در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پنیر پیتزا را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد
شیر پاستوریزه :♥: 2 لیتر
سرکه یا جوهر لیمو :♥: یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک :♥: به مقدار لازم
:♥: پارچه نازک یا طوری :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه پنیر پیتزا به این صورت است که ابتدا شیر را روی گاز میگذاریم تا جوش بیاید.
:♥: شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید شیر کامل باشید
:◊: شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه یا هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر پیتزا خوب نیست :♥:
:♥: شیر باید حتما پاستوریزه باشد :♥:
بعضی در این باوراند که اگر شیر بیشتر جوش بزند و غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن بیش از حد شیر هیچ تاثیری در پنیر پیتزا ندارد.
جوهر لیمو یا سرکه را زمانی به شیر اضافه می کنیم که شیر جوش آمده باشد و می گذاریم تا شیر به جوش آمدنش ادامه دهد.
در این حین شیر سفت می شود.
زمانی که شیر در حالت سفت شدن هست نیازی به اضافه کردن سرکه نمی باشد.
شیر سفت شده را به مدت 3 تا 4 دقیقه در حالت جوشیدن می گذاریم.
آب اضافه پنیر را به وسیله تور یا پارچه نازک بصورت فشار دادن می گیریم.
مقداری آب نمک درست میکنیم و پارچه با پنیر را داخل آن میگذاریم.
بعد از چند دقیقه ماندن پنیر در داخل آب نمک آن را از داخل پارچه در می آورید و داخل یک قابلمه روی گاز می گذارید.
حرارت گاز متوسط باشد بهتر است.
پنیر را در حدود 5 دقیقه میپزیم.
:♥: توجه داشته باشید که هر چی بیشتر پنیر را بپزید ،پنیر پیتزا بیشتر کش می آید :♥:
برای اینکه پنیر پیتزا نسوزد و بافت آن از بین نرود بهتر است که پنیر را خیلی نپزید.
بعد از پختن پنیر آن را به مدت 10 دقیقه برای سرد شدن کنار بگذارید.
پنیر پیتزا را رنده کرده و در فریزر قرار دهید.
پنیر پیتزا ی شما آماده است.