کره :◊: یک چهارم پیمانه
خامه :◊: یک پیمانه
برای تهیه سس پاستا(آلفردو) ابتدا باید کره را آب کنیم.
حرارت اجاق نباید زیاد باشد.
خامه را در تابه به کره آب شده اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه روی اجاق باشند.
پاستا :◊: 500 گرم
کره :◊: نیم پیمانه
سینه مرغ :◊: 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)
جعفری :◊: اندکی برای تزئین
در یک ظرف به میزان 5 پیمانه آب بریزید تا جوش بیاید.
نمک را وقتی که آب جوش آمد به آن اضافه میکنیم.
پاستا را زمانی به آب اضافه میکنیم که آب جوش و در حال قل زدن میباشد.
برای اینکه پاستا خمیر نشود در ظرف را باز بگذارید تا پاستاها بپزند.
در زمان پخت پاستا چند بار آن را در ظرف هم بزنید.
گالری عکس مدل بافت مردانه بسیار شیک
گالری عکس بافت مردانه طرح جلو دکمه ای
گالری عکس بافت مردانه جدید مدل دو دکمه
گالری عکس مدلهای بافت مردانه بسیار شیک مدل زنجیر بافت
گالری عکس مدل مو بسیار زیبا بصورت یک طرفه
گالری عکس مدل بافت مو خیلی زیبا و شکیل
گالری عکس مدل بافت مو مناسب برای کودکان
گالری عکس مدل بافت موی زنانه خفن و درهم
خمیر پیتزا :◊: 1عدد
پنیر پیتزا :◊: 100 گرم
بیف :◊: (گوشت گوسفندی) 200 گرم
قارچ :◊: 300 گرم
فلفل دلمه ای :◊: 1 عدد
سس مخصوص پیتزا یا کچاپ :◊: 2 قاشق غذاخوری
برای تهیه پیتزا ابتدا به خمیر پیتزا نیاز دایم.
آموزش خمیر پیتزا.
برای تهیه پیتزا رست پیف ابتدا گوشت را آب پز میکنیم و در هنگام پخت نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم.
بعد از پخته شدن گوشت آن را به سلیقه ی خود ریش ریش کنید.
فلف دلمه ای و قارچ هایمان را به اندازه دلخواه خرد میکنیم.
ظرفی را که پیتزا را در داخل آن میخواهیم درست کنیم کمی چرب میکنیم و بعد خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم.
سس کچاب را به خمیر پیتزا بمالید.