تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه پفک خانگی بسیار خوشمزه و بدون ضرر

آموزش و طرز تهیه پفک خانگی بسیار خوشمزه و بدون ضرر

طرز تهیه پفک خانگی,پفک خانگی,پفک,روش درست کردن پفک خانگی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان همراه طرز تهیه پفک خانگی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

طرز تهیه پفک خانگی,پفک خانگی,پفک,روش درست کردن پفک خانگی

مواد لازم برای تهیه پفک خانگی :


آرد نخودچی نرم :◊: 1 پیمانه

کره یا مارگارین :◊: 1 قاشق غذاخوریادیه جات مخلوط یا پودر آویشن :◊: به میزان لازم

طرز تهیه پفک خانگی :


به نقل از انسان شاد برای تهیه پفک خانگی ابتدا باید در یک ظرف مناسب به هر اندازه ای که دوست دارید آرد و زرد چوبه و ادویه ها را مخلوط کنید.

سپس طعم دهنده را به همرا آویشن الک کنید و به مواد بالا در ظرف اضافه کنید.

میتوانید با استفاده از رنگ های دلخواه پفک های رنگی درست کنید.

اشعار و دو بیتی بابا طاهر همدانی بسیار عاشقانه و احساسی به همراه زندگینامه

اشعار و دو بیتی بابا طاهر همدانی بسیار عاشقانه و احساسی به همراه زندگینامه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان دو بیتی بابا طاهر را فراهم آورده ایم.

دو بیتی بابا طاهر ، دو بیتی های عاشقانه بابا طاهر ، اشعار عاشقانه بابا طاهر ، دوبیتی های عاشقانه بابا طاهر ، دو بیتی بابا طاهر ، باباطاهر

باباطاهر همدانی یا باباطاهر عریان در سال 326 هجری به دنیا آمد. او عارف، شاعر ایرانی تبار و دوبیتی‌سرای اواخر قرن چهارم و

اوایل قرن پنجم هجری و در دوران طغرل بیک سلجوقی بوده است. بابا لقبی بوده که به پیروان وارسته می‌داده‌اند و عریان به دلیل بریدن وی از تعلقات دنیوی بوده است.

باباطاهر پس از 85 سال زندگی، در همدان وفات یافت. آرامگاه قدیمی باباطاهر عریان در همدان قرار دارد و

یک آرامگاه منسوب به باباطاهر نیز در خرم‌آباد وجود دارد. بنای مقبره باباطاهر در گذشته چندین بار بازسازی شده‌است.

این بنای تاریخی در تاریخ 21 فروردین 1376 به ثبت آثار تاریخی و ملی ایران رسیده‌است.

چه باغ است اینکه دارش آذرینه

چه دشت است اینکه خونخوارش زمینه

مگر بوم و بر سنگین دلان است

مگر صحرای عشق نازنینه

دو بیتی بابا طاهر

کجا بی جای ته ای بر همه شاه

که مو آیم بدانجا از همه راه

همه جا جای ته مو کور باطن

غلط گفتم غلط استغفرالله

اشعار باباطاهر

کسی که ره بفریادم برد نی

خبر بر سرو آزادم برد نی

همه خوبان عالم جمع گردند

کسی که یادت از یادم برد نی

دو بیتی باباطاهر

به هر شام و سحر گریم بکوئی

که جاری سازم از هر دیده جوئی

مو آن بی طالعم در باغ عالم

که گل کارم بجایش خار روئی

دوبیتی عاشقانه باباطاهر

دل ارمهرت نورزه بر چه ارزه

گل است آندل که مهر تو نورزه

گریبانی که از عشقت شود چاک

بیک عالم گریبان وابیرزه

اشعار بابا طاهر

برویت از حیا خوی ریته دیری

دو ابرویت بناز آمیته دیری

به سحر دیده در چاه زنخدان

بسی هاروت دل آویته دیری

اشعار باباطاهر

ز آهم هفت گردون پر شرر بی

زمژگانم روان خون جگر بی

ته که هرگز دلت از غم نسوجه

کجا از سوته دیلانت خبر بی

دوبیتی بابا طاهر

مرا درد آموه و درمان چه حاصل

مرا وصل آموه و هجران چه حاصل

بسوته بی گل و آلاله بی سر

سر سوته کله یاران چه حاصل

دوبیتی باباطاهر

دلا از دست تنهایی بجانم

ز آه و ناله‌ی خود در فغانم

شبان تار از درد جدایی

کند فریاد مغز استخوانم

دوبیتی باباطاهر

سحرگاهان که اشکم لاوه گیره

زآهم هفت چرخ آلاوه گیره

چنان از دیده ریزم اشک خونین

که گیتی سر بسر سیلابه گیره

دوبیتی عاشقانه بابا طاهر

عزیزان موسم جوش بهاره

چمن پر سبزه صحرا لاله زاره

دمی فرصت غنیمت دان درین فصل

که دنیای دنی بی اعتباره

 

دو بیتی بابا طاهر ، دو بیتی های عاشقانه بابا طاهر ، اشعار عاشقانه بابا طاهر ، دوبیتی های عاشقانه بابا طاهر ، دو بیتی بابا طاهر ، باباطاهر

اشعار و دو بیتی بابا طاهر بسیار عاشقانه و احساسی به همراه زندگینامه

آموزش و طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی ( شوری ) بسیار خوشمزه

آموزش و طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی ( شوری ) بسیار خوشمزه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی راآماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع ترشی در سایت انسان شاد.


طرز تهیه سالاد ترشی,طرز تهیه سالاد ترشی مشهدی,سالاد ترشی,ترشی


مواد لازم برای تهیه سالاد ترشی :

سبزی معطر ( نعنا، گشنیز ،ترخون ،ریحان ، جعفری) :◊: 500 گرم

فلفل سبز تند :◊: 100 گرم

طرز تهیه سالاد ترشی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه سالاد ترشی ابتدا باید تمام سبزیجات را خوب شسته و بعد از اینکه آب آنها رفت ریز خردشان کنید.

حال سبزی ای خرد شده را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

سبزی معطر ترشی را هم خوب بشورید و خشک کنید و بعد آنها را ساطوری کنید.


آشنایی با روش فوت و فن دم کردن قهوه خوشمزه در منزل به روش کافه

آشنایی با روش فوت و فن دم کردن قهوه در منزل به روش کافه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان فوت و فن دم کردن قهوه را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد

دم کردن قهوه ، روش دم کردن قهوه ، دم کردن قهوه ترک

مزه و کیفیت قهوه نه تنها به روش دم کردن آن مربوط است بلکه به نوع دانه مصرفی قهوه نیز بستگی دارد.
 

ابزار و تجهیزات دم کردن قهوه :

اول از همه باید از تمیز بودن وسایل دم کردن قهوه مطمئن شوید.
 
وسایل را با آب بشورید و به وسیله دستمال خشک کنید.
 

قهوه تازه :

اگر برایتان امکان دارد قهوه تازه روست شده تهیه کنید. قهوه تازه روست شده طعم خیلی بهتری به شما میدهد.
 
قهوه را در بسته های کوچک تهیه کنید. مدت نگه داری قهوه 1 الی 2 هفته کافی می باشد.
 

درست آسیاب شدن قهوه :

شما باید قهوه روست شده تهیه کنید و در زمان مصرف آن را آسیاب کنید.

برای آسیاب حتما از دستگاهای مخصوص آسیاب قهوه استفاده کنید ، آسیاب خانگی مناسب این کار نمی باشد.

بر اساس قهوه مورد نظرتان آن را آسیاب کنید.

اندازه ای که قهوه آسیاب می شود تاثیر بسیاری در مزه نوع قهوه دارد.

قهوه ریز آسیاب شده تلخ و قهوه درشت بی مزه می باشد.

هرگز از قهوه دم شده دوباره استفاده نکنید.

دم کردن قهوه ، روش دم کردن قهوه ، دم کردن قهوه ترک

آب :

آب مورد استفاده در دم کردن قهوه تاثیر زیادی در مزه نهایی قهوه دارد.

اگر از مزه آب شیر خوشتان نمیایید از آب معدنی استفاده کنید.

برای دم کردن قهوه حتما از آب سرد استفاده کنید.

آب مقطر اصلا برای دم کردن قهوه مناسب نمی باشد.

نسبت قهوه و آب :

به طور میانگین برای هر 170 میلی لیتر آب حدود 1 الی 2 قاشق قهوه آسیاب شده استفاده می باشد.

اگر از دستگاه های قهوه ساز استفاده می کنید از پیمانه و درجه روی قوری آنها اندازه را محاسبه کنید.

میزان قهوه بستگی به خودتان هم دارد که قهوه سنگین میخواهید یا نه.

آب زیاد باعث بی مزه شدن قهوه و آب کم باعث غلیظ و بی مزه شدن قهوه می شود.

درجه حرارت آب هنگام دم کردن قهوه :

بجز تهیه قهوه در روش های سرد در بقیه موارد آب تقریبا باید در نزدیکی دمای جوش باشد تا عصاره قهوه به خوبی خارج شود.

آب اگر به اندازه کافی داغ نباشد تلخی و طعم واقعی قهوه در نمیاید و بیش از حد داغ بودنش باعث کم شدن کیفیت قهوه میشود.

اگر از روش دستی دم کردن قهوه استفاده میکنید حتما اجازه دهید دمای آب تا نزدیک دمای جوش برود.

بعد از بالا رفتن حرارت آب زیر آن را خاموش کرده و 1 دقیقه بعد آن را روی قهوه پودر شده بریزید.

زمان دم کردن قهوه :

یکی از مهمترین عوامل دم کردن قهوه مدت زمان درگیر بودن آب با دانه های قهوه می باشد.

این زمان برای مزه بهتر و بوی خوب قهوه باید رعایت شود.

در روش قطره چکانی مدت زمان تقریبی گذشتن آب از روی قهوه حدود 5 دقیقه میباشد.

برای تهیه اسپرسو همانطوری که از نام آن پیداست زمان بسیار کوتاه است و حدود 20 تا 30 ثانیه کافی می باشد.

با چندبار امتحان کردن به مزه دلخواهتان برسید.

پس از دم کردن قهوه :

قهوه ای را که دم میکنید را در یک فنجان یا ماگ از قبل گرم شده بریزید.

اگر قهوه را در زمان دم کردن میل نکنید قهوه مزه  اولیه خودش را از دست میدهد.

قهوه را بلافاصله بعد از دم کردن نوش جان کنید.

میتوانید قهوه را برای مدت زمان کمی روی دمای 80 درجه گرم نگه دارید.

بیشترین زمان نگه داری قهوه 45 دقیقه میباشد و بعد از این زمام کم کم مزه واقعی خود را از دست میدهد.

یادتان باشد که هرگز نباید قهوه را گرم نکنید.

از قهوه لذت ببرید :

قبل از اینکه قهوه را میل کنید فنجان قهوه را نزدیک بینی آورده و از بوی آن لذت ببرید.

بوی قهوه ای را که میل می کنید را با هم مقایسه کنید و از روی بو به مزه آن توجه کنید.

به شیوه‌های آسیاب کردن و دم کردن قهوه دقت کنید تا تفاوت‌های میان آن‌ها را دریابید.
 
بدین طریق می‌توانید میزان تازگی و اثری که روی طعم قهوه می‌گذارد را تشخیص دهید.

دم کردن قهوه ، روش دم کردن قهوه ، دم کردن قهوه ترک

آشنایی با روش فوت و فن دم کردن قهوه در منزل به روش کافه

اشعار بابا طاهر بسیار زیبا و فوق العاده شنیدنی.شعر های عاشقانه

اشعار بابا طاهر بسیار زیبا و فوق العاده شنیدنی.شعر های عاشقانه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان اشعار بابا طاهر را فراهم آورده ایم.

اشعار بابا طاهر,شعر های بابا طاهر,عاشقانه ترین اشعار بابا طاهر,اشعار عاشقانه,بابا طاهر

اشعار بابا طاهر,شعر های بابا طاهر,عاشقانه ترین اشعار بابا طاهر,اشعار عاشقانه,بابا طاهر

نهالی کن سر از باغی برآرد

ببارش هر کسی دستی برآرد

برآرد باغبان از بیخ و از بن

اگر بر جای میوه گوهر آرد

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

اشعار بابا طاهر

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

غم عشقت بیابان پرورم کرد

فراقت مرغ بی‌بال و پرم کرد

بمو واجی صبوری کن صبوری

صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

شعر های بابا طاهر

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

خوشا آنانکه پا از سر ندونند

مثال شعله خشک وتر ندونند

کنشت و کعبه و بتخانه و دیر

سرایی خالی از دلبر ندونند

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

عاشقانه ترین اشعار بابا طاهر

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

دلم از سوز عشق آتش بجان بی

بکامم زهر از آن شکر دهان بی

همان دستان که با ته بی بگردن

کنونم چون مگس بر سر زنان بی

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

اشعار عاشقانه

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ته که دور از منی دل در برم نی

هوایی غیر وصلت در سرم نی

بجانت دلبرا کز هر دو عالم

تمنای دگر جز دلبرم نی

اشعار بابا طاهر,شعر های بابا طاهر,عاشقانه ترین اشعار بابا طاهر,اشعار عاشقانه,بابا طاهر