تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه شیرینی سابله مناسب برای عید نوروز

آموزش و طرز تهیه شیرینی سابله مناسب برای عید نوروز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی سابله را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع شیرینی و کیک در سایت انسان شاد.

طرز تهیه شیرینی سابله,شیرینی سابله,شیرینی,سابله

طرز تهیه شیرینی سابله,شیرینی سابله,شیرینی,سابله

با نزدیک شدن به ایام عید نوروز ما سعی بر این داریم که آموزش انواع شیرینی های خوشمزه ،پر کاربرد و آسان را برای شما دوستان آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی سابله :

آرد سفید :◊: 250 گرم

پودر شکر :◊: 150گرم

کره یا کره طعم دار :◊: 150 گرم

پودر بادام :◊: 125 گرم

زرده تخم مرغ :◊: 1 عدد

وانیل :◊: یک چهارم قاشق چایخوری

احتمالا بیشتر شما عزیزان با نام این شیرینی آشنا هستید.

شیرینی سابله بسیار خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد که تهیه آن بسیار آسان و لذت بخش است.

:◊: طرز تهیه شیرینی سابله در حد نیمرو آسونه :◊:

شیرینی سابله علاوه بر ساده بودن بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد و برای عید نوروز خیلی گزینه خوبی می باشد.

طرز تهیه شیرینی سابله,شیرینی سابله,شیرینی,سابله

طرز تهیه شیرینی سابله,شیرینی سابله,شیرینی,سابله

طرز تهیه شیرینی سابله :

به نقل از انسان شاد برای تهیه شیرینی سابله ابتدا باید کره یا کره طعم دار را به دمای محیط برسانید تا نرم شود.

سپس کره یا کره طعم دار را به همراه پودر شکر درون همزن بریزید و برای 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شودو پودر شکر کاملا در کره حل شود.

بعد از حل شدن پودر شکر وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.

حتما برای کیفیت نهایی شیرینی آرد را 3 یا حتی 4 بار الک کنید تا نرم و یکدست شود.

آرد الک شده را به صورت یکجا به بقیه مواد اضافه کنید و به وسیله دست خوب آن را ورز دهید تا خمیر یک نواختی بدست بیاید.

حال پودر بادام را کم کم به خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا کاملا به خورد تمام خمیر برود و خمیر را طعم دار کند و خمیر منسجم شود.

خمیر بدست آماده را درون یک نایلون بگذارید و اجازه دهید برای 1 ساعت درون دمای محیط استراحت کند.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 177 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

کمی آرد روی یک سطح صاف بریزید و خمیر را روی آن پهن کنید و به قطر نیم یا یک سانت به وسیله وردنه باز کنید.

اکنون با قالبی که دوست دارید روی خمیر قالب بزنید و طرح های مورد نظر خود را در بیاورید.

سینی فر را چرب کنید یا کف آن را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی سابله را درون آن بچینید.

در مرحله آخر روی شیرینی سابله به وسیله برس زرده تخم مرغ را برس کنید و شیرینی را برای 10 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خوب بپزد.

نکاتی در مورد شیرینی سابله :

اگر علاقه دارید میتوانید شیرینی سابله را کاکائویی تهیه کنید به طوری که به آرد پودر کاکائو اضافه کنید و همان مقدار از آرد کم کنید.

برای خوش رنگ تر شدن و خوش مزه تر شدن شیرینی میتوانید زعفران هم به مواد شیرینی اضافه کنید.

به این نکته توجه داشته باشید که میتوان بجای کره یا کره طعم دار از روغن استفاده کرد.

در صورت تمایل میتوانید از دیگر مغز ها مانند مغر پسته و مغر بادام استفاده کنید.

طرز تهیه شیرینی سابله,شیرینی سابله,شیرینی,سابله

طرز تهیه شیرینی سابله,شیرینی سابله,شیرینی,سابله

آموزش و طرز تهیه شیرینی سابله مناسب برای عید نوروز

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.