مدل ساعت مردانه در سایت انسان شاد
مدل های زیبا از ساعت مردانه در سایت انسان شاد
مدل ساعت مچی مردانه در سایت انسان شاد
مدل ساعت مردانه در سایت انسان شاد
مدل ساعت پسرانه در سایت انسان شاد
عکس ساعت مردانه در سایت انسان شاد
عکس ساعت مردانه در سایت انسان شاد
مدل ساعت مچی مردانه در سایت انسان شاد
مدل بسیار شیک و زیبا ساعت مردانه در سایت انسان شاد
مدل زیبا و شیک از ساعت مردانه در سایت انسان شاد
انواع ساعت مردانه در سایت انسان شاد
مدل ساعت مچی مردانه در سایت انسان شاد
مدل زیبا ساعت مردانه در سایت انسان شاد
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه املت فلفل دلمه ای سبز را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع املت در سایت انسان شاد
فلفل دلمه ای سبز :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز :♥: 1 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
تخم مرغ :♥: 2 عدد
گوجه فرنگی :♥: 2 عدد
سیر :♥: 2 حبه
زردچوبه :♥: 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه املت فلفل دلمه ای به این صورت است که ابتدا باید
فلفل دلمه ای های رنگی و گوجه فرنگی و پیاز را خیلی ریز و نگینی خرد کنید.
:♥: می توانید برای زیبا تر شدن ظاهر املت مواد را داخل غذاساز بریزید و با هم میکس کنید :♥:
سپس داخل تابه مقداری روغن بریزید و مواد را داخل تابه بریزید و بگذارید روی حرارت تا آب سبزیجات تبخیر شود.
:♥:به جای روغن مایع می توانید از روغن زیتون استفاده کنید:♥:
بعد از اینکه آب سبزیجات گرفته شود و کمی سبک شدند زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
سیر را روی مواد املت رنده کنید.
سپس تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا تخم مرغ ها یکدست شوند.
بعد تخم مرغ ها را روی مواد بریزید.
کمی مواد را مخلوط کنید تا تخم مرغ به همه جای تابه بریزید.
هنگامی که تخم مرغ ها سفت شدند و بستند املت فلفل دلمه ای را از روی حرارت بردارید.
املت فلفل دلمه ای شما آماده است.نوش جاااان
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورشت بامیه را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد
بامیه ریز :♥: نیم کیلو
گوشت خورشتی :♥: 300 گرم
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: سه حبه
رب گوجه :♥: 2 قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه :♥: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورشت بامیه به این صورت است که ابتدا باید
پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با مقدار مناسب روغن سرخ کنید.
روغن را کمی بیشتر بریزید تا خورش شما در آخر روغن بیندازد و زیباتر شود.
وقتی پیاز طلایی شد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد.
بعد از اینکه گوشت را کمی تفت دادید سیر های رنده شده را اضافه کنید و برای 2 دقیقه تفت دهید.
زردچوبه ، فلفل و رب را هم به مواد اضافه کنید و مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید.
حرارت خورش را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و بعد از 20 دقیقه جوشیدن حرارت را کم کنید تا با ملایمت خورش بپزد.
بامیه ها بعد از شستن و خشک کردن در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا کمی رنگ آنها عوض شوند.
یک ساعت قبل از سرو کردن غذا بامیه ها را به خورش اضافه کنید.
نمک و آبلیمو را هم در این مرحله اضافه کنید.
نباید خورش بامیه را بعد از اضافه کردن بامیه زیاد هم زد چون باعث له شدن بامیه می شود.
درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا خورشت بامیه جا بیفتد.
در ضمن زیر شعله نباید خیلی زیاد باشد چون باعث له شدن بامیه ها می شود.
بالا بودن شعله اجاق باعث می شود که بامیه ها در خورشت بامیه وا بروند.
اگر آب خورش بامیه کم باشد و مدام به آن آب اضافه کنید باعث می شود که خورش از قیافه بیوفتد.
اگر می خواهید که خورشت تان خیلی خوب و عالی جا بیوفتتد باید زیر آن را کم کنید تا به مرور جا بیوفتد.
اگر می خواهید که در نهایت خورشت تان فوق العاده شود از گوشت ماهیچه گوساله یا گوسفند استفاده کنید.
در بعضی دستورها خورش بامیه را با لپه نیز تهیه می کنند
در صورت دلخواه می توانید مقداری تمبر هندی نیز در خورش بامیه بریزید.
بیوگرافی علیرضا بیرانوند در سایت انسان شاد
علیرضا بیرانوند متولد 30 شهریور ماه سال 1371 بازیکن فوتبال اهل خرم آباد است.
هم اکنون علیرضا بیرانوند در باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران و تیم ملی فوتبال ایران بازی میکند.
او دارای مدرک لیسانس رشته تربیت بدنی دانشکده سما خرم آباد است.
علیرضا بیرانوند در یک خانواده پر جمعیت به دنیا آمد و به گفته خودش وضع مالی مناسبی نداشتند.
آن ها ساکن روستای سراب یاس در اطراف خرمآباد بوده اند.
او در سال 86 که فقط 15 سال سن داشته است به تهران می آید.
در اتوبوس با آقای حسین فیض که مربی وحدت تهران بود آشنا می شود و او را برای تیم نوجوانان نفت انتخاب کردند.
حرف های بیرانوند در مورد اولین قراردادش :
اولین قراردادم با نوجوانان نفت بود که 900 هزار تومان به من پول دادند که آن را به خانواده ام دادم.
وقتی از نوجوانان به امید رفتم قراردادم شد 2 میلیون و 500 هزار تومان.
پنج سال پیش که نفت به لیگ برتر آمد، قرارداد من 85 میلیون تومان شد. چون آن اوایل روی نیمکت بودم و بازی به من نمی رسید.
سال به سال 20 درصد به قراردادم اضافه می شد.
زمان سرمربیان بعدی هم قراردادم بیشتر شد ، مثلا زمان آقا یحیی 300 تومان می گرفتم.
اولین قرار داد رسمی او با تیم نفت سال 89-88 به مبلغ 85 میلیون تومان بوده است
در روز 5 بهمن سال 95 دومین فرزند بیرانوند به دنیا آمد که دختر است و نامش بارانا است.
او صاحب یک پسر بزرگتر به نام طاها نیز می باشد.
علیرضا بیرانوند شعر زیر را در صفحه اجتماعی خود برای دخترش منتشر کرد:
«ناگهان از آسمان نم نم باران آمد
چون نسیمی دلربا مست و پریشان آمد
چشم دل روشن شد از پاکی پاقدمش
او بهاریست که در فصل زمستان آمد»
علیرضا بیرانوند در کنار دخترش بارانا :
علیرضا بیرانوند در کنار پسرش طاها :
علیرضا بیرانوند همراه طاها پسرش در برنامه رامبد جوان خندوانه :
علیرضا بیرانوند در مسابقه دست پخت های خودمانی در کنار نسرین مقانلو و محمد نوازی :
علیرضا بیرانوند در کنار مربی تیم استقلال آقای علی منصوریان :
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه غذای محبوب ایرانی ها به روش رستورانی
این پلو بیشتر با غذاهای گوشتی مانند: خوراک ماهیچه، خوراک گردن، خوراک مرغ مجلسی و یا ماهی سرو میگردد.پ
از آن جایی که این غذای لذیذ و محبوب بسیار چرب و پر کالری میباشد، شوید با بالا بردن جریان خون به هضم راحت تر و آب کردن چربیها کمک خواهد کرد. و سنگینی باقلا و گوشت را جبران میکند.
باقالی پلو با ماهیچه یک نوع پلو به حساب می آید که اغلب در جشن ها ، مهمانی ها و عروسی ها استفاده می شود.
ماهیچه گوسفند :◊: نیم کیلو گرم
:◊: بهتر است که با گوشت گوساله پخته شود :◊:
باقلا سبز :◊: 2 پیمانه
:◊: به ازای 2 پیمانه برنج از یک پیمانه باقلا استفاده می کنیم :◊:
پیاز :◊: 2 عدد
برنج :◊: 4 پیمانه
شوید پاک کرده :◊: 1 پیمانه
:◊: می توانید از شوید خشک به اندازه 3 قاشق غذا خوری استفاده کنید :◊:
زعفران دم کرده 2 :◊: قاشق غذاخوری
روغن زیتون :◊: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه :◊: به مقدار لازم
آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه غذای محبوب ایرانی ها به روش رستورانی
به نقل از انسان شاد برای تیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا باید
برنج را ۲ ساعت قبل از پخت با مقداری آب و ۲ قاشق غذا خوری نمک بخیسانید .
باقالا ها را تمیز کنید و پوست آن را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید
در قابلمه ای تا نصف آب بریزید، بعد از جوشیدن آب یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و
باقلای سبز تازه را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود 5 دقیقه پخت کنید.
باقالا نباید در این مرحله پخت کامل داشته باشد چون به همراه برنج نیز پخته میشود.
سپس برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کردهاید به آب در حال جوش و باقلا اضافه کنید.
شوید های ساطوری شده را نیز به همراه نمک به آب برنج اضافه کنید و پس از چند جوش، برنج را با آب ولرم ابکشی کنید.
برای باقلی پلو با ماهیچه بهتر است برنج را کمی زودتر آبکش کنید
یا پس از آب کش کردن برنج از شوید خشک شده استفاده نمایید.
ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید.
لایه لایه برنج، باقلا و شوید بریزید. رویش آب روغن بدهید .
حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس حرارت را کم کنید و
1 لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.
آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه غذای محبوب ایرانی ها به روش رستورانی
:◊: ماهیچه ها را خوب بشویید. :◊:
:◊: پیاز خلالی شده را در تابه با کمی روغن تفت دهید سپس تکههای ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید . :◊:
:◊: کمی روغن زیتون ، زعفران آب کرده ، فلفل و زردچوبه روی ماهیچه ها بریزید. :◊:
:◊: حرارت را کم کرده و اجازه دهید ماهیچه با آبی که از پیازها خارج میشوند بپزد. :◊:
:◊: برای پخت این ماهیچه نیازی به اضافه کردن آب نیست. :◊:
:◊: در صورت تمایل از جعفری خردشده برای عطر بیشتر ماهیچه ها استفاده کنید :◊:
:◊: وقتی از پخت ماهیچه مطمئن شدید نمک را اضافه کرده و ماهیچه ها را جا به جا کنید و حرارت را بالا ببرید تا پیازها نیز سرخ شوند. :◊:
:◊: باقالی پلو با ماهیچه را میتوانید به صورت گوشت لا پلو و یا به صورت جداگانه، شوید باقلا پلو زعفرانی و خوراک ماهیچه سرو نمایید. :◊:
آموزش و طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه غذای محبوب ایرانی ها به روش رستورانی
:◊: اگر از باقالی خشک شده در تهیه باقلا پلو استفاده میکنید، بهتر است از چند ساعت قبل در آب خیسانده شوند. :◊:
:◊: میزان استفاده از باقلا در تهیه شوید باقلا پلو، معمولا نصف مقدار برنج خواهد بود. یعنی به ازای 2 پیمانه برنج بهتر است از یک پیمانه باقلا استفاده نمایید. :◊:
:◊: این مقدار باقالی پلو با ماهیچه برای 3 نفر کافی می باشد:◊:
:◊: زمانی تقریبی آماده شدن باقالی پلو با ماهیچه حدود 4 ساعت می باشد.:◊:
:◊: می توانید برای تزیین باقالی پلو با ماهیچه از ترشی کلم قرمز ، لیمو ترش و انواع سبزیجات استفاده کنید.:◊: