در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ژله رولی را فراهم کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع ژله و دسر در سایت انسان شاد
ژله در رنگ دلخواه :♥: یک بسته
آب جوش :♥: یک لیوان
بستنی وانیلی :♥: یک دوم لیوان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ژله رولی به این صورت است که ابتدا باید
پودر ژله را با آب جوش مخلوط کنید .
خوب هم بزنید و ظرف حاوی ژله رو روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا به روش بن ماری کاملا دانه های ژله در آب حل شوند.
سپس بستنی وانیلی را به ژله اضافه کنید.
خیلی کم هم میزنیم تا کف روی ژله از بین نرود چون در غیر این صورت ژله ما دو رنگ نخواهد شد.
قالب در اینجا بهتر است سینی مستطیلی باشد تا در هنگام برش زدن ژله به مشکل بر نخوریم و ژله ها پاره نشود.
یک کیسه فریزر را از وسط دو نیم کرده و کف سینی قرار میدهیم .
بهتر است زیر کیسه فریزر را کمی خیس کنیم تا ژله به ظرف نچسبد.
ژله بستنی را بر روی قالب میریزیم و درون یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
هنگامی که ژله بست مثل شکل پایین اطراف ژله را با چاقو از ظرف جدا می کنیم.
ژله ها را به فاصله 3 سانی متر برش میزنیم و آنها را رول می کنیم.
رول ها را در ظرفی جدا قرار میدهیم و به مدت یک یا دو ساعت درون یخچال میگذاریم.
علت ترک خوردن ژله رولی در هنگام رول کردن این است که زودتر از زمان موعد آن را از یخچال خارج نموده اید.
بعد از اضافه نمودن بستنی تا حد امکان آن را هم نزنید. این کار به دو رنگ شدن دسر شما کمک می کند.