در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
تخم مرغ :◊: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط به این صورت است که ابتدا باید
یک عدد پارچه ضخیم انتخاب کنید و اون رو رول کنید طوری که چند لایه شود و احتمال سقوط تخم مرغ وجود نداشته باشد.
تخم مرغ رو در مرکز پارچه قرار بدید و اون رو دو دور بپیچونید .
بعد با دو تا نخ سفت اون رو سر جاش محکم کنید تا تکون نخوره!
بعد از قرارگیری و سفت شدن تخم مرغ مراحل زیر رو انجام بدید:
1) تخم مرغ رو به صورت دورانی تند تکون بدید. (دقیقا مثل شکل)
2) بعد از هر چند ثانیه چرخاندن تخم مرغ،پارچه یا کش رو محکم به سمت دو طرف بکشید!
این کار رو حداقل 40 بار انجام بدید و هر بار دست کم 30 ثانیه تخم مرغ رو بچرخونید و 5 بار هم اون رو به دو طرف بکشید!
بعد از انجام دادن این مراحل تخم مرغ را آب پز کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
در تهیه کشک بادمجان لقمه ای ابتدا باید کشک بادمجان را حاضر کرد سپس خمیر را آماده کنیم.
چون در مطالب قبلی طرز تهیه کامل کشک بادمجان آمده است دیگر در اینجا توضیح نمی دهیم.
بادمجان :◊: 1 کیلو گرم
:◊: مواد دیگری مثل پیاز و سیر و ادویه و کشک :◊:
آرد سفید :◊: 3 پیمانه
شیر خشک :◊: 3 قاشق غذا خوری
خمیر مایه :◊: 1 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چای خوری
شکر :◊: 2 قاشق چای خوری
نمک :◊: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون :◊: 3 قاشق غذا خوری
آب :◊: به میزان لازم (حدود 1 و 1/4 لیوان )
به جای شیر خشک می شود از ماست برای لطیف کردن خمیر استفاده کرد
در ضمن این شیرخشک با اون شیر خشکی که به نوزادان داده می شود فرق می کند
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ای به این صورت است که ابتدا باید
شیرخشک را با خمیر مایه فوری و بیکینگ پودر مخلوط کنیم.
سپس شکر و نمک و نصفی از آرد را اضافه می کنیم.
حالا آب را اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن آب بقیه آرد و روغن زیتون را به مواد اضافه می کنیم.
خمیر رو جمع می کنیم و روی اون رو با پلاستیک می پوشونیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.
یک ساعت زمان می دهیم تا خمیر به عمل بیاید و حجمش دو برابر شود.
بعد از اینکه خمیر 2 برابر شد خمیر رو با وردنه روی سطح کار باز می کنیم و قالب گل می زنیم.
گلها رو داخل قالب مافین یا تارت که از قبل چرب کرده ایم می گدازیم طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند.
قالب ها رو در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه می گذاریم تا خمیر بپزد.
:◊: حواستان باشد به علت کوچکی و نازکی ،خمیر ها زود می سوزند :◊:
:◊: داخل خمیر رو هم باید با چنگال سوراخ کنید تا بعد از پختن نانها پف نکند و بالا نیاید :◊:
بعد از سرد شدن در نان های کاسه شکل کشک و بادمجان تان را بریرید و
با کشک ،نعناع داغ،سیرداغ و یه برگ جعفری تزیین کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بادمجان سوخاری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
بادمجان :◊: به میزان لازم (به تعداد نفرات)
تخم مرغ :◊: 2 عدد
آرد :◊: به میزان لازم
پودر سوخاری :◊: به میزان لازم
آب یا شیر :◊: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :◊: به میزان لازم
بادمجان باید تازه و کم تخم و جوان بوده و پوست براق داشته باشد و نوع طویل آن از نوع مدورش بهتر است.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بادمجان سوخاری ب این صورت است که ابتدا باید
حالا بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه تارت مرغ را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
سینه مرغ کامل :♥: 1 عدد
قارچ خرد شده :♥: 2 پیمانه
پیاز :♥: 2 عدد
پودر سیر :♥: 1 قاشق چایخوری
پنیر پیتزا رنده شده :♥: 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت:
تخم مرغ :♥: 1 عدد
آرد :♥: 2 پیمانه
ماست :♥: 2 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق چایخوری
نمک :♥: 1 قاشق چایخوری
کره :♥: 100 گرم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه تارت مرغ به این صورت است که ابتدا باید
خمیر تارت را آماده کنیم.به صورت زیر:
نمک و بکینگ پودر را با هم در ظرفی مخلوط کنید و الک می کنیم.
بعد تخم مرغ و کره و ماست را مخلوط کرده، آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد.
خمیر را کنار می گذاریم.
حالا شروع به درست کردن مواد روی خمیر می کنیم:
سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و کمی آب بپزید و ریش ریش کنید .
پیاز رنده شده و پودر سیر را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند .
سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود.
:♥: در هنگام تفت دادن قارچ حرارت را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد :♥:
در مرحله آخر مرغ ریش ریش شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید تا خنک شود.
قالب تارت را چرب کنید و خمیر تارت را داخل قالب ها بریزید و با دست دیواره قالب را خوب پوشش دهید .
:♥: با چنگال چند سوراخ روی خمیر یزنید تا خمیر در حین پختن پف نکند :♥:
داخل قالب ها را با مخلوط قارچ و مرغ پر کنید و روی مواد پنیر پیتزای رنده شده بریزید.
قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و
گرم شده است به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود .
کمی صبر کنید تا تارت خنک شود سپس از قالب خارج کنید و بهمراه سس دلخواه سرو نمایید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شربت تخم شربتی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر
رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.
تخم شربتی در حقیقت دانههای گیاه ریحان است که به علت داشتن ترکیبات لعابدار بهصورت محلول در آب (شربت) استفاده میشود.
لعاب این دانهها پس از جذب آب به صورت ژلهای درمیآید که میتواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد.
تخم شربتی خواص زیادی دارد و اینگونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.
استفاده از تخم شربتی در محلول آب یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن است.
تخم شربتی دارای مقدار فراوانی پروتئین، آهن، پتاسیم و کلسیم است و در عین حال آنهایی که در جذب کلسیم مشکل دارند بدانند
یک ماده معدنی به نام بورون در تخم شربتی باعث انتقال کلسیم به استخوانها میشود.
تخم شربتی :♥: 2 قاشق غذا خوری
آب :♥: 2 لیوان
عسل یا شکر :♥: به اندازه دلخواه
آب لیموی تازه :♥: 2 قاشق غذا خوری
به جای آبلیمو می توانید از گلاب هم استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شربت تخم شربتی به این صورت است که ابتدا باید
تخم شربتی را در مقداری آب خیس کرده و بشویید.
در یک ظرفی تخم شربتی و آب را مخلوط کرده و هم بزنید.
یک ربع صبر کنید تا تخم شربتی ها خیس بخورند.
در این حالت می بینید که یک ماده ژله مانندی دور تخم شربتی ایجاد شده و لعاب دار شده است.
سپس آب آن را خالی کنید. با این کار خاشاک و چوب های ریز جدا می شوند.
تخم شربتی ها را در ظرف دیگری خالی کنید، می بینید که در ته ظرف شن های ریزی ته نشین شده است.
چند بار این عمل را انجام دهید تا کاملا تخم شربتی ها شسته و تمیز شوند.
سپس آب، تخم شربتی، آب لیمو و عسل یا شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
به شربت یخ اضافه کنید و میل نمایید.