در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه نان مغزدار را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع نان در سایت انسان شاد
مایه خمیر :♥: 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ :♥: 3 عدد
آب :♥: یک چهارم پیمانه
شکر :♥: یک قاشق چایخوری
روغن مایع :♥: نصف پیمانه
ماست پرچرب :♥: 1 پیمانه
زنجبیل یا هل :♥: یک قاشق سوپخوری
آرد :♥: به حدی که خمیر به دست نچسبد.
کره :♥: 50 گرم
آرد :♥: 3 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
روغن مایع :♥: یک قاشق سوپ خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه نان مغزدار به این صورت است که ابتدا باید
مایه خمیر ، آب و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. ظرف را کنار بگذارید تا خمیر عمل بیاید.
بعد روغن مایع ، ماست ، زنجبیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.
سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا مایه خمیر نان مغزدار آماده شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر نان مغزدار را به مدت یک ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت هر بار از خمیر نان مغزدار به اندازه یک نارنگی بردارید در وسط آن یک قاشق از مایه میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.
آنگاه روی میز خمیر را با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.
سپس با زرده تخم مرغ و زعفران روی نان مغزدار را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت در فرم با دمای 180 درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا بپزند.
می توانید با مقداری کنجد یا دانه خرفه نان مغزدار را تزیین و خوشمزه تر کنید.
آموزش و طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه و عالی مخصوص سرو با چایی و قهوه