سرکه :◊: 1 لیتر
نمک :◊: به میزان لازم
پوست پرتقال :◊: 400 گرم
فلفل :◊: به میزان لازم
پوست نارنج :◊: به میزان لازم
به نقل از سایت انسان شاد برای تهیه ترشی پوست پرتقال ابتدا باید پوست پرتقال یا نارنج را بدون آنکه قسمت سفیدی آن را جدا کنید
در یک قابلمه مناسب بریزید و 2 دفعه بجوشانید.
بعد از جوشاندن پوست پرتقال را در داخل آب سرد بریزید و به مدت 24 ساعت اجازه دهید در آب باشد تا تلخیش گرفته شود.
در مدتی که پوست پرتقال در آب سرد هست چند بار آب آن را عوض کنید.
برای اینکه رطوبت پوست ها از بین برود انها را روی یک پارچه پهن کنید و بعد از خشک شدن چرخ کنید.
سرکه را به اندازه ای روی پوست پرتقال ها بریزید تا یک مقدار روی آنها ا بگیرد و بگذارید مقداری بجوشد تا سرکه خوب به خورد پوست ها برود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه مربای پوست پرتقال را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.
انواع مربا و ترشی در سایت انسان شاد.
پوست پرتقال تازه :◊: 1 کیلو
شکر :◊: 1/5 کیلو
آب :◊: 1/5 لیتر
آب لیمو :◊: 2 قاشق غذاخوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه مربای پوست پرتقال ابتدا باید انتدا باید پوست پرتقال را در یک قابلمه منساب ریخته و روی آنها آب سرد ریخته.
قابلمه را روی حرارت اجاق بگذارید تا آب جوش بیاید.زمانی که آب جوش شد آن را آب بکشید.
این کار را 3 بار تکرار کنید.سپس رول ها (پوست پرتقال) را در قابلمه بریزید و روی آنها باز آب سرد بریزید و اجازه دهید به مدت زمان 24 ساعت بماند.
برای گرفتن تلخی پوست پرتقال هر 3 الی 4 ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.
:◊: مواظب باشید که عطر پرتقال بطور کلی از بین نرود.:◊:
حال در یک قابلمه مناسب آب ریخته و شکر را هم به آن اضافه کنید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا شکرها آب شوند و آب جوش بیاید.
رول ها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید خیلی آروم بجوشند و پوست پرتقال شفاف شود.
شیر عسلی (شیر تغلیظ شده) :◊: یک قوطی 115 گرمی
شیر سویا یا شیر بادام :◊: به میزان لازم
به گزارش انسان شاد برای اینکه بافت خامه ای داشته باشید میتوانید مواد را بصورت نصف نصف با هم مخلوط کیند.
::میتوانید به جای شیر از خامه پر چرب نیز استفاده کنید.
برای اینکه خامه شما طعم دار باشد میتوانید از مخلوط عصاره ها و یا سیروپ های آماده استفاده کنید.
ما آموزش چند نوع از آنها را برای شما امده کرده ایم.
طعم وانیل فرانسوی :
برای بدست آوردن این چاشنی فقط باید یک قاشق چایخوری عصاره فندق را با یک قاشق چایخوری عصاره وانیل مخلوط کیند.
طعم بادام :
استفاده از دو قاشق چایخوری عصاره بادام.
طعم کیک دارچینی :
برای داشتن این طعم باید 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با 2 قاشق چایخوری پودر دارچین مخلوط کیند.
هومن حاجی عبدالهی متولد ۲۳ تیر سال ۱۳۵۴ هنرپیشه، مجری تلویزیون، صدا پیشه و دوبلور ایرانی است.
حکایت آشنایی هومن و همسرش
هومن و همسرش در یک برنامه رادیویی با هم آشنا شدند.
همسرش خانم سلیمه قطبی که از گویندگان و بازیگران توانای رادیو است،
در سال 81 پای سفره عقد نشستند و سال 82 هم زندگی مشترکشان را زیر یک سقف شروع کردند.
در جشن عروسی شان تنها 15 نفر که شامل پدر، مادر، خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ های شان بودند حضور داشتند.
هومن بعد از 10سال زندگی مشترک با همسرش صاحب یک فرزند پسر به نام جانان شدند.
کریسمس یا نوئل یکی از روزهای مقدس سال است که به سالروز میلاد حضرت عیسی بن مریم(ع) اشاره دارد.
اما به طور کلی جشن کریسمس تولد مسیح(ع) تحت تأثیر سنتها و رسوم سکولار جشنهای زمستانی چون ساتورنالیا قرار گرفته است.
5 دی 95 مصادف با جشن کریسمس سال 2017 می باشد.december 25
کریسمس با انقلاب زمستانی در نیمکره شمالی همزمان است. این زمان در میان بسیاری از فرهنگ های باستانی زمان شادی است.
این جشن احتمالاً پیش از 200 بعد از میلاد برپا نمی شده است و تا قرن چهارم هم گسترش چندانی نداشته است.
به این ترتیب سابقه کریسمس به عنوان یک جشن مردمی و همه گیر در اروپای غربی به قرون وسطی برمی گردد.
در اواسط قرن 19 کریسمس با تعطیلات و هدیه دادن و شادی کردن همراه شد.
کارت های کریسمس اولین بار در سال 1846 ظاهر شدند. بابانوئل شاد و شوخ هم اولین بار در قرن نوزدهم در نیویورک محبوبیت پیدا کرد.
درخت کریسمس، سر گراز، خوردن غاز (در آمریکا بوقلمون) و سرود شب عید میلاد مسیح که به وسیله بچه ها خوانده می شود
همه عموماً رسم های انگلیسی هستند.
دادن هدیه در کریسمس هم رسمی انگلیسی است.
یک درخت طبیعی یا مصنوعی است که با روبان ها و چراغ های رنگی تزئین می شود و
در کریسمس در خانه یا بیرون از خانه قرار داده می شود.
امروزه در تمام جهان درخت سرو نماد مهم کریسمس است.
اما درخت سرو در آئینهای پاگان و فرهنگ قدیم ایران نیز بسیار مهم بوده و درخت جاودانگی تلقی میشده است
هنوز در بسیاری از نقاط ایران به درخت سرو با نگاه تقدس نگریسته میشود.
درخت کریسمس رسمی به جا مانده از قرون وسطی در آلمان است و درست کردن آخور به وسیله فرانسوی ها رواج یافت.
شخصیتی که امروزه به شکل پیرمردی مهربان و چاق است و با لباس سرخ رنگ و ریشی سفید و بلند،
هنگام کریسمس در میان برگزارکنندگان این جشن ظاهر میگردد به چندین اسم شناخته میشود که
بابانوئل (Papa noel)، سانتا کلوز (Santa claus) و سنت نیکولا (Saint Nicola) از معروفترین این اسامیاند.
بابا نوئل اشاره به نام یکی از کشیشان مسیحی به نام سن نیکولاس دارد که در قرن چهارم میلادی می زیست و
از اهالی بیزانس و منطقه آناتولی در ترکیه فعلی بوده است.
وی به خاطر کمک و دادن هدیه به فقرا شهرت داشت.
جسد سنت نیکلا (نیکلاس) اکنون در کشور ترکیه در منطقه Demre (سواحل دریایی مدیترانه) مدفون است و
به علت مومیایی شدن طبیعی (به علت سرما) هنوز قسمتهایی از آن سالم مانده است.