تفریحی

سرگرمی,تفریحی

تفریحی

سرگرمی,تفریحی

طرز تهیه یتیمچه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه بدون گوشت همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه یتیمچه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه بدون گوشت به همراه نکات خوشمزه شدن

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه یتیمچه را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی  و انواغ غذا با بادمجان در  سایت انسان شاد

طرز تهیه یتیمچه , یتیمچه , یتیم چه , روش تهیه یتیمچه , yatimcheh

طرز تهیه یتیمچه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه بدون گوشت همراه نکات خوشمزه شدن

یتیمچه یا یتیمک غذایی است که از بادمجان ، گوجه و پیاز و سیب زمینی درست می‌شود.

علت اینکه به این غذا یتیمچه می‌گویند این است که گوشت ندارد!

یتیمچه یکی از غذاهای ارزان قیمت، سیرکننده و خوشمزه است که خوردن آن در تابستان و به خصوص برای افطار توصیه می شود.

البته بهتر است آن را برای بچه های تازه به غذا افتاده و یا 2 تا 3 سال سرو نکنید زیرا بادمجان و گوجه فرنگی این غذا عامل ایجاد حساسیت هستند.

  یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه می شود.

  :◊: در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز می ریزند و آذری ها آن را با لوبیا و عدس می پزند :◊:

  :◊: و در برخی از دستورهای پخت یتیمچه، سیب زمینی نیز یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذاست :◊:

کنار این غذا سبزی خوردن و نان سنگک هم توصیه می شود.

در واقع یتیمچه یک غذای پرفیبر است بنابراین کسانی که باید کالری محدودی دریافت کنند، می توانند آن را در برنامه غذایی هفتگی شان بگنجانند.

طرز تهیه یتیمچه , یتیمچه , یتیم چه , روش تهیه یتیمچه , yatimcheh

مواد لازم برای تهیه یتیمچه

بادمجان قلمی  :♥: 1 کیلو گرم 

سیب زمینی   :♥: 1 عدد

پیاز  :♥: 1 عدد

گوجه فرنگی خرد شده :♥: 1 عدد

رب گوجه فرنگی  :♥: 1 قاشق غذا خوری

سیر  :♥: 2 حبه

کره  :♥:  100 گرم

زعفران دم کرده  :♥: 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه  :♥: به میزان لازم

طرز تهیه یتیمچه , یتیمچه , یتیم چه , روش تهیه یتیمچه , yatimcheh

در یتیمچه به جای بادمجان می‌توان از کدو سبز نیز استفاده کرد.

طرز تهیه یتیمچه

به نقل از انسان شاد طرز تهیه یتیمچه به این صورت است که ابتدا باید

بادمجان ها را پوست بکنید و آن ها را به صورت مکعب هایی به اندازه 2 سانتی متر خرد کنید.

بادمجان های خرد شده را نیم ساعت در آب و نمک بخوابانید تا تلخیشان گرفته شود.

پیاز را خیلی ریز و به صورت نگینی خرد کنید و همراه با سیر ساطوری شده در کره تفت دهید تا سرخ شوند.

بادمجان ها را بعد از آبکش کردن به پیاز اضافه می کنیم.

پس از این که بادمجان ها کمی نرم شد,

گوجه فرنگی ها را بدون پوست به صورت مکعبی خرد می کنیم و  به مخلوط پیاز اضافه می کنیم تا آب بیندازند.

سپس رب را در قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود.

نمک و فلفل و زعفران دم کشیده شده را با کمی آب به قابلمه اضافه می کنیم.

درب قابلمه را می گذاریم تا مواد چند جوش بزند.

سیب زمینی ها را بعد از پوست کندن به صورت نگینی خرد می کنیم و در ظرفی جداگانه سرخ می کنیم.

بعد از سرخ شدن آن ها را به بادمجان ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد 10 دقیقه دیگر با هم پخته شوند.

:◊: می توانید سیب زمینی ها را از اول در قابلمه بریزید و سرخ نکنید :◊:

زیر قابلمه را خاموش کنید و غذا را سرو کنید.

طرز تهیه یتیمچه , یتیمچه , یتیم چه , روش تهیه یتیمچه , yatimcheh

طرز تهیه یتیمچه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه بدون گوشت همراه نکات خوشمزه شدن

نکاتی در مورد بادمجان :

:◊: از آنجا که جزو اصلی این غذا بادمجان است، تلخ بودن آن باعث خواهد شد غذا کلا بد طعم شود و کسی نتواند آن را بخورد

 بنابراین قبل از ریختن بادمجان ها در غذا، به ظاهرشان دقت کنید که کاملاً مشکی براق باشند و لکه ای سبز روی آن ها دیده نشود :◊:

:◊: وقتی بادمجان ها را برش می زنید، نباید پر دانه باشند زیرا چنین بادمجان هایی به احتمال زیاد تلخ خواهند بود :◊:

:◊: برای اطمینان بیشتر از تلخ نبودن، تکه ای از بادمجان خام را که هنوز در غذایتان نریخته اید، بجوید. در صورت تلخ نبودن می توانید با خیال راحت آن را در غذا بریزید:◊:

:◊: آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و

اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند :◊:

طرز تهیه یتیمچه , یتیمچه , یتیم چه , روش تهیه یتیمچه , yatimcheh

طرز تهیه یتیمچه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه بدون گوشت همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه یتیمچه , یتیمچه , یتیم چه , روش تهیه یتیمچه , yatimcheh

طرز تهیه یتیمچه بادمجان غذای سنتی و خوشمزه بدون گوشت به همراه نکات خوشمزه شدن

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه مناسب برای انواع پیتزا و پاستا

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه مناسب برای انواع پیتزا و پاستا

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان طرز تهیه پنیر موزارلا را آماده کرده ایم.

آموزش آشپزی و انواع پیتزا در سایت انسان شاد

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

پنیر موزارلا شباهت بسیاری با پنیر پیتزا دارد و تفاوت آن در این است که بیشتر کش می آید و چربی کمتری دارد.

پنیر موزارلا را علاوه بر مصرف در تهیه پیتزا در ساندویج و حتی با پنیر و گوجه میتوان استفاده کرد.

برای تهیه پنیر موزارلا حتما باید از دماسنج و ماکروویو استفاده شود.

مواد لازم برای تهیه پنیر موزارلا

جوهر لیمو :♥: 1 و نیم قاشق چایخوری

قرص پنیر بزرگ :♥: یک چهارم عدد

شیر :♥: 4 لیتر

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

طرز تهیه پنیر موزارلا

به نقل از انسان شاد طرز تهیه پنیر موزارلا به این صورت است که ابتدا باید

در یک ظرف مناسب 1 پیمانه آب سرد بریزید و 1 چهارم از یک عدد قرص پنیر را درون آن حل کنید.

جوهر لیمو را هم به همین روش در یک پیمانه آب سرد ریخته و مخلوط کنید.

شیر را در شیر جوش بریزید و مخلوط جوهر لیمو و آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا دمای آن به 33 درجه سانتی گراد برسد.

زمانی که دمای شیر به 33 درجه سانتی گراد رسید مخلوط قرص پنیر را به آرامی به شیر اضافه کنید و

هم بزنید و اجازه دهید شیر تا دمای 40 تا 43 درجه سانتی گراد برسد.

در این زمان یک لایه غلیظ مانند ماست روی شیر تشکیل میشود.

با یک چاقوی تیز این رویه را به حالت مربع برش دهید و خیلی آرام آن را هم بزنید و سپس اجاق را خاموش کنید.

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

قسمت های که بسته شدند را بدون اینکه آب پنیر همراه آنها باشد درون یک ظرف دیگر بگذارید.

به وسیله دست یا یک قاشق پنیر را فشار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود. این کار را به آرامی انجام دهید.

حالا ظرف حاوی پنیر را در ماکروویو بگذارید و اجازه دهید برای 30 ثانیه با تمام قدرت ماکروویو کار کند و بعد پنیر را در آورده و آب اضافه آن را بگیرید.

این عمل را برای چندین بار تکرار کنید تا بطور کامل آب پنیر گرفته شود و خیلی راحت کش بیاید.

اکنون مقداری نمک نیز به پنیر اضافه کنید.

پنیر را برای 10 الی 15 بار بکشید و باز جمع کنید.

این عمل را تا زمانی که پنیر موزارلا کشسان و براق شود تکرار کنید.

در مرحله آخر پنیر موزارلا را به شکل توپ در بیاورید و نهایت لذت را از خوردن آن ببرید.

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

 

نکاتی در مورد تهیه پنیر موزارلا :

در صورت نداشتن ماکروویو بعد از اینکه پنیر را برش دادید اجازه دهید دمای آن تا 85 درجه سانتی گراد بالا برود.

حالا پنیر را از روی حرارت بردارید و آب اضافه آن را جدا کنید و باز آن را روی حرارت بگذارید تا دمای آن به 57 درجه سانتی گراد برسد.

باز پنیر را از روی حرارت بردارید و آب اضافه آن را بگیرید و مقداری فشار دهید و باز آن را روی حرارت قرار دهید تا به دمای 57 درجه برسد.

اکنون مراحل بالا را در ادامه تهیه پنیر موزارلا تکرار کنید.

و در نهایت مانند بالا نمک اضافه کرده و پنیر را آماده کنید.

:♥: توجه داشته باشید به هیچ عنوان دما نباید بالاتر از 57 درجه باشد :♥:

کاربرد پنیر موزارلا ، طرز تهیه پنیر موزارلا , پنیر موزارلا , موزارلا , Mozzarella

طرز تهیه پنیر موزارلا خانگی خوشمزه مناسب برای انواع پیتزا و پاستا

بیوگرافی و عکس های سام درخشانی و همسرش عسل امیرپور

بیوگرافی و عکس های سام درخشانی و همسرش عسل امیرپور

بیوگرافی سام درخشانی در سایت انسان شاد

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی متولد 31 تیر ماه 1354 بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایرانی است.

او در خیابان ولیعصر تهران به دنیا آمد و همانجا بزرگ شد.

دارای مدرک تحصیلی علوم تجربی و دانشجوی انصرافی تئاتر است.

سام در آموزشگاه بازیگری سمندریان یک دوره بازیگری گذرانده‌ است و با مجموعه شب زدگان به دنیای بازیگری پا گذاشت.

پس از آن با بهشت آبی، مجموعه همسفر، خانه پدری، دلباخته، و اخیراً

هم در سریال سالهای برف و بنفشه و ما چند نفر و روزهای زیبا و نابرده رنج و دارا و ندار و

مجموعه پژمان، رؤیای گنجشکها، آوای باران و همه چیز آنجاست نقش آفرینی کرده است.

سام یک برادر بزرگتر به نام شهریار دارد و مادرش فهیمه کولاتج خانه دار است.

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

عکس دامادی سام درخشانی

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام با کامبیز دیرباز، پژمان بازغی، پژمان جمشیدی و حامد بهداد رفاقت دیرینه دارد.

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی مهر ماه سال 1394 با عسل امیرپور ازدواج کرد.

عسل امیرپور متولد سال 1362 است؛

او به عنوان مربی بدنسازی مشغول به کار است ولی تحصیلاتش را در رشته نقاشی تا مقطع لیسانس پشت‌ سر گذاشته؛ بنابراین نقاشی می‌کند

 اتفاقا جالب است بدانید که خواهر سام‌ درخشانی هم نقاش است و به گفته سام، حالا خانه آنها تبدیل به یک گالری نقاشی شده است.

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

پژمان بازغی و همسرش در کنار سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

عکس های سام درخشانی در کنار همسرش عسل امیر پور

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

سام درخشانی که هوادرا تیم استقلال بود در بخشی از برنامه در گفتگو با پژمان بازغی که پرسپولیسی هست وی را لنگی خطاب کرد

و این شروع ماجرا و فحاشی و حمله به صفحه شخصی وی در اینستاگرام بود که توسط هواداران پرسپولیس اتفاق افتاد

تا جایی که حدود 25000 کامنت برای آخرین پست وی در اینستاگرام گذاشته شده است.

سام درخشانی , بیوگرافی سام درخشانی , عکس اینستاگرامی سام درخشانی , سام درخشانی و همسرش

بیوگرافی و عکس های سام درخشانی و همسرش عسل امیرپور

طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و قارچ

طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و قارچ

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه سوفله سیب زمینی را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع سوفله در سایت انسان شاد

طرز تهیه سوفله سیب زمینی , سوفله سیب زمینی , سوفله سیب زمینی و قارچ

مواد لازم برای تهیه سوفله سیب زمینی

سیب زمینی :♥: 4 عدد

گوشت چرخ کرده :♥: 200 گرم

قارچ :♥: 5 عدد

پیاز :♥: 1 عدد

سیر :♥: 2 حبه

پنیر پیتزا :♥: 300 گرم

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری

زردچوبه و نمک و فلفل :♥: به میزان لازم

 

به جای پنیر پیتزای داخلِ موادِ این غذا میتونید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید .

از مقداری فلفل دلمه ای هم می توانید در کنار مواد سوفله سیب زمینی استفاده کنید.

طرز تهیه سوفله سیب زمینی , سوفله سیب زمینی , سوفله سیب زمینی و قارچ

طرز تهیه سوفله سیب زمینی

به نقل از انسان شاد طرز تهیه سوفله سیب زمینی به این صورت است که ابتدا باید

سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود و کاملا مغز پخت شوند.

پیاز را خلالی خرد کرده (یا رنده کنید) و کمی در روغن تفت دهید تا پیاز طلایی و سرخ شود.

سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید.

بعد از یک دقیقه گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا گوشت سرخ شود و تغییر رنگ بدهد.

رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید.

حرارت را کم کنید تا مواد پخته شود . البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.

یک ظرف مناسب برای گذاشتن سوفله در فر را انتخاب کنید و کف آن را کمی چرب کنید.

سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و در ظرف بچینید.نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم .

مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا زمانی که در ظرف جا دارید.

فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.

:♥: 180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت می باشد :♥:

طرز تهیه سوفله سیب زمینی , سوفله سیب زمینی , سوفله سیب زمینی و قارچ

طرز تهیه سوفله سیب زمینی خوشمزه با گوشت چرخ کرده و قارچ