در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کباب ترش را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کباب در سایت انسان شاد
کباب ترش کباب مخصوص استان گیلان است از گوشت گوساله تازه و مواد ترش کننده استفاده میشود،
این مواد از رب انار ترش و یا رب نارنج و مغز گردو ساییده تهیه میشود.
کباب ترش در هر نقطه از شمال به صورت خاصی تهیه میشود؛ یعنی شمالی های نواحی مختلف سبزیهای گوناگونی داخل آن میریزند
ولی بهطور کلی در دستور پخت این غذا گردو، رب انار و فلفل حتما دیده میشود.
بعضی از شمالیها این کباب را خیلی ترش می پزند و گروهی دیگر ترشی ملایم را می پسندند.
گوشت راسته گوسفند یا گوساله :♥: نیم کیلوگرم
گردوی آسیاب شده :♥: 2 قاشق غذاخوری
رب انار :♥: 3 قاشق غذاخوری
پیاز :♥: 1 عدد
روغن زیتون یا مایع :♥: نصف لیوان
سبزی مخصوص کباب (چوچاق : سبزی محلی مخصوص شمال ایران) :♥: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :♥: به مقدار لازم
برای استفاده از گردو و سبزی در کباب به ازای هر نفر 1 قاشق غذاخوری داخل مواد کباب بریزید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کباب ترش به این صورت است که ابتدا باید
گوشت را به قطعات متوسط خرد کرده و با پیاز رنده شده و فلفل و روغن مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.
درب ظرف را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا حدود یکی دو ساعت بماند.
نمک را این مرحله اضافه نکنید چون باعث سفت شدن گوشت می شود باید در هنگام سیخ کشیدن کباب اضافه کنید.
سپس گردو ، رب انار و چوچاق را مخلوط کرده و به گوشت اضافه می کنیم و مجددا در یخچال میگذاریم تا چند ساعت دیگر بماند و
طعم مواد کاملا به خرد گوشت برود.
بعد از این مدت کباب ها را به سیخ می کشیم.
گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش قرار دهید. این نوع کباب روی زغال طعم بهتری پیدا میکند.
باید روی حرارت خیلی ملایم بگذاریم تا بپزد ، تا هم کاملا مغز پخت شود و هم مواد روی کبابمان نسوزد.
این کباب را به همراه کته سرو کنید.
برای درست کردن این سس کافی است گردوی چرخ شده ، رب انار رقیق شده ، کمی فلفل و گلپر را با یکدیگر ترکیب کرده
و داخل آن سبزی تازهای که در درست کردن کباب ترش از آن استفاده شده بود را به این ترکیب افزود.
این سس را روی کباب بریزید تا غذای شما خوشمزه و لذیذتر شود.
آموزش و طرز تهیه کباب ترش مازندرانی به همراه نکات مهم و سس مخصوص روی کباب
:♥: در صورتی که به سبزی های محلی شمال دسترسی ندارید ، از مخلوط نعنا و گشنیز و جعفری استفاده کنید:♥:
:♥: اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر می شود :♥:
:♥: برای ترد شدن کباب می توانید به آن کیوی هم اضافه کنید :♥:
:♥: مصرف کباب ترش برای افرادی که به چربی خون بالا، کلسترول بالای خون و مشکلات کلیوی مبتلا هستند، مناسب نیست :♥:
:♥: همچنین افرادی که به دیابت مبتلا هستند باید با مشورت متخصص تغذیه از این غذا استفاده کنند. مبتلایان به نقرس نباید این غذا را میل کنند :♥: