در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه توپک مرغ پنیری را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
سینه مرغ چرخ شده :♥: 1 عدد
جعفری خرد شده :♥: 1 پیمانه
پنیر پیتزا :♥: 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم در این دستور برای تهیه توپک مرغ برای 5 نفر می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه توپک مرغ پنیری به این صورت است که ابتدا بابد
پوست سینه مرغ را کنده و خوب آن را بشورید.
سپس آن را چرخ کنید و درون یک ظرف مناسب بریزید.
جعفری را پاک کرده و خوب بشورید و آن را حسابی ساطوری کنید و به همراه زعفران به سینه مرغ چرخ کرده اضافه کنید.
مواد درون ظرف را خوب ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند و حالت چسبندگی پیدا کنند.
به اندازه یک توپ کوچک از مواد توپک مرغ پنیری بردارید و در کف دستتان پهن کنید.
مقداری پنیر پیترا روی توپک مرغ بگذارید و مرغ را روی پنیر پیتزا جمع کنید تا توپک مرغ پنیری کاملا گرد شود و روی پنیر را بپوشاند.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود و بعد توپک مرغ پنیری را درون آن بیندازید و خوب آن را سرخ کنید.
اکنون توپک مرغ پنیری شما آماده است.
طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا خیلی خوشمزه مخصوص مهمانی
:♥: هنگام جمع کردن توپک های مرغ روی پنیر باید مراقب باشید تا جایی از پنیر پیتزا بدون روکش مرغ نباشد چون هنگام
سرخ کردن پنیر پیتزا آب می شود و بیرون می ریزد و مرغ تو خالی می شود :♥:
:♥: می توانید قبل از سرخ کردن توپک های مرغ پنیری آنها را برای 15 دقیقه درون یخچال بگذارید :♥:
:♥: اگر توپک ها را درون روغن فراوان سرخ کنید بهتر است :♥:
:♥: بعد از اینکه توپک ها را سرخ کردید آنها را روی یک دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود :♥:
:♥:توپک مرغ پنیری را می توانید با سس کچاپ میل بفرماید :♥:
طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا خیلی خوشمزه مخصوص مهمانی