در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شکلات گلاسه را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شکلات گلاسه به این صورت است که ابتدا باید
دیواره های لیوان را با سس شکلات یا شکلات آب شده تزیین کنید،به این صورت که
سس شکلات را داخل لیوان بریزید و لیوان را بچرخانید تا دیواره های داخلی لیوان به شکلات آغشته شود.
بستنی شکلاتی را داخل لیوان قرار دهید و شیر کاکائو را روی بستنی بریزید.
سپس خامه را اضافه کنید و روی خامه را با پودر کاکائو تزیین نمایید.
در صورت تمایل می توانید مقدار بیشتری بستنی در کنار خامه اضافه کنید ،
همچنین می توانید از بیسکوییت های رولی و … برای تزیین بیشتر شکلات گلاسه استفاده کنید.
:♥: برای تهیه شیر کاکائو شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.بعد در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه شیرینی سابله را آماده کرده ایم.
آرد سفید :♥: 250 گرم
پودر شکر :♥: 150 گرم
کره یا کره طعم دار :♥: 150 گرم
پودر بادام :♥: 125 گرم
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
احتمالا بیشتر شما عزیزان با نام این شیرینی آشنا هستید.
شیرینی سابله بسیار خوشمزه و معروف فرانسوی می باشد که تهیه آن بسیار آسان و لذت بخش است.
:♥: طرز تهیه شیرینی سابله در حد نیمرو آسونه :♥:
شیرینی سابله علاوه بر ساده بودن بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد و برای عید نوروز خیلی گزینه خوبی می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی سابله به این صورت است که ابتدا باید
کره یا کره طعم دار را به دمای محیط برسانید تا نرم شود.
سپس کره را به همراه پودر شکر درون همزن بریزید و برای 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و پودر شکر کاملا در کره حل شود.
بعد از حل شدن پودر شکر وانیل را هم به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
حتما برای کیفیت نهایی شیرینی آرد را 3 بار الک کنید تا نرم و یکدست شود.
آرد الک شده را به صورت یکجا به بقیه مواد اضافه کنید و به وسیله دست خوب آن را ورز دهید تا خمیر یک نواختی بدست بیاید.
حالا پودر بادام را کم کم به خمیر اضافه کنید و با دست ورز دهید تا کاملا به خورد خمیر برود و خمیر منسجم شود.
خمیر بدست آماده را درون یک نایلون بگذارید و اجازه دهید برای 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
کمی آرد روی یک سطح صاف بریزید و خمیر را روی آن پهن کنید و به قطر نیم یا یک سانت به وسیله وردنه باز کنید.
اکنون با قالبی که دوست دارید روی خمیر قالب بزنید و طرح های مورد نظر خود را در بیاورید.
سینی فر را چرب کنید یا کف آن را کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی سابله را درون آن بچینید.
در مرحله آخر روی شیرینی سابله به وسیله برس زرده تخم مرغ را برس کنید و شیرینی را برای 10 دقیقه درون فر از قبل گرم شده قرار دهید تا خوب بپزد.
اگر علاقه دارید میتوانید شیرینی سابله را کاکائویی تهیه کنید به طوری که به آرد پودر کاکائو اضافه کنید و همان مقدار از آرد کم کنید.
برای خوش رنگ تر شدن و خوش مزه تر شدن شیرینی میتوانید زعفران هم به مواد شیرینی اضافه کنید.
به این نکته توجه داشته باشید که میتوان بجای کره یا کره طعم دار از روغن استفاده کرد.
در صورت تمایل میتوانید از دیگر مغز ها مانند مغر پسته و مغر بادام استفاده کنید.
در این قسمت از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه استیک گوشت را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع استیک در سایت انسان شاد
گوشت راسته مخصوص استیک :♥: به تعداد دلخواه
نمک و فلفل ادویه :♥: به مقدار لازم
روغن مخصوص پخت و پز :♥: به مقدار لازم
کره :♥: 200 گرم
روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذاخوری
سس خردل :♥: 2 قاشق غذاخوری
سس سویا :♥: 2قاشق غذاخوری
پیاز :♥: 1 عدد
قارچ ورقه شده :♥: 2 لیوان
شیر :♥: 1 لیوان
آرد :♥: 1 قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گوساله :♥: 1 عدد
فلفل سیاه :♥: به میزان دلخواه
طرز تهیه استیک گوشت آبدار و خوشمزه با سس قارچ
میتوانید از گوشت فیله گوسفند یا گوشت راسته گوساله یا هر گوشتی که میزان چربی خوبی دارد استفاده کنید.
اندازه استاندارد استیک 20 سانتیمتر در 15 سانتیمتر و قطر 3 سانتیمتر است
به نقل از انسان شاد طرز تهیه استیک گوشت به این صورت است که ابتدا باید
تکه ای از راسته گوساله را بردارید و به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
:◊:شکل برش ها بهتر است از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشد :◊:
تکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت بگذارید.
روی آنها کیسه فریزر بکشید سپس آنها را با گوشتکوب بکوبید تا پهن شوند.
سپس پرش های استیک گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در مخلوط روغن زیتون، سس خردل، و سس سویا و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا مزه دار شوند
استیک گوشت را به مدت 3 تا 10 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید.
:♥: بسته به ضخامت و باریکی گوشت می توانید آن را کمتر و بیشتر سرخ کنید :♥:
:♥: هرچه استیک گوشت نازکتر باشد مدت زمان کمتری برای سرخ کردن احتیاج دارد :♥:
به صورت گرم سرو کنید.
طرز تهیه استیک گوشت آبدار و خوشمزه با سس قارچ
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ ها را به آن بیفزایید و بگذارید کمی با هم حرارت ببینند.
مخلوط عصاره گوشت گوساله، شیر، آرد و فلفل سیاه را به آنها بیفزایید. .به مدت 5 تا 8 دقیقه مدام مخلوط را هم بزنید تا ته نگیرد.
بگذارید تا سس روی حرارت کمی غلیظ شود و حباب بزند.
در این مرحله می توانید در صورت تمایل به آن کمی خامه یا کره بزنید و روی استیک های آماده شده از این سس بریزید و آنها را میل کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه شیرینی توت را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع شیرینی در سایت انسان شاد
شیرینی توت شیرینی ایه که نیاز به فر نداره بلکه حتی نیاز به پخت هم نداره و درست کردنش خیلی آسونه.
اگه تمایل دارید می تونید با اضافه کردن رنگ خوراکی به خمیر شیرینی توت، شیرینیهای رنگی با رنگهای دلخواه داشته باشید.
البته هر چقدر کمتر از رنگ خوراکی شیمیایی استفاده کنید بهتره و به جاش از رنگ های خوراکی طبیعی استفاده کنید.
پودر بادام :♥: 200 گرم
پودر قند :♥: 100 گرم
شکر :♥: نصف پیمانه
گلاب :♥: یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی :♥: به مقدار لازم
خلال پسته و بادام (برای تزئین) :♥: به مقدار لازم
اگر از بادام می خواهید استفاده کنید آن ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس کنید و
سپس پوست بادام ها را بگیرید و آن ها را آسیاب کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه شیرینی توت به این صورت است که ابتدا باید
پودر بادام، پودر قند و گلاب را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم و با قاشق هم میزنیم.
حالا گلاب رو کم کم اضافه کنیم تا مخلوطمون خیلی نرم نشه.
:♥: خمیر نباید اصلا شل باشه پس اگر شل بود خیلی کم گلاب بریزید :♥:
بعد از اینکه مخلوط رو کمی با قاشق هم زدیم و مواد تقریبا با هم مخلوط شدن، با دست شروع به
ورز دادن مواد می کنیم تا مخلوط به صورت خمیری دربیاد.
اصلا لازم نیست که مواد رو زیاد ورز بدیم همین که به صورت خمیر منسجمی در بیاد کافیه.
از خمیر تکه هایی کوچیک برداشته و با دست به شکل توت در میاریم و بعد خلال پسته تزیین را در قسمت پهن تر شیرینی فرم می کنیم.
در نهایت شیرینی توتی رو داخل شکر میغلتونیم تا کاملا به شکر آغشته بشه و بعد روی کاغذ روغنی میذاریم.
:♥: برای تهیه شیرینی توت زعفرانی (به رنگ زرد) به روش بالا عمل کنید ولی مقدار گلاب را نصف کنید و یک قاشق چایخوری زعفران به خمیر بریزید :♥:
:♥: برای توت قرمز می توانید به جای استفاده از پودر بادام از زرشک آسیاب شده استفاده کنید یا مقداری رنگ قرمز به خمیر اضافه کنید :♥:
:♥: برای این که چند مدل شیرینی توت داشته باشید خمیر را به چند قسمت تقسیم کنید و در هر خمیر یک رنگ اضافه کنید و به مدل های دلخواه شکل دهید :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آیس چاکلت را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
بستنی شکلاتی :♥: 4 اسکوپ
شیر :♥: 1 پیمانه
شکر دانه ریز :♥: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو :♥: یک چهارم پیمانه
عصاره شکلات :♥: 1 قاشق چایخوری
یخ :♥: 2 پیمانه
سودا (آب گازدار) :♥: 1 پیمانه
برگ نعنا تازه :♥: 7 برگ
آب جوش :♥: سه چهارم پیمانه
به نقل از انسان شاد طرز تهیه آیس چاکلت به این صورت است که ابتدا باید