تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

آموزش و طرز تهیه ترشی پوست پرتقال بسیار خوش عطر و بو

آموزش و طرز تهیه ترشی پوست پرتقال بسیار خوش عطر و بو

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال,روش پخت ترشی پوست پرتقال,ترشی پوست پرتقال,ترشی,پوست پرتقال

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ترشی پوست پرتقال را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه ترشی پوست پرتقال :

سرکه :◊: 1 لیتر

نمک :◊: به میزان لازم

پوست پرتقال :◊: 400 گرم

فلفل :◊: به میزان لازم

پوست نارنج :◊: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال :

به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه ترشی پوست پرتقال ابتدا باید پوست پرتقال یا نارنج را بدون آنکه قسمت سفیدی آن را جدا کنید

در یک قابلمه مناسب بریزید و 2 دفعه بجوشانید.

بعد از جوشاندن پوست پرتقال را در داخل آب سرد بریزید و به مدت 24 ساعت اجازه دهید در آب باشد تا تلخیش گرفته شود.

در مدتی که پوست پرتقال در آب سرد هست چند بار آب آن را عوض کنید.

برای اینکه رطوبت پوست ها از بین برود انها را روی یک پارچه پهن کنید و بعد از خشک شدن چرخ کنید.

سرکه را به اندازه ای روی پوست پرتقال ها بریزید تا یک مقدار روی آنها ا بگیرد و بگذارید مقداری بجوشد تا سرکه خوب به خورد پوست ها برود.

آموزش و طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار خوشمزه و خوش طعم

آموزش و طرز تهیه مربای پوست پرتقال بسیار خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه مربای پوست پرتقال,روش پخت مربای پوست پرتقال ,مربای پوست پرتقال,مربا پوست پرتقال,مربا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه مربای پوست پرتقال را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.

مواد لازم برای تهیه مربای پوست پرتقال :

پوست پرتقال تازه :◊: 1 کیلو

شکر :◊: 1/5 کیلو

آب :◊: 1/5 لیتر

آب لیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری 

طرز تهیه مربای پوست پرتقال :

به نقل از انسان شاد برای تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا باید انتدا باید پوست پرتقال را در یک قابلمه منساب ریخته و روی آنها آب سرد ریخته.

قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب جوش بیاید.زمانی که آب جوش شد آن را آب بکشید.

این کار را 3 بار تکرار کنید.سپس رول ها (پوست پرتقال) را در قابلمه بریزید و روی آنها باز آب سرد بریزید و اجازه دهید به مدت زمان 24 ساعت بماند.

برای گرفتن تلخی پوست پرتقال هر 3 الی 4 ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.

:◊: مواظب باشید که عطر پرتقال بطور کلی از بین نرود.:◊:

حال در یک قابلمه مناسب آب ریخته و شکر را هم به آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا شکرها آب شوند و آب جوش بیاید.

رول ها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید خیلی آروم بجوشند و پوست پرتقال شفاف شود.

آموزش و طرز تهیه خامه مخصوص قهوه بسیار آسان در منزل

آموزش و طرز تهیه خامه مخصوص قهوه بسیار آسان در منزل

طرز تهیه خامه مخصوص قهوه,خامه مخصوص قهوه,خامه قهوه,قهوه

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خامه مخصوص قهوه را آماده کرده ایم.

مواد لازم برای تهیه خامه مخصوصو قهوه :

شیر عسلی (شیر تغلیظ شده) :◊: یک قوطی 115 گرمی

شیر سویا یا شیر بادام :◊: به میزان لازم

 

به گزارش انسان شاد برای اینکه بافت خامه ای داشته باشید میتوانید مواد را بصورت نصف نصف با هم مخلوط کیند.

::میتوانید به جای شیر از خامه پر چرب نیز استفاده کنید.

برای اینکه خامه شما طعم دار باشد میتوانید از مخلوط عصاره ها و یا سیروپ های آماده استفاده کنید.

ما آموزش چند نوع از آنها را برای شما امده کرده ایم.

طعم وانیل فرانسوی :

برای بدست آوردن این چاشنی فقط باید یک قاشق چایخوری عصاره فندق را با یک قاشق چایخوری عصاره وانیل مخلوط کیند.

طعم بادام :

استفاده از دو قاشق چایخوری عصاره بادام.

طعم کیک دارچینی :

برای داشتن این طعم باید 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با 2 قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط کیند.

همچنین می توانید از سیروپ شکلات برای تهیه خامه شکلاتی بهره بگیرید.
 
 
برای تهیه خامه مخصوص قهوه در منزل باید به صورت مساوی شیر بادام را با شیر تغلیظ شده مخلوط کنید.
 
از آن رو که قوطی های شیر تغلیظ شده 113 گرمی میباشند شما باید 1/75 پیمانه شیر بادام به آن اضافه کنید.
 
برای این کار بهتر است شیر تغلیظ شده را در یک شیشه مناسب مانند شیشه مربا بریزید و سپس شیر بادام و طعم دهنده مورد نظر را به ان اضافه کنید.
 
در ظرف مورد نظر را ببندید و آن را خوب به مدت 20 ثانیه تکان دهید تا خوب با هم مخلوط شودند.
 
بعد از مخلوط شدن ظرف را درو یخچال بگذارید تا کاما خنک شود.
 
بعد از خنک شدن میتوانید از آن در قهوه خود استفاده کنید.
 
 
طرز تهیه خامه مخصوص قهوه,خامه مخصوص قهوه,خامه قهوه,قهوه
 

آموزش و طرز تهیه خامه مخصوص قهوه بسیار آسان در منزل

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی بازیگر و مجری تلویزیون و همسرش سلیمه قطبی

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی بازیگر و مجری تلویزیون

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی,هومن حاجی عبداللهی,هومن حاجی عبدالهی,سلیمه قطبی,جانان حاجی عبدالهی,عکس هومن حاجی عبدالهی

بیوگرافی هنرمندان در سایت انسان شاد

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی,هومن حاجی عبداللهی,هومن حاجی عبدالهی,سلیمه قطبی,جانان حاجی عبدالهی,عکس هومن حاجی عبدالهی

هومن حاجی عبدالهی متولد ۲۳ تیر سال ۱۳۵۴ هنرپیشه، مجری تلویزیون، صدا پیشه و دوبلور ایرانی است.

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی,هومن حاجی عبداللهی,هومن حاجی عبدالهی,سلیمه قطبی,جانان حاجی عبدالهی,عکس هومن حاجی عبدالهی

بیوگرافی هنرمندان در سایت انسان شاد

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی,هومن حاجی عبداللهی,هومن حاجی عبدالهی,سلیمه قطبی,جانان حاجی عبدالهی,عکس هومن حاجی عبدالهی

حکایت آشنایی هومن و همسرش

هومن و همسرش در یک برنامه رادیویی با هم آشنا شدند.

همسرش خانم سلیمه قطبی که از گویندگان و بازیگران توانای رادیو است،

بیوگرافی هومن حاجی عبدالهی,هومن حاجی عبداللهی,هومن حاجی عبدالهی,سلیمه قطبی,جانان حاجی عبدالهی,عکس هومن حاجی عبدالهی

در سال 81 پای سفره عقد نشستند و سال 82 هم زندگی مشترکشان را زیر یک سقف شروع کردند.

در جشن عروسی شان تنها 15 نفر که شامل پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ های شان بودند حضور داشتند.

هومن بعد از 10سال زندگی مشترک با همسرش صاحب یک فرزند پسر به نام جانان شدند.

کریسمس چه روزی است و زمان کریسمس 2017

کریسمس چه روزی است و زمان کریسمس2017

جشن کریسمس,تاریخچه کریسمس,کریسمس,بابانوئل

کریسمس یا نوئل یکی از روزهای مقدس سال است که به سالروز میلاد حضرت عیسی بن مریم(ع) اشاره دارد.

اما به طور کلی جشن کریسمس تولد مسیح(ع) تحت تأثیر سنتها و رسوم سکولار جشنهای زمستانی چون ساتورنالیا قرار گرفته است.

5 دی 95 مصادف با جشن کریسمس سال 2017 می باشد.december 25

 

کریسمس با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی همزمان است. این زمان در میان بسیاری از فرهنگ های باستانی زمان شادی است.

این جشن احتمالاً پیش از 200 بعد از میلاد برپا نمی شده است و تا قرن چهارم هم گسترش چندانی نداشته است.

به این ترتیب سابقه کریسمس به عنوان یک جشن مردمی و همه گیر در اروپای غربی به قرون وسطی برمی گردد.

در اواسط قرن 19 کریسمس با تعطیلات و هدیه دادن و شادی کردن همراه شد.

کارت های کریسمس اولین بار در سال 1846 ظاهر شدند. بابانوئل شاد و شوخ هم اولین بار در قرن نوزدهم در نیویورک محبوبیت پیدا کرد.

درخت کریسمس، سر گراز، خوردن غاز (در آمریکا بوقلمون) و سرود شب عید میلاد مسیح که به وسیله بچه ها خوانده می شود

همه عموماً رسم های انگلیسی هستند.

دادن هدیه در کریسمس هم رسمی انگلیسی است.

 

درخت کریسمس


یک درخت طبیعی یا مصنوعی است که با روبان ها و چراغ های رنگی تزئین می شود و

در کریسمس در خانه یا بیرون از خانه قرار داده می شود.

امروزه در تمام جهان درخت سرو نماد مهم کریسمس است.

اما درخت سرو در آئینهای پاگان و فرهنگ قدیم ایران نیز بسیار مهم بوده و درخت جاودانگی تلقی می‌شده است

هنوز در بسیاری از نقاط ایران به درخت سرو با نگاه تقدس نگریسته می‌شود.

درخت کریسمس رسمی به جا مانده از قرون وسطی در آلمان است و درست کردن آخور به وسیله فرانسوی ها رواج یافت.

جشن کریسمس,تاریخچه کریسمس,کریسمس,بابانوئل

بابانوئل


 شخصیتی که امروزه به شکل پیرمردی مهربان و چاق است و با لباس سرخ رنگ و ریشی سفید و بلند،

هنگام کریسمس در میان برگزارکنندگان این جشن ظاهر می‌گردد به چندین اسم شناخته می‌شود که

بابانوئل (Papa noel)، سانتا کلوز (Santa claus) و سنت نیکولا (Saint Nicola) از معروفترین این اسامی‌اند.

بابا نوئل اشاره به نام یکی از کشیشان مسیحی به نام سن نیکولاس دارد که در قرن چهارم میلادی می زیست و

از اهالی بیزانس و منطقه آناتولی در ترکیه فعلی بوده است.

وی به خاطر کمک و دادن هدیه به فقرا شهرت داشت.

جسد سنت نیکلا (نیکلاس) اکنون در کشور ترکیه در منطقه Demre (سواحل دریایی مدیترانه) مدفون است و

به علت مومیایی شدن طبیعی (به علت سرما) هنوز قسمتهایی از آن سالم مانده است.