در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سیب زمینی تنوری را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
سیب زمینی :♥: 4 عدد
پنیر پارمزان رنده شده :♥: یک چهارم لیوان
پودر سیر :♥: 1 قاشق چایخوری
پودر موسیر :♥: 1 قاشق چایخوری
آویشن :♥: 1 قاشق چایخوری
جعفری تازه و ساطوری شده :♥: 2 قاشق غذاخوری
گلپر :♥: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♥: به میزان لازم
روغن زیتون یا کره :♥: یک چهارم لیوان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه سیب زمینی تنوری به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی را با پوست شسته و نصف کنید و هر قسمت را از درازا به 3 قسمت تقسیم کنید.
ظرفی را با آب سرد و یخ پر کرده و سیب زمینی ها را داخل آن قرار دهید و
نیم ساعت صبر کرده و بعد آنها را خارج کرده و با حوله کاملا خشک کنید.
روغن زیتون، نصف پودر سیر، نصف پودر موسیر، زعفران، نصف آویشن، فلفل و نمک را مخلوط کرده و
آنها را داخل نایلون ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید .
نایلون را خوب تکان دهید و حدود نیم ساعت آن را داخل یخچال استراحت دهید و بعد مجددا مخلوط کرده و آنها را از صافی رد کنید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید و بقیه ادویه ها را روی سیب زمینی بریزید (گلپر را هم اضافه کنید)،
قلمو را به روغن زیتون آغشته کرده و آن را روی سیب زمینی ها بکشید و بعد سینی را داخل فر با حرارت 240 درجه سانتی گراد به
مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب برشته و طلایی شوند.
سیب زمینی های کباب شده را همانطور داغ داخل ظرفی بریزید سپس مخلوط پنیر پارمزان رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید.
کمی کاسه را تکان دهید تا مواد مخلوط شوند سپس داخل ظرف بریزید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید.