در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع پاستا در سایت انسان شاد
ماکارونی :♥: 1 بسته
رنگ خوراکی :♥: چند رنگ به میزان دلخواه
با رنگ های طبیعی هم می توانید ماکارونی رنگین کمانی درست کنید مثلا با
لبو و اسفناج و زعفران به ترتیب می توانید رنگ قرمز و سبز و زرد تهیه کنید.
به
این صورت که لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملا بپزند و بعد از پخته شدن
آب انها را کاملا بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید و با ماکارونی مخلوط
کنید.
یا هرکدام را جدا در ماکاورنی در حال جوش بریزید.
به نقل از انسان شاد برای تهیه ماکارونی رنگین کمانی ابتدا باید طبق دستورالعمل ماکارونی را دم کنید.
در زمان پختن ماکارونی 2 قاشق غذاخوری آب را درون یک پلاستیک ضخیم ریخته و 20 قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید.
این عمل را در چندین پلاستیک با رنگ های مختلف تکرار کنید.
ما در این دستور از 6 رنگ قرمز،آبی،سبز،نارنجی،بنفش و زرد استفاده کرده ایم.
زمانی که فرایند پخت ماکارونی تکمیل شد آن را در آبکش ریخته و بلافاصله درون آب سرد قرار دهید تا روند پخت متوقف شود.
اکنون ماکارونی ها را به 6 دسته تقسیم کنید و
هر یک از دسته های ماکارونی را در یکی از پلاستیک های رنگی بریزید و در آن را محکم ببندید.
ماکارونی را درون پلاستیک با دست مخلوط کنید تا کاملا یک رنگ و یکدست شوند.
اجازه دهید برای مدت 1 دقیقه ماکارونی در پلاستیک رنگ خیس بخورد.
حال هر پلاستیک را به صورت جدا در آبکش بریزید و با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ اضافی آن شسته شود.
بعد از آبکش کردن تک تک رنگ ها ماکارونی ها را در ظرف اصلی بریزید و آن را مخلوط کنید تا رنگ ها بصورت پراکنده پخش شوند.
سپس ماکارونی را دم بذارید و بعد نوش جان کنید.
انسان شاد امید وار است که طرز تهیه ماکارونی رنگین کمانی برای شما مفید بوده باشد و با تهیه ماکارونی رنگین کمانی لحظاتی خوبی را در کنار خانواده خود سپری کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پنیر پیتزا را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد
شیر پاستوریزه :♥: 2 لیتر
سرکه یا جوهر لیمو :♥: یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک :♥: به مقدار لازم
:♥: پارچه نازک یا طوری :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه پنیر پیتزا به این صورت است که ابتدا شیر را روی گاز میگذاریم تا جوش بیاید.
:♥: شیری که برای تهیه پنیر پیتزا استفاده میکنید حتما باید شیر کامل باشید
:◊: شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه یا هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر پیتزا خوب نیست :♥:
:♥: شیر باید حتما پاستوریزه باشد :♥:
بعضی در این باوراند که اگر شیر بیشتر جوش بزند و غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن بیش از حد شیر هیچ تاثیری در پنیر پیتزا ندارد.
جوهر لیمو یا سرکه را زمانی به شیر اضافه می کنیم که شیر جوش آمده باشد و می گذاریم تا شیر به جوش آمدنش ادامه دهد.
در این حین شیر سفت می شود.
زمانی که شیر در حالت سفت شدن هست نیازی به اضافه کردن سرکه نمی باشد.
شیر سفت شده را به مدت 3 تا 4 دقیقه در حالت جوشیدن می گذاریم.
آب اضافه پنیر را به وسیله تور یا پارچه نازک بصورت فشار دادن می گیریم.
مقداری آب نمک درست میکنیم و پارچه با پنیر را داخل آن میگذاریم.
بعد از چند دقیقه ماندن پنیر در داخل آب نمک آن را از داخل پارچه در می آورید و داخل یک قابلمه روی گاز می گذارید.
حرارت گاز متوسط باشد بهتر است.
پنیر را در حدود 5 دقیقه میپزیم.
:♥: توجه داشته باشید که هر چی بیشتر پنیر را بپزید ،پنیر پیتزا بیشتر کش می آید :♥:
برای اینکه پنیر پیتزا نسوزد و بافت آن از بین نرود بهتر است که پنیر را خیلی نپزید.
بعد از پختن پنیر آن را به مدت 10 دقیقه برای سرد شدن کنار بگذارید.
پنیر پیتزا را رنده کرده و در فریزر قرار دهید.
پنیر پیتزا ی شما آماده است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه آیس پک توت فرنگی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع بستنی در سایت انسان شاد
بستنی توت فرنگی :♥: 10 قاشق غذاخوری
توت فرنگی خردشده :♥: دو قاشق غذاخوری
شیر :♥: به میزان لازم
سس شکلات :♥: به میزان لازم
خامه :♥: دو قاشق غذاخوری
دراژه :♥: به میزان لازم
طرز تهیه آیس پک توت فرنگی خیلی خوشمزه و پر طرفدار در منزل
میزان شیر باید اندک باشد و از شیر فقط برای بهتر مخلوط شدن مواد استفاده میکنیم.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه آیس پک توت فرنگی به این صورت است که ابتدا باید
بستنی، شیر و خامه را داخل مخلوط کن بریزید و با درجه تند دستگاه مخلوط میکنیم به طوری که مواد کاملا غلیظ شوند.
سپس توتفرنگی خردشده را به مواد اضافه کرده و آرام هم میزنیم.
دیواره لیوان را سس شکلات زده بعد مقدار کمی توتفرنگی خردشده و دراژه انتهای لیوان میریزیم .
مواد را داخل لیوان ریخته و مقدار کمی خامه و دراژه برای تزیین روی آیسپک میریزیم.
سپس داخل آن نی مخصوص قرار داده و سرو میکنیم.
آیسپک را میتوانید با شاهتوت، موز، شکلات، گردو پسته، زردآلو، هلو، سیب، انبه و... تهیه کنید.
طرز تهیه آیس پک خیلی خوشمزه و پر طرفدار در منزل
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک لامینگتون را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
این کیک از پر طرفدارترین نوع کیک ها بوده و مزه بسیار خوبی دارد توصیه می کنیم حتما آن را امتحان کنید.
کره نرم شده :◊: 190 گرم
شکر :◊: 1 فنجان یا 220 گرم
وانیل :◊: 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آرد :◊: 2 و 1/3 فنجان یا 350 گرم
شیر :◊: 1 فنجان یا 250ml
شکلات تلخ :◊: 220 گرم
خامه پرچرب :◊: 1 فنجان یا 250ml
پودر نارگیل :◊: 1 فنجان
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه کیک لامینگتون بسیار لذیذ مخصوص مهمانی
با مواد اولیه در این دستور شما می توانید این کیک را برای 6 نفر تهیه کنید.
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه کیک لامینگتون ابتدا باید
فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.
قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود 20 سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم.
شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت 2 دقیقه هم میزنیم.
سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با 1 قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم.
آموزش مرحله به مرحله و طرز تهیه کیک لامینگتون بسیار لذیذ مخصوص مهمانی
این کیک بسیار مناسب برای عصرانه بوده و می توانید نهایت لذت را از میل کردن آن با یک فنجان قهوه ببرید
آرد و شیر را در 3 مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم.
مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم 5 دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،
خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده،
تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود 20دقیقه).
روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.
این کیک از کیک های سنتی و محبوب استرالیا می باشد.
امیدواریم که نهایت لذت را از تهیه و میل کردن این کیک فوق العاده در کنار دوستان و خانواده خود ببرید.
نوش جان
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بورک سیب زمینی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع بورک در سایت انسان شاد
سیب زمینی :♥: 5 عدد
جعفری خرد شده :♥: دو قاشق غذا خوری
پودر آویشن :♥: 1 قاشق چایخوری
نعنا خشک :♥: یک قاشق چایخوری
کره :♥: 100 گرم
پنیر پیتزا (در صورت تمایل) :♥: مقداری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
خمیر یوفکا :♥: به تعداد لازم
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذا خوری
شیر :♥: 1 قاشق غذا خوری
نمک :♥: به میزان لازم
کنجد و سیاه دانه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بورک سیب زمینی به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی را بپزید و بعد از اینکه کاملا پخت آن را با گوشکوب حسابی له کنید.
ادویه ها و سبزیجات معطر و پنیر پیتزا را با سیب زمینی مخلوط می کنیم.
خمیر یوفکا را از 12 ساعت قبل در یخچال بگذارین تا از حالت انجماد خارج بشه یا از دو ساعت قبل در هوای آشپزخانه بگذارید و
یک شکاف 3 یا 4 سانتی روی بسته ایجاد کنید تا کمی هوا به داخل پاکت جریان داشته باشه.
خمیر یوفکا رو باز کنین، به دقت یک لایه از خمیر رو بردارین و روی یک سطح صاف قرار بدین.
تخم مرغ و شیر را با هم در ظرفی مخلوط کنید.
توسط قلم مو با مخلوطی از تخم مرغ و شیر روی سطح خمیر را مرطوب می کنیم ، سپس
یک قاشق از مواد بورک رو در وسط خمیر قرار می دهیم.
کمی روی مواد پنیر پیتزا می ریزیم و بعد هم گوشه های خمیر رو به داخل تا میزنیم و رول می کنیم.
در آخر لبه خمیر رو میتونین با کره کمی چرب کنین و روی بورک قرار بدین تا به خمیر چسبیده و باز نشه.
مقداری کنجد و سیاه دانه روی هر بورک بپاشید.
فر را از قبل با حرارت ۱۹۰درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود سپس بورک ها را به مدت 30 دقیقه داخل فر میگذاریم تا آماده بشن.
:♥: می توانید بورک ها رو داخل روغن سرخ کنید ولی در فر غذای سالم تری دارید :♥:
:♥: در صورت تمایل می تونین پیازچه را هم همراه جعفری خرد کرده و در بورک استفاده کنید :♥: