تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آشنایی با روش فوت و فن دم کردن قهوه خوشمزه در منزل به روش کافه

آشنایی با روش فوت و فن دم کردن قهوه در منزل به روش کافه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان فوت و فن دم کردن قهوه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد

دم کردن قهوه ، روش دم کردن قهوه ، دم کردن قهوه ترک

مزه و کیفیت قهوه نه تنها به روش دم کردن آن مربوط است بلکه به نوع دانه مصرفی قهوه نیز بستگی دارد.
 

ابزار و تجهیزات دم کردن قهوه :

اول از همه باید از تمیز بودن وسایل دم کردن قهوه مطمئن شوید.
 
وسایل را با آب بشورید و به وسیله دستمال خشک کنید.
 

قهوه تازه :

اگر برایتان امکان دارد قهوه تازه روست شده تهیه کنید. قهوه تازه روست شده طعم خیلی بهتری به شما میدهد.
 
قهوه را در بسته های کوچک تهیه کنید. مدت نگه داری قهوه 1 الی 2 هفته کافی می باشد.
 

درست آسیاب شدن قهوه :

شما باید قهوه روست شده تهیه کنید و در زمان مصرف آن را آسیاب کنید.

برای آسیاب حتما از دستگاهای مخصوص آسیاب قهوه استفاده کنید ، آسیاب خانگی مناسب این کار نمی باشد.

بر اساس قهوه مورد نظرتان آن را آسیاب کنید.

اندازه ای که قهوه آسیاب می شود تاثیر بسیاری در مزه نوع قهوه دارد.

قهوه ریز آسیاب شده تلخ و قهوه درشت بی مزه می باشد.

هرگز از قهوه دم شده دوباره استفاده نکنید.

دم کردن قهوه ، روش دم کردن قهوه ، دم کردن قهوه ترک

آب :

آب مورد استفاده در دم کردن قهوه تاثیر زیادی در مزه نهایی قهوه دارد.

اگر از مزه آب شیر خوشتان نمیایید از آب معدنی استفاده کنید.

برای دم کردن قهوه حتما از آب سرد استفاده کنید.

آب مقطر اصلا برای دم کردن قهوه مناسب نمی باشد.

نسبت قهوه و آب :

به طور میانگین برای هر 170 میلی لیتر آب حدود 1 الی 2 قاشق قهوه آسیاب شده استفاده می باشد.

اگر از دستگاه های قهوه ساز استفاده می کنید از پیمانه و درجه روی قوری آنها اندازه را محاسبه کنید.

میزان قهوه بستگی به خودتان هم دارد که قهوه سنگین میخواهید یا نه.

آب زیاد باعث بی مزه شدن قهوه و آب کم باعث غلیظ و بی مزه شدن قهوه می شود.

درجه حرارت آب هنگام دم کردن قهوه :

بجز تهیه قهوه در روش های سرد در بقیه موارد آب تقریبا باید در نزدیکی دمای جوش باشد تا عصاره قهوه به خوبی خارج شود.

آب اگر به اندازه کافی داغ نباشد تلخی و طعم واقعی قهوه در نمیاید و بیش از حد داغ بودنش باعث کم شدن کیفیت قهوه میشود.

اگر از روش دستی دم کردن قهوه استفاده میکنید حتما اجازه دهید دمای آب تا نزدیک دمای جوش برود.

بعد از بالا رفتن حرارت آب زیر آن را خاموش کرده و 1 دقیقه بعد آن را روی قهوه پودر شده بریزید.

زمان دم کردن قهوه :

یکی از مهمترین عوامل دم کردن قهوه مدت زمان درگیر بودن آب با دانه های قهوه می باشد.

این زمان برای مزه بهتر و بوی خوب قهوه باید رعایت شود.

در روش قطره چکانی مدت زمان تقریبی گذشتن آب از روی قهوه حدود 5 دقیقه میباشد.

برای تهیه اسپرسو همانطوری که از نام آن پیداست زمان بسیار کوتاه است و حدود 20 تا 30 ثانیه کافی می باشد.

با چندبار امتحان کردن به مزه دلخواهتان برسید.

پس از دم کردن قهوه :

قهوه ای را که دم میکنید را در یک فنجان یا ماگ از قبل گرم شده بریزید.

اگر قهوه را در زمان دم کردن میل نکنید قهوه مزه  اولیه خودش را از دست میدهد.

قهوه را بلافاصله بعد از دم کردن نوش جان کنید.

میتوانید قهوه را برای مدت زمان کمی روی دمای 80 درجه گرم نگه دارید.

بیشترین زمان نگه داری قهوه 45 دقیقه میباشد و بعد از این زمام کم کم مزه واقعی خود را از دست میدهد.

یادتان باشد که هرگز نباید قهوه را گرم نکنید.

از قهوه لذت ببرید :

قبل از اینکه قهوه را میل کنید فنجان قهوه را نزدیک بینی آورده و از بوی آن لذت ببرید.

بوی قهوه ای را که میل می کنید را با هم مقایسه کنید و از روی بو به مزه آن توجه کنید.

به شیوه‌های آسیاب کردن و دم کردن قهوه دقت کنید تا تفاوت‌های میان آن‌ها را دریابید.
 
بدین طریق می‌توانید میزان تازگی و اثری که روی طعم قهوه می‌گذارد را تشخیص دهید.

دم کردن قهوه ، روش دم کردن قهوه ، دم کردن قهوه ترک

آشنایی با روش فوت و فن دم کردن قهوه در منزل به روش کافه

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.