در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد
فیله ماهی :♥: 2 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
آرد سفید :♥: نصف پیمانه
پودر سوخاری :♥: نصف پیمانه
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
پیاز :♥: 1 عدد
پودر سیر ,نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: مقداری برای سرخ کردن
طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر غذای مورد علاقه کودکان بسیار خوشمزه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر به این صورت است که ابتدا باید
فیله های ماهی را باریک و انگشتی برش بزنید.
پیاز را رنده کنید و به همراه نمک و فلفل و آبلیمو و پودر سیر روی فیله های ماهی بریزید.
ماهی را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود و طعم بگیرد.
آرد سفید و تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری را هر کدام در ظرف های جدا گانه ای بریزید.
بعد ماهی ها رو به ترتیب اول توی آرد سفید بزنید و کمی تکان بدهید تا آردهای اضافه اش بریزد بعد توی تخم مرغ بزنید و در آخر داخل پودر سوخاری بغلطانید.
ماهی را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ سرخ شود و دو طرفش طلایی شود.
:♦: موقع برگردوندن ماهی با احتیاط این کار را انجام دهید تا ماهی ها خورد نشوند :♦:
ماهی سوخاری یا فیش فینگر شما آماده است .
ماهی ها را با سس کچاپ و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
طرز تهیه ماهی سوخاری انگشتی یا فیش فینگر غذای مورد علاقه کودکان بسیار خوشمزه