شهره لرستانی متولد 31 خرداد سال 1345 در خرم آباد بازیگر تئاتر و سینما و کارگردان و فیلمنامه نویس است.
شهره لرستانی فعالیت خود را در تئاتر از سال ۱۳۶۴ با عنوان کارگردانی آغاز نمود.
در سال ۱۳۷۰ با بازی در فیلم نیاز به کارگردانی علیرضا داودنژاد به سینما راه یافت.
مجموعه تلویزیونی ماه منیر و فیلم تلویزیونی باور آرامش از جمله کارهایی است که وی کارگردانی کرده است.
شهره لرستانی در بیست و هفت سالگی عاشق شد و در عشق شکست خورد همهچیز خیلی ساده شروع شد،
داستانی ساده و یک خطی بود. دختری جوان از مردی که با او تفاوت سنی قابلملاحظهای داشت خوشش آمد و به هزار و یک علت به او نرسید.
وقتی دوباره عاشق می شود
خانوم بازیگر تنهای ما بعد از ۲۰ سال دوباره عاشق شد، بخاطر همین عشقش تصمیم گرفت کاهش وزن بدهد، و موفق هم شد،
در این مدت او وزن های اضافی اش رو کم کرد و دوباره با قدرت به زندگی اش برگشت …
پدر خانم لرستانی شاعر است و مادرش فرهنگی است و خواهرش نقاش و شاعر است
خانم لرستانی درس کارگردانی خوانده و لیسانس کارگردانی تائتر دارد.
خانم شهره لرستانی امسال اولین فیلم بلند تلویزیونی به نام فال را می سازد.
سیب :◊: 1 کیلو گرم
شکر :◊: 1 کیلوگرم
گلاب :◊: 3 قاشق غذا خوری
زعفران :◊: 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری
برای تهیه مربای سیب ابتدا سیب ها را تمیز بشورید و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید.
شکر و آب را درون ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
سیب ها را به اندازه دلخواهتان برش بدهید.
سپس آن ها را به شهد (شکر و آب )اضافه کنید.
:◊: سیب ها درون آب کف می کنند و روی آب می آیند پس باید زیر حرارت را خیلی کم کنید :◊:
گلاب و کمی زعفران را به مربا اضافه کنید و
اجازه دهید سیب ها با حرارت کم به مدت یک ساعت درون آب بمانند تا خوب پخته شوند.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه خوراک مرغ با آب پرتقال را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
تکه مرغ :♥: به تعداد نفرات
پیاز :♥: 1 عدد
آب پرتقال طبیعی :♥: 5 لیوان
کره :♥: 150 گرم
آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری
ذرت :♥: نصف پیمانه
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذا خوری
زنجبیل :♥: 1 قاشق چای خوری
سیر یا پودر سیر :♥: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
برای تهیه این غذا به هیچ عنوان از آبمیوه های پاکتی استفاده نکنید جون طعم شیرین و بدی به مرغ می دهد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه خوراک مرغ با آب پرتقال به این صورت است که ابتدا باید
مرغ ها را با کمی نمک و فلفل و پیاز و سیر رنده شده و کمی آبلیمو و زنجبیل مزه دار کنید.
سپس مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا طعم دار شود.
درون تابه کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.
سپس مرغ را درون کره سرخ کنید تا دو طرف مرغ کاملا طلایی شود.
هنگامی که مرغ را سرخ کردید ادویه ها را اضافه کردید و سپس آب پرتقال و ذرت را روی مرغ بریزید.
حرارت را زیاد کنید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده و زعفران را اضافه کنید.
وقتی مرغ کاملا پخت و سس پرتقال به غلظت خوبی رسید غذای شما حاضر است.
نوش جان.
طرز تهیه خوراک مرغ با سس پرتقال بسیار خوشمزه با طعمی متفاوت
خوراک مرغ را به صورت های مختلفی می توانید تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید :
خوراک مرغ و سیب زمینی کبابی ، مرغ ذغالی ، خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی ، مرغ لایه ای با هویج و قارچ
نوتلا (به ایتالیایی: Nutella) برندی تجاری از شکلات فندقی است.
نوتلا که توسط کمپانی ایتالیایی فِرِرو تولید میشود در سال ۱۹۶۳ به بازار معرفی شد.
دستور ساخت نوتلا پیش از آن در یکی دیگر از محصولات فیررو که در سال ۱۹۴۴ منتشر شده بود،
استفاده شده بود و سپس گسترش و تغییر یافته بود.
این دسر بسیار خوشمزه و لذیذ است و بهترین انتخاب برای صبحانه فرزندانتان می باشد
به خاطر وجود شیر عسل و فندق می تواند مقوی ترین صبحانه برای کودکان باشد .
پودر کاکائو :◊: 3 قاشق چایخوری
شیر سرد :◊: 3 قاشق غذاخوری
عسل :◊: 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع :◊: 2 قاشق غذا خوری
فندق :◊: 1 لیوان
:◊:فندق ها بایدبدون نمک و تست شده باشند:◊:
طرز تهیه نوتلا : برای تست فندق ها به روش زیرعمل کنید:
فندق ها رو توی سینی فر بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه تُستش کنید.
بعد از فر بیرون بیاورید و میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شود.
اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد بشن.
فندق ها را داخل میکسر بریزید تا خوب مخلوط شوند و تبدیل به کرم شن.
بعد از این که آن ها را میکس کردید 2 قاشق روغن را اضافه کنید.
در این مرحله با قاشقی که روغن را به فندق ها اضافه کردید
عسل را نیز اضافه کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه بستنی پرتقال را آماده کرده ایم.
تخم مرغ :♥: 3 عدد
شکر :♥: نصف فنجان
خامه :♥: 2 فنجان
پرتقال پوست گرفته شده :♥: 2 عدد
طرز تهیه بستنی پرتقال خیلی خوشمزه و آسان در منزل با شکر و خامه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه بستنی پرتقال به این صورت است که ابتدا باید
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و آن ها را در ظرف های جدا بریزید.
زرده ها را در یک ظرف مناسب بریزید و آن ها را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند.
سپس شکر را کم کم به آن اضافه کنید تا غلیظ و کش دار شود.
در ظرف دیگر سفیده تخم مرغ ها را با همزن آنقدر هم بزنید تا سفیده ها سفت شوند و حجمشان دو برابر شود.
طوری که وقتی که ظرف را برمی گردانی سفیده از جایش تکان نخورد.
پرتقال ها را پوست بگیرید و آن ها را رنده کنید تا آب دار شود.
حالا آب پرتقال ، خامه ، سفیده و زرده تخم مرغ را با هم در یک ظرف در دار مخلوط کنید و به آهستگی هم بزنید.
درب ظرفی که مخلوط بستنی داخل آن است را بسته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
20 دقیقه قبل از ای نکه بخواهید بستنی را میل کنید مخلوط را در داخل فریزر بگذارید و سپس نوش جان کنید.
طرز تهیه بستنی پرتقالی خیلی خوشمزه و آسان در منزل با شکر و خامه