تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه پاولووای انار و پسته دسری بسیار خوشمزه و شیک مخصوص شب یلدا

طرز تهیه پاولووای انار و پسته دسری بسیار خوشمزه و شیک مخصوص شب یلدا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه پاولووای انار و پسته را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد

طرز تهیه پاولووای انار , پاولووای انار , پاولووای انار و پسته , پاولووا , pavlova pomegranate pistachio

پاولووای انار و پسته یک نوع دسر بر پایه مرنگ است.

به افتخار بالرین سرشناس روسی آنا پاولووا برای نخستین بار در استرالیا تهیه شد و به دسر پاولووا نام گذاری شده.

این دسر بافتی لطیف و بسیار ترد دارد و اغلب روی آن را با خامه و میوه تزیین می کنند.

طرز تهیه پاولووای انار , پاولووای انار , پاولووای انار و پسته , پاولووا , pavlova pomegranate pistachio

 

مواد لازم برای تهیه پاولووای انار و پسته

سفیده تخم مرغ :♥: 6 عدد

شکر :♥: 1 و نیم فنجان

آب انار :♥: 1 و نیم فنجان

عسل :♥: 1/4 فنجان

خامه فرم گرفته :♥: 1 و نیم فنجان

دانه انار :♥: 1 فنجان

مغز پسته خرد شده :♥: 1/4 فنجان

وانیل :♥: 1 قاشق چایخوری

آبلیمو :♥: 1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت :♥: 2 و نیم قاشق چایخوری

آبلیمو :♥: 1 قاشق غذاخوری

شکر :♥: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاولووای انار , پاولووای انار , پاولووای انار و پسته , پاولووا , pavlova pomegranate pistachio

طرز تهیه پاولووای انار

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پاولووای انار و پسته به این صورت است که ابتدا باید

سفیده های تخم مرغ را برای 30 دقیقه در محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.

در همین فاصله یک کاغذ روغنی یا یک فویل کف سینی فر قرار دهید.

کف کاغذ روغنی یک دایره به قطر 22 سانتیمتر بکشید و سپس کاغذ را برگردانید تا دایره پشت کاغذ قرار بگیرد.

فر را روشن کنید و دمای آن را روی 120 درجه سانتی گراد (معادل 250 درجه فارنهایت) قرار دهید.

اکنون سفیده ها را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط مخلوط کنید تا فرم بگیرند و جمشان دو برابر شود .

حالا 1 و نیم فنجان شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و با سرعت زیاد هم بزنید تا سفیده سفت شود.

  طوری که زمانی برداشتن همزن ،سفیده حالت خشک و سفت داشته باشد.

نصف قاشق چایخوری وانیل را به همراه 1 قاشق چایخوری آبلیمو به مواد بیفزاید و

نشاسته ذرت را در آخر روی سفیده تخم مرغ بپاشید تا کم کم ترکیب شوند.

مواد را به وسیله قاشق روی کاغذ روغنی داخل دایره ای که کشیدید بریزید و دور تا دور آن را گرد کنید.

اگر لبه ها را مقداری بلند تر بگیرید بهتر است چون مواد راحت روی پاولووا قرار میگیرد.

اکنون سینی فر را برای 1 ساعت درون فر که از قبل آن را روشن کرده اید قرار دهید.

برای اینکه پف پاولووا نخوابد در این 1 ساعت اصلا در فر را باز نکنید.

بعد از گذشت 1 ساعت فر را خاموش کنید و اجازه دهید در همان حالت پاولووا 1 ساعت دیگر درون فر باقی بماند.

اکنون زمان آماده کردن شربت انار می باشد.

آب انار را به همراه عسل و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو درون شیر جوش بریزید و روی حرارت متوسط اجاق قرار دهید تا کم کم جوش بیاید.

زمانی که به دمای جوش رسیدید زیر حرارت را کم کنید و

بگذارید برای 30 تا 40 دقیقه با حرارت کم بجوشد و غلیظ شود تا زمانی که حجم آن نصف شود.

حال برای اینکه شربت انار خنک شود آن را درون یک کاسه بریزید و کنار بگذارید.

 1 قاشق غذاخوری شکر را همراه باقی مانده وانیل به خامه فرم گرفته شده اضافه کنید و

درون کاسه بریزید و آن را با سرعتی متوسط بزنید تا سفت و فرم گرفته شود.

می توانید برای اینکه زودتر موادتان سرد شود کاسه را به همراه پره های همزن از قبل درون فریزر قرار دهید.

سینی فر را بیرون بیاورید و پاولووا پخته شده را از روی کاغذ روغنی به آرامی جدا کنید و روی ظرف مورد نظر برای سرو بگذارید.

اکنون به وسیله کاردک خامه فرم گرفته را روی تمام قسمت های مرنگ پخش کنید.

پسته خرد شده و دانه های انار را به شکل دلخواه روی پاولووا بریزید و در آخرین مرحله شربت انار را روی دسر بریزید و بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه پاولووای انار , پاولووای انار , پاولووای انار و پسته , پاولووا , pavlova pomegranate pistachio

طرز تهیه پاولووای انار و پسته دسری بسیار خوشمزه و شیک مخصوص شب یلدا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.