تخم مرغ :◊: 3 عدد
آرد سفید :◊: 3 لیوان
عسل :◊: نصف لیوان
شکر :◊: 1 پیمانه
کره :◊: 200 گرم
پوست لیمو ترش :◊: 1 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین :◊: 4 قاشق چایخوری
گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری
ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا نرم شوند.
زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا میکنیم و در ظرفی جدا می ریزیم.
سفیده ها را با استفاه از همزن برقی خیلی خوب هم میزنیم تا پف کند و حجمش دو برابر شود.
تخم مرغ :◊: 3 عدد
آرد سفید :◊: 2 پیمانه
شیر :◊: نصف پیمانه
شکر :◊: 1 پیمانه
روغن مایع :◊: 1 پیمانه
پوست خلال شده لیمو ترش :◊: 3 عدد لیمو ترش
بکینگ پودر :◊: 1 قاشق چایخوری
وانیل :◊: 1 قاشق چایخوری
نمک :◊: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم.
سپس شکر را به آن اضافه کرده و با چنگال مایه را کاملا هم میزنیم تا سفید رنگ شود.
روغن و بعد پوست لیمو ها را اضافه میکنیم.