سبزی مخصوص کلم پلو (شوید، تره، ترخان، ریحان) :♥: نیم کیلو گرم
:♥: می توانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید :♥:
زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق چای خوری
زردچوبه :♥: به میزان لازم
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کلم پلو به این صورت است که ابتدا باید
کلم ها را به کمک تخته ساطور خیلی ریز و رشته ای خرد کنید.
سپس روی آن ها آب بگیرید و نیم ساعت بگذارید تا درون آب خیس بخورد.
بعد از این مدت آن ها را از آب بیرون بیاورید و بگذارید تا آب آن ها بیرون بیاید.
کلم ها را درون قابلمه بریزید و یک لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید به مدت نیم ساعت روی حرارت پخته شود و آبش کاملا تمام شود.
یکی از پیاز ها را ریز خرد کنید و درون مقداری روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
سپس کلم های پخته شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی کلم گرفته شود.
سبزی ها را تمیز پاک کنید و بشورید و آن ها را ریز و ساطوری خرد کنید و به کلم ها اضافه کنید و
تفت دهید تا سبزی کمی سرخ شود و آب آن تبخیر شود.
زردچوبه و زعفران و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو را هم اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
مایه اصلی کلم پلو آماده است و حالا باید برنج و کوفته قلقلی را آماده کنید.
برنج را به مدت نیم ساعت در آب به همراه نمک بخیسانید.
سپس برنج را درون آب در حال جوش بریزید و آن را آبکش کنید.
:♥: برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت فشار می دهید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد :♥:
ته قابلمه را چرب کنید و ته دیگ مورد نظرتان را ته قابلمه قرار دهید.
بعد ابتدا یک لایه برنج بریزید سپس یک لایه از کلم ها و بعد چد عدد کوفته قلقلی قرار دهید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
در آخرین لایه باید فقط برنج بریزید.
درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کمی زیاد کنید تا آب برنج تبخیر شود.
سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید.
بعد از دم کشیدن برنج را می توانید آن را سرو کنید.