تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

15 نکته مهم در تهیه لازانیا برای خوش طعم تر و عالی شدن

نکته مهم در تهیه لازانیا برای خوش طعم تر و عالی شدن

نکات خوش طعم تر شدن لازانیا,لازانیا,خوش طعم شدن لازانیا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان نکات خوش طعم تر شدن لازانیا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد.

نکات خوش طعم تر شدن لازانیا :

انسان شاد  نکات خوش طعم تر شدن لازانیا را برای شما آماده کرده است که با رعایت آنها حتما لازانیا خوش طعم تر میشود.

1.مایه میانی لازانیا مقدارش کم باشد.

:◊: منظور از مایه میانی همان گوشت،مرغ یا سبزیجات است.:◊:

2.اگر مایه میانی لازانیا کم چرب باشد بهتر است.اگرم از گوشت چرخ هم استفاده میکنید سعی کنید بدون چربی باشد.

:◊:اگر مقدار چربی گوشت بالا باشد لازانیا بخاطر ترکیب با دیگر مواد بوی چربی دنبه خواهد گرفت.:◊:

.حتما اولین مایه کف ظرف را سس سفید بریزید.

6.لایه های لازانیا را روی سس سفید بچینید.

7.بعد از اینکه هر ورقه لازانیا را گذاشتید مقدار کمی مایه گوشتی یا سبزیجات بصورت خیلی نازک روی آن بریزید.

8.مقدار خیلی کمی پنیر پیتزا رنده شده روی هر لایه از لازانیا بریزید.از پودر پنیر پارمزان هم میتوانید استفاده کنید.

9.بعد از اینکه در هر مرحله پنیر پیتزا اضافه کردید روی آن مقدار زیادی سس سفید بریزید.

.در آخرای پخت لازانیا حتما از گریل استفاده کنید و اجازه دهید با پخش حرارت از بالا پنیر پیتزا طلایی شود.

:◊:زمان 10 دقیقه تابش حرارت از قسمت بالا کافی میباشد.:◊:

14.بعد از آماده شدن لازانیا و بیرون آوردن آن از فر فورا ان را سرو نکنید و اجازه دهید پنیر آن دمای خود را از دست دهد بعد میل کنید.

15.در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.