شکر :◊: 350 گرم
پودر نارگیل :◊: 200 گرم
سفیده تخم مرغ :◊: 200 گرم
روغن مایع :◊: نصف لیوان
آبلیمو :◊: 1 قاشق غذاخوری
وانیل :◊: نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین :◊: به میزان لازم
آرد برنج ( در صورت استفاده ) :◊: مقداری
به نقل از انسان شاد برای تهیه شیرینی نارگیلی ابتدا باید سفیده تخم مرغ را در یک قابلمه مناسب بریزید و پودر نارگیل،شکر و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
مواد داخل قابلمه را به همزن برقی یا دستی کاملا مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و بخورد هم بروند.
اکنون قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید و به وسیله قاشق چوبی مدام هم بزنید تا مخلوط ته نگیرد.
به اندازه ای مخلوط را حرارت دهید که نوک انگشتانتان سوزش گرما را احساس کنند.
در این قسمت وانیل و آبلیمو را نیز به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید برای 1 دقیقه روی حرارت باشد،سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید تا خمیر کاملا حرارت خود را از دست دهید و خنک شود.
در زمانی که خمیر خنک میشود فر را با درجه کم تقریبا 130 الی 140 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم.
شیرینی نارگیلی به حرارت زیادی برای آماده شدند نیاز ندارد.
اکنون با کمی روغن کف سینی فر را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
خمیر را در قیف پارچه ای بریزید و چند عدد روی سینی به شکل دلخواه بریزید و با مقداری پودر پسته تزیین کنید و درون فر قرار دهید.
حال منتظر بمانید تا شیرینی ها بپزن،اگر در زمان پخت شیرینی خمیر پف کرد نشان از این دارد که خمیر خوب بوده و در صورت سفت شده و ترک خوردن خمیر سفت است.
اگر خمیرتان سفت بود مقداری سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
در صورت پف نکردن و پهن شدن شیرینی ( وا رفتن ) مقداری آرد برنج به خمیر آن بیفزاید.
اکنون بقیه خمیر را هم در سینی قیف زده و آن را درون فر بگذارید.
بعد از اینکه شیرینی ها طلایی رنگ شدند آنها را از فر خارج کنید.
اکنون شیرینی نارگیلی شما آماده است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه ژله سوپرایز قلبی را آماده کرده ایم.
پودر ژله آناناس :◊: 2 بسته
پودر ژله توت فرنگی :◊: 2 بسته
بستنی وانیلی :◊: 1و نیم لیوان
به نقل از انسان شاد برای تهیه ژله سوپرایز قلبی ابتدا باید 2 عدد قالب قلبی انتخاب کنید.
یکی از قالب ها سایز بزرگ و دیگری کوچک تر.
:◊: البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که هر ظرفی که زیبا باشد میتواند قالب مناسبی برای درست کردن ژله باشد. :◊:
این نکته را در نظر داشته باشد که مواد اولیه شما کاملا به سایز قالب هایتان بسنگی دارد.
دور ظرف کوچک سلفون بپیچید تا درون ژله گیر نکند.
1 و نیم بسته ژله توت فرنگی با یک لیوان پر آب جوش حل کنید و روی حرارت مستقیم اجاق بگذارید تا دانه های ژله بطور کامل در آب حل شوند
سپس حرارت را خاموش کرده و یک لیوان آب سرد به آن بیفزاید.
اکنون مایه ژله آماده شده را به قطر 1 سانتی متر کف قالب بزرگ تر بریزید و آن را درون فریزر قرار دهید تا خودش را ببند.
مراقب باشید که ژله داخل فریزر یخ نزد و باقی مانده ژله را هم درون یخچال قرار دهید تا نیم بند شود.
:◊: در حد سفیده تخم مرغ :◊:
بعد از بسته شدن ژله داخل فریزر آن را بیرون آورده و باقی مانده ژله را روی آن بریزید.
حال با کمک دست قالب دوم را درون قالب بزرگتر بگذارید طوری که از همه جهات قالب به یک اندازه باز باشد.
در صورتی که قالب دوم بالا آمد و داخل ژله نماند یک شی سنگین داخل آن قرار دهید تا ثابت باقی بماند.
اکنون قالب را برای مدت 5 ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب ببند.
:◊: میتوانید اول قالب کوچک را درو قالب بزرگ گذاشته و بعد با قاشق ژله را درون قالب بزرگتر بریزید. :◊:
زمانی که ژله کاملا بسته شد با احتیاط قالب کوچک را از داخل سلفون در بیاورید و خیلی با احتیاط سلفون را هم از ژله جدا کنید.
:◊: میتوانید در تهیه ژله سوپرایز قلبی از سلفون استفاده نکنید ولی در صصورتی که قالب ژله پلاستیکی یا شیشه ای باشد احتمال چسبیدن آن زیاد است. :◊:
اکنون 2 بسته ژله آناناس را درون یکو نیم لیوان آب جوش حل کنید و بعد از اینکه ژله کاملا در آب حل شد اجازه دهید خنک شود.
بجای اضافه کردن آب سرد به ژله یک و نیم لیوان بستنی وانیلی را به ژله اضافه کنید.
اکنون لایه های بستنی را درون قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
بعد از بسته شدن ژله بستنی دوباره به یک سانت ژله قرمز نیاز داریم تا کاور نهایی روی ژله بستنی را تشکیل دهد.
باقی مانده از ژله توت فرنگی را با کمتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملا پودر ژله در آب حل شود.
بعد از حل شدن ،کمتر از نصف لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود.
بعد از خنک شدن مایه ژله آن را به قطر یک سانتی متر روی ژله بستنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و بسته شود.
بعد از اینکه ژله کاملا بسته شد آن را از قالب خارج کنید.
:◊: آموزش جدا کردن ژله از قالب :◊:
این ژله بسیار مناسب برای روز ولنتاین میباشد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان نکاتی در مورد تمیز کردن ظروف مسی را آماده کرده ایم.
تمیزکردن ظروف مسی یکی از مشکلاتی است که استفاده کنندگان ظروف مسی با آن روبرو هستند و این مشکل باعث شده استفاده از این نوع ظرف ها کمتر شود.
در حالی که به راحتی با ابزاری که این روز ها در هر آشپزخانه ای یافت می شود می توانید ظروفتان را همانند روز اول براق و تمیز نمایید.
تمیزکردن ظروف مسی می تواند به چندین روش مختلف و در کمترین زمان ممکن،آسان تر از آنچه که فکرش را میکنید انجام شود.
انسان شاد در این مطلب چند روش ساده را به شما معرفی می کند:
ترکیبی که سرکه و نمک با هم دارند باعث کاهش اکسیداسیون مس می شود.از این ترکیب به دو روش می توان ظرف مسی را تمیز کرد :
پارچه ای را آغشته به محلول سرکه و نمک کنید و سیاهی های ظرف را پاک کنید
سپس با آب گرم آبکشی کنید.
و بعد با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید.
یک قاشق غذا خوری نمک طعام و یک فنجان سرکه را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید.
:♦: اگر ظرف مسی که میخواهید تمیز شود بزرگ باشد میتوانید مقدار نمک و سرکه را افزایش دهید :♦:
توجه داشته باشید که قابلمه را با آب پر نکنید زیرا باعث ضعیف شدن خاصیت اسیدی سرکه می گردد
ظروف مسی خود را در داخل محلول ترکیب شده بغلتانید تا محلول بخوبی بر روی بدنه مالیده شود.
پس از سرد شدن ، ظرف مسی خود را زیر آب گرم با صابون بشویید و سپس خشک کنید.
سس کچاپ و یا رب گوجه فرنگی به دلیل خاصیت اسیدی جزء بهترین و پر استفاده ترین تمیز کننده های ظرف مسی می باشد.
سس کچاپ و یا رب گوجه فرنگی را بر روی ظرف مسی خود ریخته و بر روی کل ظرف بمالید.
سپس آن را برای چند دقیقه به همان حالت باقی گذارید تا خاصیت اسیدی سس باعث اکسیداسیون مس گردد.
سپس توسط پنبه کلیه سطوح ظرف مسی خود را پاک کنید تا کاملا تمیز گردد.
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید.
لیمو ترش نیز به دلیل خاصیت اسیدی خود پاک کننده ای قوی برای ظروف مسی به شمار می آید.
یک عدد لیمو ترش تازه را از وسط دو نیم کنید.
سپس به آرامی طرف نصف شده آن را به ظرف مسی خود بمالید.
در این روش لیمو ترش را دو نیم کنید سپس آب آن را بگیرید و داخل ظرف کوچکی بریزید.
سپس نمک طعام را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید.
دستمال نرمی را به محلول لیمو ترش و نمک آغشته نمایید و بر روی ظرف مسی خود بکشید تا قسمت های سیاه ظرف پاک شود.
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید.
نصف فنجان را پر از سرکه نمایید سپس یک قاشق غذاخوری نمک را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
:♦: برای تمیز کاری هر چه بهتر می توانید دستمال را به محلول سرکه و نمک آغشته و لکه های سیاه را پاک نمایید :♦:
سپس آرد را کم کم به محلول سرکه و نمک بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا محلول تبدیل به خمیری شل گردد.
خمیر را دور تا دور ظرف مسی بمالید و 15 دقیقه الی یک ساعت به همان حالت باقی بگذاید.
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید.
این روش کمی خطرناک تر از روش های بالا می باشد ولی در عوض نتیجه کار بهتری خواهید داشت.
اسید سولفوریک بهترین محلول پاک کننده ظروف مسی به شمار می آید.
:♦: توجه داشته باشید که اسید سولفوریک می تواند با فلزات غیر مسی واکنش خوبی نشان ندهد و باعث آسیب رساندن به ظروف غیر مسی شما شود پس حتما به این امر مهم توجه داشته باشید :♦:
:♦: قبل از شروع کار مواظب استفاده از اسید باشد و حتما دستکش بپوشید :♦:
سپس با آب گرم و صابون بشویید و با دستمالی خشک ، تمیز و نرم برق بیاندازید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ژورنال عکس مدل روتختی اسپرت را فراهم کرده ایم.
عکس های زیبا از دکوراسیون منزل در سایت انسان شاد
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان ژورنال عکس مدل حلقه ازدواج را فراهم کرده ایم.
طلا و جواهر در سایت انسان شاد.