تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه لازانیا بادمجان با گوشت چرخ کرده و قارچ خیلی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه لازانیا بادمجان با گوشت چرخ کرده و قارچ خیلی خوشمزه و متفاوت

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه لازانیا بادمجان را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی  در سایت انسان شاد

طرز تهیه لازانیا بادمجان , لازانیا بادمجان , لازانیا  

 مواد لازم برای تهیه لازانیا بادمجان

لازانیا :♥: 1 بسته

گوشت چرخ کرده :♥: نیم کیلو گرم

بادمجان :♥: 4 عدد

قارچ :♥: نیم کیلو گرم

پیاز :♥: 1 عدد

فلفل دلمه ای :♥: 1 عدد

سس مایونز :♥: 3 قاشق غذا خوری

سس سویا :♥: 1 قاشق غذا خوری

ریحان خرد شده :♥: 4 قاشق غذا خوری

سیر :♥: 2 حبه

پنیر پیتزا  :♥: به میزان لازم

سس کچاپ :♥: به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه لازانیا بادمجان , لازانیا بادمجان , لازانیا  

طرز تهیه لازانیا بادمجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه لازانیا بادمجان به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان ها رو بشورید و پوست بکنید و حلقه حلقه کنید.

آن ها را درون آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود و در حین سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنند.

بعد از این که آن ها را از آب و نمک در آوردید خوب خشک کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

وقتی سرخ شدن درون دستمال فرار دهید تا روغن اضافیشون گرفته شود.

پیا را ریز خرد کنید و درون تابه با کمی روغن آن ها را سرخ کنید.

سیر ها را هم پوست بگیرید و به پیاز ها اضافه کنید تا سرخ شوند.

  سیر را زیاد نباید سرخ کرد چون می سوزد و بوی بدی می گیرد.

گوشت چرخ شده یا سویا را به تابه اضافه کنید و خوب گوشت ها را سرخ کنید. 

هنگامی که که رنگ گوشت یا سویا عوض شد کمی سس سویا بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.

قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید.آن ها را ورقه ای برش دهید و به موادتان اضافه کنید.

  هنگامی که قارچ ها را ریختید حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند و کمی آبلیمو روی قارچ ها بریزید تا سیاه نشوند.

فلفل دلمه ای های خرد شده را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
 
سس کچاپ رو به مواد لازانیا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید کمی روی حرارت بمونه سپس

ریحان خرد شده رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

یک کاسه آماده کنید و یک طوری روی آن بگذارید مواد گوشتی رو داخل طوری بریزید تا روغن اضافه مایه گرفته بشه.

حالا نوبت آماده کردن ورقه های لازانیاست. 
 
درون قابلمه ای را از آب پر کنید وقتی آب به جوش آمد کمی نمک و روغن به آب اضافه کنید.
 
سپس ورقه های لازانیا را به مدت 6 تا 8 دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا نرم شوند.
 
هنگامی که لازانیا ها نرم شدند آن ها را آب کشی کنید.روی لازانیا ها آب سرد بریزد تا به هم نچسبند. 
 
درون یک ظرف مناسب را کمی چرب کنید و یک لایه لازانیا بچینید. 
 
روی ورقه های لازانیا مقدار خیلی کم سس مایونز بمالید سپس حلقه های بادمجان را روی ورقه های لازانیا مرتب بچینید.
 
از مواد گوشتی بردارید و روی بادمجان ها بریزید.با قاشق مواد را همه جای ظرف بریزید.
 
سپس با پنیر پیتزا روی مواد را کاملا بپوشانید.
 
دوباره ورقه های لازانیا را بچینید و مرحله قبل را تکرار کنید.این مراحل را تا پر شدن ظرف تکرار کنید .
 
در آخر با مقداری سس کچاب و پنیر پیتزا روی لازانیا رو بپوشانید .
 
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سانتی گراد ) روشن کنید تا گرم شود.

ظرف لازانیا را به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت درون فر قرار دهید تا پنیر ها طلایی شوند.

لازانیای بادمجان شما آماده است.نوش جان
 
 طرز تهیه لازانیا بادمجان , لازانیا بادمجان , لازانیا

اگر از سویا استفاده می کنید به نکته های زیر برای خیساندن سویا دقت کنید :

1 . سویا را با آب سرد نشورید بلکه با آب گرم آن ها را خیس کنید.

2.سویا را نچلانید بلکه وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود.
 3. فقط یکبار آب سویا را عوض کنید.

طرز تهیه پنیر پیتزا در منزل

طرز تهیه سس کچاپ در منزل

طرز تهیه لازانیا بادمجان , لازانیا بادمجان , لازانیا

طرز تهیه لازانیا بادمجان با گوشت چرخ کرده و قارچ خیلی خوشمزه و متفاوت

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.