سیب میخک کوب هدیه ای بسیار زیباست که با میخک و سیب درست می شود.
دانه های میخک دانه دانه از سر تیزشان در سیب فرو می روند تا میوه به طور کامل توسط میخک ها پوشیده شود.
از سال 2010 جهت یادآوری قربانیان «انفال» و «حلبچه» در اقلیم کُردستان «جشن ملی سیب میخک کوب» برگزار می شود.
«جشن ملی سیب میخک کوب» نیز مورد تقدیر و توجه قرار می گیرد.سیب میخک کوب در فرهنگ و سنت کُردها معناهای متمایزی دارد.
در بیشتر نقاط به آن قسم خورده می شود و حرف های بسیار با ارزش و گران بهایی در مورد آن وجود دارد.
اگر دلتنگی و قهر و دوری ای بین عاشق و معشوق به وجود بیاید نیز از طریق اهدای سیب میخک کوب دلتنگی و قهر پایان می پذیرد.
به عبارت دیگر سیب میخک کوب به عنوان وسیله ای برای پایان دادن به قهر و دلتنگی به کار می رود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شکلات برزیلی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کیک و شکلات در سایت انسان شاد
پودر کاکائو :♥: 5 قاشق غذا خوری
کره :♥: 2 قاشق غذاخوری
شیر عسل :♥: 1 قوطی
ترافل برای تزیین :♥: به میزان لازم
طرز تهیه شکلات برزیلی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص جشن و مهمانی
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شکلات برزیلی به این صورت است که ابتدا باید
کره را در یک تابه مناسب ریخته تا ذوب شود.
سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
شیر عسل را هم به آنها اضافه کنید و با حرارت ملایم مرتب مواد را هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند و غلیظ شود.
حالا یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید و آن را چرب کنید سپس مایه شکلات را درون آن ریخته و درون یخچال بگذارید تا خنک و سفت شود.
بعد از اینکه شکلات سفت شد آن را بیرون آورده و دست خوب را با کره چرب کنید و مقداری از مواد بردارید و آنها را به صورت توپ دربیاورید.
توپ های شکلاتی را درون ترافل شکلات بغلتانید و داخل کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید و نوش جان کنید.
اگر تمایل داشته باشیو می توانید از 1 بسته شکلات تلخ بجای پودر کاکائو و کره استفاده کنید.
اگر در زمان تهیه شکلات برزیلی ترافل در دسترستان نیست میتوانید توپ های شکلاتی را
درون نارگیل ، فندق، پرک بادام، پودر پسته و مغز گردو بغلتانید.
طرز تهیه شکلات برزیلی بسیار خوشمزه و عالی مخصوص جشن و مهمانی ها
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی را آماده کرده ایم.
این شکلات بسیار خوشمزه هست و تو فصل زمستون مناسبتره چون تو فصل تابستون به دلیل گرما کمی شل میشه.
شکر :♥: نصف پیمانه
گردو خرد شده :♥: نصف پیمانه
پودر کاکائو :♥: یک چهارم پیمانه
کره :♥: 120 گرم
بیسکویت پتی پور پودر شده :♥: 100 گرم
تخم مرغ :♥: 1 عدد
پوست پرتقال رنده شده :♥: 1 قاشق سوپ خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی شکلات آلمانی به این صورت است که ابتدا باید
کره را همراه با پودر کاکائو در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود.
تخم مرغ را در یک کاسه شکسته و شکر را هم به آن بیفزاید و با هم زن برقی هم بزنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را به کره آب شده و پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر کاملا حل شود.
مواد را از روی حرارت بردارید و بیسکویت پودر شده ،گردو و پوست پرتقال رنده شده را به آن اضافه کنید.
در صورتی که احساس می کنید موادتان شل می باشند می توانید دوباره بیسکویت پودر شده به آن اضافه کنید.
مواد بدست آمده را درون 2 عدد کیسه فریزر بریزید و خوب فشرده کنید و به شکل استوانه در بیاورید و آن را برای 4 ساعت درون فریزر قرار دهید.
در زمان برش دادن شیرینی میتوانید به صورت دلخواه در بیسکویت یا پودر نارگیل بغلتانید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه سالاد روسی را فراهم کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع سالاد در سایت انسان شاد
سالاد روسی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است و با نام سالاد الویه روسی هم شناخته می شود.
جالب است بدانید که سالاد روسی توسط یک سر آشپز بلژیکی در روسیه ابداع شده است و
به خاطر طعم خوبش امروزه در تمام جهان فراگیر شده است.
خیار شور رنده شده :♥: 5 عدد
تخم مرغ آب پز :♥: 5 عدد
هویج آبپز شده و خرد شده :♥: 4 عدد
سیب زمینی آب پز :♥: 3 عدد
سس مایونز :♥: 3 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی :♥: 1 لیوان
شوید خرد شده تازه :♥: به میزان لازم
پیازچه خرد شده :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
آبلیمو (دلخواه) :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سالاد روسی به این صورت است که ابتدا باید
پوست سیب زمینی ها گرفته و آنها را بصورت مکعب های 1 سانتی خرد کنید.
بعد از خرد کردن سیب زمینی ها آنها را بشورید و درون یک قابلمه مناسب بریزید تا بپزند ولی له نشوند.
هویج و تخم مرغ را نیز به همین صورت پخته و بعد به شکل مکعبی خرد کنید.
حالا پیازچه و خیار شور را بصورت ریز تر از مواد بالا خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید.
شوید تازه را خرد کنید و همراه با نخود فرنگی در مرحله آخر به بقیه مواد اضافه کنید.
اکنون در یک ظرف جدا سس مایونز را ریخته و به آن نمک ، فلفل و در صورت دلخواه آبلیمو اضافه کنید و مخلوط کنید.
سس بدست آمده را به سالاد روسی اضافه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس میل کنید.
انسان شاد امید وار است طرز تهیه سالاد روسی برای شما عزیزان مفید بوده باشد و از آن نهایت لذت را برده باشید.نوش جان.
آرد سفید :◊: 1 لیوان
به نقل از انسان شاد برای تهیه کیک خرما ابتدا باید فر را روشن کرده تا گرم شود.
دمای فر را برای گرم شدن روی 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
یک قالب مناسب ترجیحا گرد انتخاب کنید و با کره آب شده آن را چرب کنید.