تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه شیرینی نخودچی مناسب برای عید نوروز

آموزش و طرز تهیه شیرینی نخودچی مناسب برای عید نوروز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی نخودچی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع شیرینی و کیک در سایت انسان شاد.

طرز تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی,شیرینی

با نزدیک شدن به ایام عید نوروز ما سعی بر این داریم که آموزش انواع شیرینی های خوشمزه ،پر کاربرد و آسان را برای شما دوستان آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی :

آرد نخودچی :◊: 1 کیلو گرم

کره یا کره طعم دار :◊: نیم کیلو گرم

پودر شکر :◊: نیم کیلو گرم

پودر هل :◊: 1 قاشق مربا خوری سر پر

خلال پسته :◊: به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا باید در یک ظرف مناسب پودر شکر را ریخته و کره یا کره طعم دار را به آن اضافه کنید.

مخلوط را به وسیله قاشق حسابی مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت و یکدست شود.

:: قبل از اضافه کردن کره باید آن را در دمای محیط قرار دهید تا کره نرم شود ::

یصورت یکباره پودر هل و آرد نخودچی را به بقیه مواد اضافه کنید.

حال دستتان را با کمی کره یا روغن چرب کنید و به خوبی مواد را ورز دهید تا تمام مواد به خوبی با هم قاطی شوند.

حال برای اینکه از یکنواخت شدن مواد کاملا اطمینان حاصل کنید آن را 2 بار چرخ کنید.

به این نکته توجه داشته باشید که چرخ کردن مواد تاثیر بسزایی در کیفیت نهایی شیرینی نخودچی دارد به همین خاطر شما میتوانید مواد را 3 بار هم چرخ کنید.

اکنون خمیر بدست آمده شیرینی را در نایلون قرار دهید و آن را برای 24 ساعت درون یخچال بگذارید تا خوب استراحت کند.

بعد از استراحت کامل خمیر آن را روی یک سطح صاف که از قبل چرب کرده اید پهن کنید و به اندازه دلخواه برش دهید.

بسته به سلیقه خودتان میتوانید خمیر شیرینی نخودچی را قالب های مختلف بزنید تا آن را بصورت توپ های کوچک در بیاورید.

بعد از اینکه شکل شیرینی نخودچی معلوم شد روی هر کدام از انها مقداری پودر پسته یا خلال بریزید.

حال کف سینی فر را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی های درست شده را داخل آن بگذارید.

از 10 دقیقه قبل فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر گرم شود، سپس سینی را برای 35 الی 40 دقیقه دورن فر بگذارید تا شیرینی نخودچی بپزد.

نکاتی در مورد تهیه شیرینی نخودچی :

میتوانید برای خوش رنگ تر شدن شیرینی مقداری زعفران دم کرده درون خمیر آن بریزید.

اگر دوست داشته باشید برای اینکه شیرینی نخودچی خاص تر و خوشمزه تر شود میتوان مقداری پودر پسته به خمیر شیرینی اضافه کنید.

از روغن جامد نیز میتوانی برای جایگزین کره استفاده کرد.

طرز تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی,شیرینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی,شیرینی نخودچی,شیرینی

آموزش و طرز تهیه شیرینی نخودچی مناسب برای عید نوروز

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.