در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه لازانیا بادمجان را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
لازانیا :♥: 1 بسته
گوشت چرخ کرده :♥: نیم کیلو گرم
بادمجان :♥: 4 عدد
قارچ :♥: نیم کیلو گرم
پیاز :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد
سس مایونز :♥: 3 قاشق غذا خوری
سس سویا :♥: 1 قاشق غذا خوری
ریحان خرد شده :♥: 4 قاشق غذا خوری
سیر :♥: 2 حبه
پنیر پیتزا :♥: به میزان لازم
سس کچاپ :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه لازانیا بادمجان به این صورت است که ابتدا باید
بادمجان ها رو بشورید و پوست بکنید و حلقه حلقه کنید.
آن ها را درون آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود و در حین سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنند.
بعد از این که آن ها را از آب و نمک در آوردید خوب خشک کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
وقتی سرخ شدن درون دستمال فرار دهید تا روغن اضافیشون گرفته شود.
پیا را ریز خرد کنید و درون تابه با کمی روغن آن ها را سرخ کنید.
سیر ها را هم پوست بگیرید و به پیاز ها اضافه کنید تا سرخ شوند.
سیر را زیاد نباید سرخ کرد چون می سوزد و بوی بدی می گیرد.
گوشت چرخ شده یا سویا را به تابه اضافه کنید و خوب گوشت ها را سرخ کنید.
هنگامی که که رنگ گوشت یا سویا عوض شد کمی سس سویا بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.
قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید.آن ها را ورقه ای برش دهید و به موادتان اضافه کنید.
هنگامی که قارچ ها را ریختید حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند و کمی آبلیمو روی قارچ ها بریزید تا سیاه نشوند.
ریحان خرد شده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
یک کاسه آماده کنید و یک طوری روی آن بگذارید مواد گوشتی رو داخل طوری بریزید تا روغن اضافه مایه گرفته بشه.
ظرف لازانیا را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت درون فر قرار دهید تا پنیر ها طلایی شوند.
1 . سویا را با آب سرد نشورید بلکه با آب گرم آن ها را خیس کنید.