تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه خورش ماست خیلی خوشمزه و عالی با گوشت گوسفند غذای مخصوص اصفهانی

طرز تهیه خورش ماست خیلی خوشمزه و عالی با گوشت گوسفند غذای مخصوص اصفهانی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورش ماست را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد

طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست , خورشت ماست , خورش ماست اصفهانی , طرز تهیه خورشت ماست

خورش ماست غذایی بومی اصفهان است که از ماست چکیده، گوشت گردن گوسفند، زعفران و شکر تهیه می‌شود و

در آن کمی زرشک و خلال بادام یا گردو و گاه گلاب می‌ریزند.

 این خورش و غذای حلیم‌ مانند و کشسان،به صورت سرد سرو می‌شود و امروزه به عنوان دسر مصرف می‌شود.

این غذا معمولا با گوشت گردن گوسفند تهیه می‌شود اما برخی از گوشت مرغ استفاده می‌کنند.

همچنین برخی آن را با سبک هندی تهیه کرده و از نمک و فلفل استفاده می‌کنند نه شکر و گلاب.

طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست , خورشت ماست , خورش ماست اصفهانی , طرز تهیه خورشت ماست

مواد لازم برای تهیه خورش ماست

گوشت گردن گوسفند بدون چربی :♥: 200 گرم

ماست چکیده شیرین و چرب :♥: 3 پیمانه

پیاز  :♥: 1 عدد

زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد

زعفران دم کرده  :♥: 1 قاشق سوپخوری

شکر :♥: نصف پیمانه

گلاب :♥: 1 قاشق سوپخوری

مغز گردو :♥: 1 قاشق سوپخوری (برای تزیین)

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش ماست خیلی خوشمزه و عالی با گوشت گوسفند غذای مخصوص اصفهانی

در استفاده از زعفران باید دست و دل باز عمل کنید. چون عطر خوب خورشت ماست مدیون این چاشنی بی‌نظیر است.

طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست , خورشت ماست , خورش ماست اصفهانی , طرز تهیه خورشت ماست

طرز تهیه خورش ماست

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورش ماست به این صورت است که ابتدا

پیاز را به 4 قسمت تقسیم کنید و همراه با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید و بگذارید تا گوشت خوب بپزد.

هنگامی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید.

:◊: اضافه کردن نمک در ابتدای پخت باعث دیر پز شدن گوشت می شود :◊:

وقتی گوشت کاملا پخته و نرم شد، استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب در ظرفی خوب بکوبید تا کش بیاید.

:◊: از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود :◊:

در حین کوبیدن آب گوشت را کم‌کم به آن اضافه کنید.

زرده تخم مرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و آن را در یک قابلمه متوسط بریزید.

آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست جوش بیاید.

حالا گوشت کوبیده شده را روی آن بریزید و هم بزنید.

  اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.

زعفران را با آب رقیق کنید و دم کنید تا رنگ مطلوب و غلظتی مناسب پیدا کند.

حالا زعفران دم کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.

بعد از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مناسبی بریزید.

خورش را 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود.

خورش ماست سرد سرو می شود.

خورش ماست را با زرشک و خلال پسته و مغز گردو تزیین کنید.

طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست , خورشت ماست , خورش ماست اصفهانی , طرز تهیه خورشت ماست

بهتر است این دسر را از شب قبل تهیه نمایید چراکه هرچه بیشتر بماند بهتر جا می‌افتد و

در ضمن در فواصل مختلف با سر زدن به دسر، شیرینی آن را تست کنید و در صورت تمایل پودر شکر و ماست بیشتری به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خورش ماست , خورش ماست , خورشت ماست , خورش ماست اصفهانی , طرز تهیه خورشت ماست

طرز تهیه خورشت ماست خیلی خوشمزه و عالی با گوشت گوسفند غذای مخصوص اصفهانی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.