تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

خواص تخم مرغ بسیار زیاد و سرشار از پروتئین و انواع ویتامین

خواص تخم مرغ بسیار زیاد و سرشار از پروتئین و انواع ویتامین

خواص تخم مرغ,تخم مرغ,فواید تخم مرغ

 

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما همراهان گرامی خواص تخم مرغ را گردآوری کرده ایم.

خواص مواد غذایی در سایت انسان شاد.

تخم مرغ به علت داشتن مقادیر زیاد پروتئین،ویتامین ها و املاح ضروری به انواع یه برنامه غذایی اصلی بحساب می آید.

نیاز های تغذیه هر فرد بستگی و جسته و جنب و جوش آن شخص دارد.

 

ارزش انرژی زایی بسار زیاد تخم مرغ :

76 کیلو کالری در یک عدد تخم مرغ متوسط وجود دارد.

یک تخم مرغ میتواند روزانه 4 درصد انرژی مورد نیار یک زن بالغ و 3 درصد انرژی مورد نیاز یک مرد بالغ را تامین کند.

پروتئین موجود در تخم مرغ :

 
یکی از منابع بسیار غنی پروتئین تخم مرغ است.
 
تخم مرغ به علت بالا بودن ارزش پیولوژیکی پروتئین بالاتری نصب به سایر منایع پروتئینی از جمله لبنیات،گوشت ها و حبوبات دارد.
 
پروتئین موجود در تخم مرغ تمام اسید آمنیه های ضروری سلامتی بدن را در خود دارد.
 
مصرف تخم مرغ به دلیل داشتن پروتئین بالا با مواد غذایی که کمبود پروتئین دارند مانند نان،برنج وغلات باعث تکمیل شدن وعده غذایی میشود.
 
پروتئین هم در زرده تخم مرغ و هم در سفیده آن وجود دارد.بطوری که 12/5 درصد وزن تخم مرغ پروتئین است.
 
اکثر پروتئین داخل قسمت سفیده تخم مرغ است با نام آلبومین.
 
تخم مرغ در نمودار ارزیابی کیفیت پروتئین مواد غذایی در صدر جدول مواد غذایی میباشد.

 بعنوان استاندارد مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده می شود.

خواص تخم مرغ,تخم مرغ,فواید تخم مرغ

ویتامین های موجود در تخم مرغ:

بیشتر ویتامین های مورد نیاز بدن بجز ویتامین C در تخم مرغ وجود دارد.

اگر به دنبال یک منبع از گروه ویتامین های B و A هستید تخم مرغ یک منبع خوب است.

همچنین تخم مرغ ویتامین D و ویتامین E را به مقدار کافی و لازم تأمین می کند.

 

خواص تخم مرغ

املاح :

تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تأمین سلامتی فرد است.

تخم مرغ همچنین منبع سبیار فراوان ید و فسفر نیز میباشد.

ید برای ساخت هرمون تیروئیدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان ها بسیار مفید میباشند.

آشنایی با خواص پرتقال بسیار زیاد و شگفت انگیر.مفید برای تصفیه خون

آشنایی با خواص پرتقال بسیار زیاد و شگفت انگیر.مفید برای تصفیه خون

خواص پرتقال,خواص دارویی پرتقال,پرتقال

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان خواص پرتقال را آماده کرده ایم.

خواص مواد غذایی در سایت انسان شاد.

خواص پرتقال :

به نقل از سایت انسان شاد: پرتقال یکی از قدیمی ترین میوه ها میباشد که بشر از آن استفاده میکند.

خواص پرتقال در بسیاری از بیماری ها از جمله تصفیه خون مفید است.

پرتقال بخاطر داشتن مقادیر زیادی ویتامین c یکی از عوامل جلوگیری کننده از سرطان میباشد.

کنفوسیوس حدود 500 سال قبل از میلاد مسیح از پرتقال نام برده است.

پرتقال های اولیه کوچک و تلخ بوده و با ترکیبات مهندسی و انتخاب بهترین نوع آنها به مرور شیرین و بزرگتر شده اند.

ویتامین های که در پرتقال فراوان یافت میشوند C,B آهن،کلسیم ،فسفر،پتاسیم،مس و سدیم میباشد.

سرطان خون تا قبل از 15 سالگی در در کودکان رواج دارد.

داشنمدان به این نکته پی بردند که با مصرف 4 تا 6 عدد پرتقال یا آب پرتقال در هفته توسط کودکان تا 2 سالگی مصرف شود خطر ابتلا به سرطان خون نصف میشود.

میتوان در شیر یا غذایی آردی کودکان 1 تا 3 قاشق آب پرتقال برای جذب ویتامین C اضافه کرد.

:◊: نوشیدن آب پرتقال به هیچ وجه به افرادی که زخم معده دارند توصیه نمی شود. :◊: 

یک عدد پرتقال بزرگ چه موادی در خود دارد:

انرژی :◊:  86 کیلو کالری

پروتئین :◊: 2 گرم

هیدرات کربن :◊:  22 گرم

فیبر :◊:   4 گرم

ویتامین  :◊:   c  97.89 میلی گرم

اسید فولیک :◊:  55.2 میکرو گرم

پتاسیم  :◊:  333.04 میلی گرم

تیاسین :◊:  0.16 میلی گرم

خواص پرتقال :

بهترین دارو برای کاهش کلسترول پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین آن میباشد.

محققان سوئدی کشف کرده اند که پرتقال باعث جلوگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده میشود.

همچنین اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی میباشد.

یکی دیگر از فواید پرتقال ضد استفراغ بودن آن است.

پرتقال برای تقویت معده بسیار مناسب میباشد و همچنین ضد گاز معده است.

خوردن پرتقال آرم بخش میباشد.

 جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .

پرتقال تصفیه کننده خون است.

پرتقال به دلیل قلیایی بودن برای افرادی که زیاد گوشت مصرف میکنند بسیار مفید میباشد.

 آب پرتقال در کودکان یک ساله باعث سریعتر در آمدن دندانها می شود.

آموزش و طرز تهیه بیسکویت بستنی بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

آموزش و طرز تهیه بیسکویت بستنی بسیار لذیذ و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه بیسکویت بستنی,روش درست کردن بیسکویت بستنی,بیسکویت بستنی,بیسکویت,بستنی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز بیسکویت بستنی را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع بستنی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه بیسکویت بستنی :

بستنی با طعم دلخواه :◊: 1 لیتر

بیسکویت ساقه طلایی و پتی بور :◊: از هر کدام 1 بسته

دارچین :◊: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه بیسکویت بستنی,روش درست کردن بیسکویت بستنی,بیسکویت بستنی,بیسکویت,بستنی

طرز تهیه بیسکویت بستنی :

به نقل از انسان شاد برای تهیه بیسکویت بستنی ابتدا باید بیسکویت ها را در آسیاب بریزید و آنها را خوب پودر کنید.

در زمانی که بیسکویت در حال پودر شدن در آسیاب میباشد دارچین را به آن اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن دارچین بستنی نیمه آب شده را هم به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

مواد بدست آماده را در یک قالب مناسب ژله بسته به سلیقه خودتان بریزید.

بعد از ریختن مواد در قالب آن را به مدت 4 ساعت در فریزر بگذارید.

بعد از گذشت 4 ساعت میتوانید بستنی را از قالب ژله بیرون آورده و میل کنید.

طرز تهیه کمپوت سیب داروی تسکین معده

طرز تهیه کمپوت سیب داروی تسکین معده

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کموت سیب را آماده کرده ایم

انواع دسر و مربا در سایت انسان شاد

طرز تهیه کمپوت سیب,کمپوت سیب,روش تهیه کمپوت سیب,کمپوت


کمپوت نوعی دسر است که در قرن هفدهم بوجود آمده و منشأ آن کشور فرانسه است.

کمپوت از میوهٔ کامل یا خردشده و شربت ترکیب شده‌است.

میوه درسته در آب به همراه شکر و ادویه پخته می‌شود.مانند کمپوت هلو و کمپوت زردآلو.

مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب

سیب  :◊: یک کیلو گرم

شکر :◊: 1 پیمانه

:◊: حدود 10 قاشق غذا خوری :◊:

آب :◊: 3 لیوان

گلاب :◊: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو :◊: 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کمپوت سیب

برای تهیه کمپوت سیب ابتدا درون قابلمه ای لعابی یا تفلون آب را به جوش بیاورید.

شکر و گلاب را درون آب بریزید تا شکر حل شود.

سیب ها را تمیز بشورید و آن ها را پوست بگیرید.

سیب ها را حلقه ای برش بدهید.

:◊: برای اینکه سیب ها سیاه نشوند بعد از پوست گرفتن آن ها را درون ظرفی که حاوی

آب و 2 قاشق آبلیمو یا سرکه است بریزید :◊:

سیب ها را درون قابلمه بریزد تا درون آب پخته شوند.

هنگامی که سیب هانرم شدند آن ها را از درون ظرف بیرون بیاورید.

هنگامی که سیب ها را در آوردید شربت را بجوشانید تابه غلظت کافی برسد.