در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه استیک مرغ را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
سینه مرغ :♥: 1 عدد
پیاز رنده شده :♥: 1 عدد
آبلیمو :♥: نصف لیوان
سیر :♥: 2 حبه
زعفران دم کرده :♥: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
روغن مایع یا روغن زیتون :♥: نصف لیوان
1 عدد سینه مرغ برای 2 نفر کافیست.
سس قارچ یکی از مطلوبترین سس ها برای سرو با انواع استیک مرغ ، استیک گوشت ، استیک ماهی و سیب زمینی پخته میباشد.
مواد تشکیل دهنده این سس قارچ ،پیاز ،سیر ،خامه ،ماست ،روغن و آویشن می باشد.
در مطالب قبلی انسان شاد طرز تهیه سس قارچ برای شما آورده شده است.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه استیک مرغ به این صورت است که ابتدا باید
سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را از عرض با چاقو ببرید و به دو قسمت تقسیم کنید.
با بیفتک کوب کمی گوشتها را بکوبید تا ضخامت همه قسمتهای گوشت مرغ یکی شود.
آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل و سیر رنده شده مخلوط کنید.
مخلوط بالا را روی مرغ بریزید و اجازه دهید چند ساعت در یخچال بماند تا مزه دار شود.
با چاقو چند سوراخ روی مرغ بزنید تا مواد کاملا به خورد مرغ بروند .
قبل از پخت وقتی مرغها را از داخل مایه بیرون آوردید، آنها را کاملا با دستمال خشک کنید.
روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه ی مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ کنید.
تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.
هنگامی که استیک مرغ سرخ شد سس قارچ را روی استیک ها بریزید و نوش جان کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما آموزش دم کردن زعفران را آماده کرده ایم
زعفران بعد از آسیاب شدن باید دور از نور و رطوبت و در جام شیشهای نگهداری شود.
زیرا با توجه به این که اسانس (مواد معطر) زعفران قابل تبخیر شدن است در صورت نگه داری نامناسب،
به مرور زمان اسانس آن تبخیر شده و از اثرات دارویی و طعم و مزهٔ آن کاسته میشود و مرغوبیت آن از دست میرود.
:◊: زعفران :◊:
:◊: حبه قند یا مقداری شکر :◊:
:◊: آب جوش :◊:
:◊: یخ :◊:
ابتدا مقداری از زعفران را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید.
:◊: برای نرم تر و راحت ساییده شدن زعفران از قند یا شکر باید استفاده کنیم :◊:
:◊: به جای هاون از آسیاب هم برای ساییدن زعفران می توانید استفاده کنید :◊:
سپس 1 قاشق چایخوری از زعفران ساییده شده را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و
روی استکان را یک نعلبکی قرار دهید و استکان را روی بخار آب کتری یا برنج در حال پخت دم بگذارید تا رنگ بیندازد.
:◊: آب باید کاملا جوش باشد :◊:
:◊: وقتی آب جوش را روی زعفران ریختید یک تکه یخ هم درون استکان بیندازید تا زعفران حسابی رنگ باز کند و رنگ و طعم عالی پیدا کند :◊:
:◊: اگر در دم کردن زعفران از آب جوش هم استفاده نکنید و فقط یخ داخل زعفران بندازید زعفران کاملا رنگ باز میکند :◊:
:◊: هرچه مقدار زعفرون بیشتر باشد خوش رنگ تر می شود :◊:
:◊: زعفران حسابی باید ساییده شود :◊:
محلول زعفران دم کشیده را تا یک هفته درون یخچال می توانید نگه داری کنید ولی
بیشتر نگه داشتن زعفران در یخچال باعث می شود که عطر و طعم و خاصیت زعفران از بین برود.
در مناطقی که رطوبت هوا زیاد است زعفران نرم تر می شود.
برای خشک کردن زعفران آن را 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید یا کمی روی حرارت غیر مستقیم بگیرید تا نم آن از بین برود.
مقدار مصرف مجاز زعفران روزانه حدود یک گرم است.
مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند میباشد.
اما مصرف بیش از 5 گرم در ماه مضر است. مصرف 5 گرم زعفران در یک وعدهغذایی میتواند منجر به مرگ انسان گردد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کوکوی بادمجان را آماده کرده ایم
آموزش آشپزی و انواع کوکو و کتلت در سایت انسان شاد
بادمجان :♥: 5 عدد
پیاز :♥: 1 عدد
سیر :♥: 2 حبه
تخم مرغ :♥: 4 عدد
نعناع خشک :♥: 1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کوکوی بادمجان خوشمزه به این صورت است که ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید.
به سه روش می توانید عمل کنید:
1- بادمجان ها را حلقه ای برش بدهید و در روغن سرخ کنید تا نرم شوند.
2 - بادمجان ها را روی حرارت با پوست کباب کنید و بعد پوست آن را بگیرید.
3 - بادمجان ها به صورت خام رنده کنید و آب آن را بگیرید.
به هر روشی که تمایل داشتید بادمجان ها را آماده کنید و سپس آن ها را له کنید.
در ظرفی پیاز و سیر را با رنده ریز رنده کنید.تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید.
با چنگال حسابی تخم مرغ ها را هم بزنید تا کف کنند.
سپس بادمجان ها را به مواد اضافه کنید.
حالا ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا مایه کوکو صاف و یکدست شود.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید.
به مقدار کافی در آن روغن بریزید تا روغن روی حرارت داغ شود.
وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید همه ی مایه کوکو را در تابه بریزید.
حرارت را زیاد کنید و درب تاب را بگذارید تا کوکو مغز پخت شود.
هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را از وسط برش دهید و آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
حرارت را کم کنید و درب تابه را بردارید.
کوکو بادمجان شما آماده است.نوش جان.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه گل کلم شور را آموزش می دهیم.
آموزش انواع ترشی و شور در سایت انسان شاد
در آشپزی ایرانی، به سبزیجاتی که در آب شور نگاه داشته میشوند، شور میگویند.
هدف از اینکار تازه نگاه داشتن و طعمدار کردن سبزیجاتی مثل خیار، گل کلم، لوبیای سبز، کلم برگ و... است. برای طعمدار کردن شورها معمولاً از ترخون، سرکه و سیر استفاده میشود.
به فرایند تهیهٔ شور در اصطلاح شور انداختن میگویند.
مواد اصلی نگهدارنده در شور محلول سرکه، نمک و آب است.
سبزیجات مناسب برای شور شامل خیار قلمی، گل کلم، هویج، سیر و پیاز میباشند. ادویه مرسوم فلفل سیاه، سیر و سبزیجات معطر مانند ترخون، برگ مو یا برگ آلبالو است.
فصل پاییز زمان بسیار مناسبی برای تهیه ترشی و انواع شور هست.
گل کلم :♥: 2 کیلو گرم
خیار :♥: نیم کیلو گرم
هویج :♥: نیم کیلوگرم
سیر :♥: 2 بوته
فلفل قلمی تند :♥: 3 عدد
سبزی معطر :♥: نیم کیلو گرم
:♥: شامل ترخان،شوید، نعنا، جعفری و مرزه می باشد :♥:
ساقه کرفس خردشده :♥: دو عدد
سرکه سفید :♥: یک لیوان
:♥: برای تهیه این چاشنی از سرکه قرمز استفاده نکنید . سرکه قرمز باعث تیره شدن رنگ آن می شود :♥:
پودر گل پر :♥: به میزان لازم
نمک :♥: به میزان لازم
:♥: در هنگام ریختن نمک نگران شور شدن نباشید چون اگر شور شود علاج دارد ولی اگر بی نمک باشد باعث می شود چاشنی زیاد ترد نشود :♥:
:♥: اگر این چاشنی زیادی شور شد قبل از سرو چند دقیقه مقدار چاشنی مورد نیاز را داخل آب سرد بگذارید و بعد سرو کنید :♥:
به نقل از انسان شاد طرز تهیه گل کلم شور به این صورت است که ابتدا باید
تمام سبزی ها را بشوئید و روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب اضافی شان برود و خشک شوند.
گل کلم را به قطعات درشت خرد کنید.
:◊: خرد کردن گل کلم ها با چاقو زیبایی شور را از بین می برد :◊:
هویج را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه خرد کنید.خیلی ریز خرد نکیند.
سیرها را به صورت حبه ای خرد کنید.
ساقه های کرفس را نیز به اندازه هویج خرد کنید .
خیار به صورت کامل و خرد نشده بماند .
آب و نمک را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و پس از 10 دقیقه که جوشید از روی حرارت بردارید سپس سرکه را اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
:◊: برای هر 4 لیوان آب باید 6 قاشق غذاخوری نمک و نصف لیوان سرکه سفید اضافه کنید :◊:
شیشه یا ظرف شور را خوب تمیز و خشک کنید.
:◊: کاربرد ظروف شیشه ای از ظروف پلاستیکی بهتر است :◊:
:◊: مراقب باشید تمام مواد و حتی ظرف آنها خوب خشک شده باشند. وجود نم و قطره ای آب باعث کپک زدن شور شما خواهد شد :◊:
کف ظرف شور مقداری سبزی معطر قرار دهید سپس مواد شور را داخل ظرف بریزید ،
لابه لای مواد نیز مقداری سبزی معطر و چند حلقه فلفل تند قرار دهید و کمی پودر گل پر بپاشید تا شور خوشمزه تری داشته باشید.
پس از پر کردن ظرف شور باید مخلوط آب نمک و سرکه را اضافه کنید به طوری که تمام سطح ظرف مورد نظر را بپوشاند و هیچ فضای خالی باقی نماند.
:◊: مخلوط آب نمک و سرکه باید خنک شده باشد.محلول اگر گرم باشد سبزیجات نرم میشوند :◊:
روی در ظرف نایلون قرار دهید تا هوا وارد شور نشود سپس در ظرف را محکم کنید و در جای سایه دار و خنک به مدت یک ماه قرار دهید تا شور آماده مصرف شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک ماست را فراهم آورده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
کیک ماست به دلیل استفاده از ماست در آن، بافت نرم و لطیفی دارد.
تخم مرغ :♥: 3 عدد
شکر :♥: 2 لیوان (200 گرم)
ماست :♥: 1 لیوان
آرد سفید :♥: 2 لیوان و نصفی
روغن مایع :♥: نصف لیوان
وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر :♥: 1 قاشق مربا خوری
آموزش و طرز تهیه کیک ماست کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه
بهتر است برای تهیه کیک ماست از ماست خامه ای استفاده کنید
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک ماست به این صورت است که ابتدا باید
سفیده تخم مرغ ها را از زرده آن جدا کنید .زرده ها را همراه شکر و وانیل هم بزنید تا غلیظ و کشدار شوند.
روغن را به مخلوط زرده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.
سپس ماست را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر سفیده ها را با همزن به مدت 5 دقیقه خیلی خوب مخلوط کنید تا سفیده ها به صورت کف در بیاید و پف کند و حجمشان دو برابر شود.
بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و 3 بار با هم الک کنید.
حالا آرد را کم کم به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با کفگیر به صورت دورانی مخلوط می کنیم .
در آخر سفیده ها را در چند مرحله به مخلوط کیک ماست اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید.
خیلی زیاد هم نزنید چون پف کیک کم می شود.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .
قالب کیک را چرب کنید و روی آن مقداری آرد بپاشید و مایه کیک ماست را درون آن بریزید و داخل فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید .
برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان تمیز داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به آن نچسبیده بود پس کیک پخته است.
اکنون کیک شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.
آموزش و طرز تهیه کیک ماست,کیکی ساده و متفاوت و بسیار خوشمزه
اگر تمایل داشته باشید می توانید ماست را با کمی شیر یا خامه مخلوط کنید