تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و آسان با سبزیجات در منزل مخصوص فصل پائیز

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و آسان در منزل مخصوص فصل پائیز

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه گل کلم شور را آموزش می دهیم.

آموزش انواع ترشی و شور در سایت انسان شاد

گلم کلم شور ، طرز تهیه گل کلم شور ، روش درست کردن گل کلم شور ، شور گل کلم ، pickled cauliflower

در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته می‌شوند، شور می‌گویند.

هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعم‌دار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم برگ و... است. برای طعم‌دار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده می‌شود.

به فرایند تهیهٔ شور در اصطلاح شور انداختن می‌گویند.

مواد اصلی نگهدارنده در شور محلول سرکه، نمک و آب است.

سبزیجات مناسب برای شور شامل خیار قلمی، گل کلم، هویج، سیر و پیاز می‌باشند. ادویه مرسوم فلفل سیاه، سیر و سبزیجات معطر مانند ترخون، برگ مو یا برگ آلبالو است.

فصل پاییز زمان بسیار مناسبی برای تهیه ترشی و انواع شور هست.

گلم کلم شور ، طرز تهیه گل کلم شور ، روش درست کردن گل کلم شور ، شور گل کلم ، pickled cauliflower

مواد لازم برای تهیه گل کلم شور

گل کلم :♥: 2 کیلو گرم

خیار :♥: نیم  کیلو گرم

هویج :♥: نیم کیلوگرم

سیر :♥: 2 بوته

فلفل قلمی تند :♥: 3 عدد

سبزی معطر :♥: نیم کیلو گرم

:♥: شامل ترخان،شوید، نعنا، جعفری و مرزه می باشد :♥:

ساقه کرفس خردشده :♥: دو عدد

سرکه سفید :♥: یک لیوان

:♥: برای تهیه این چاشنی از سرکه قرمز استفاده نکنید . سرکه قرمز باعث تیره شدن رنگ آن می شود :♥:

پودر گل پر :♥: به میزان لازم

نمک :♥: به میزان لازم

:♥: در هنگام ریختن نمک نگران شور شدن نباشید چون اگر شور شود علاج دارد ولی اگر بی نمک باشد باعث می شود چاشنی زیاد ترد نشود :♥:

:♥: اگر این چاشنی زیادی شور شد قبل از سرو چند دقیقه مقدار چاشنی مورد نیاز را داخل آب سرد بگذارید و بعد سرو کنید :♥:

گلم کلم شور ، طرز تهیه گل کلم شور ، روش درست کردن گل کلم شور ، شور گل کلم ، pickled cauliflower

طرز تهیه گل کلم شور

به نقل از انسان شاد طرز تهیه گل کلم شور به این صورت است که ابتدا باید

تمام سبزی ها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند.

گل کلم را به قطعات درشت خرد کنید.

:◊: خرد کردن گل کلم ها با چاقو زیبایی شور را از بین می برد :◊:

هویج را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید.خیلی ریز خرد نکیند.

سیرها را به صورت حبه ای خرد کنید.

ساقه های کرفس را نیز به اندازه هویج خرد کنید .

خیار به صورت کامل و خرد نشده بماند .

آب و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از 10 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.

:◊: برای هر 4 لیوان آب باید 6 قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه سفید اضافه کنید :◊:

شیشه یا ظرف شور را خوب تمیز و خشک کنید.

  :◊: کاربرد ظروف شیشه ای از ظروف پلاستیکی بهتر است :◊:

  :◊: مراقب باشید تمام مواد و حتی ظرف آنها خوب خشک شده باشند. وجود نم و قطره ای آب باعث کپک زدن شور شما خواهد شد :◊:

کف ظرف شور مقداری سبزی معطر قرار دهید سپس مواد شور را داخل ظرف بریزید ،

لابه لای مواد نیز مقداری سبزی معطر و چند حلقه فلفل تند قرار دهید و کمی پودر گل پر بپاشید تا شور خوشمزه تری داشته باشید.

پس از پر کردن ظرف شور باید مخلوط آب نمک و سرکه را اضافه کنید به طوری که تمام سطح ظرف مورد نظر را بپوشاند و هیچ فضای خالی باقی نماند.

  :◊: مخلوط آب نمک و سرکه باید خنک شده باشد.محلول اگر گرم باشد سبزیجات نرم می‌شوند :◊:

روی در ظرف نایلون قرار دهید تا هوا وارد شور نشود سپس در ظرف را محکم کنید و در جای سایه دار و خنک به مدت یک ماه قرار دهید تا شور آماده مصرف شود.

گلم کلم شور ، طرز تهیه گل کلم شور ، روش درست کردن گل کلم شور ، شور گل کلم ، pickled cauliflower

طرز تهیه گل کلم شور خوشمزه و آسان در منزل مخصوص فصل پائیز

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.