در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک کالباس را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
این غذا شبیه به کیک است ولی شیرین نمیباشد.
آردسفید :♥: یک کیلوگرم
تخممرغ :♥: 12 عدد
کالباس :♥: 250 گرم
نمک :♥: به میزان لازم
کره یا مارگارین :♥: 250 گرم
روغنزیتون :♥: 3 قاشق غذا خوری
بیکینگپودر :♥: یک قاشق مرباخوری
زرده تخممرغ :♥: یک عدد
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک کالباس به این صورت است که ابتدا باید
آرد، بیکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس تخممرغها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن زیتون را کمکم به مواد اضافه کنید.
اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه کنید،سپس خمیر را با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید.
کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و خمیر را به صورت لایهای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید .
زرده تخممرغ زده شده را با قلممو روی سطح خمیر بمالید.
ظرف را در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یکساعت قرار دهید تا کیک کالباس آماده شود.
180 درجه سانتی گراد معادل 350 درجه فارنهایت است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک نسکافه ای را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
تخم مرغ :♥: سه عدد
شکر :♥: 1 پیمانه
آرد :♥: 2 پیمانه
شیر :♥: یک پیمانه
روغن مایع :♥: یک سوم پیمانه
نسکافه :♥: دو قاشق غذا خوری
گردو خورد شده :♥: نصف لیوان
بیکینگ پودر :♥: سه قاشق چای خوری
وانیل :♥: یک قاشق چای خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک نسکافه ای به این صورت است که ابتدا باید
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با همزن خوب هم می زنیم.
سپس شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه خوب با همزن هم می زنیم تا سفید و کشدار بشه .
نسکافه را در شیر حل می کنیم و به همراه روغن به مواد قبلی اضافه می کنیم و با دور کم همزن حدود دو دقیقه دیگر می زنیم .
بکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و سه بار الک می کنیم.
سپس هم زن را کنار می گذاریم و آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم می زنیم تا کاملا آرد مخلوط بشه .
در آخر گردو را اضافه می کنیم .
فر را روی درجه 180 سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه .
قالب مناسبی را برای کیک اماده می کنیم با روغن کمی ته ان را چرب می کنیم مواد کیک را درون قالب می ریزیم.
کیک را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .
مدت پخت این کیک نسکافه ای خوشمزه حدودا 50 دقیقه هست .
بعد از این که کیک نسکافه ای پف کرد و روی کیک طلایی شد کیک شما حاضر است.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه توپک مرغ پنیری را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و سفره آرایی در سایت انسان شاد
سینه مرغ چرخ شده :♥: 1 عدد
جعفری خرد شده :♥: 1 پیمانه
پنیر پیتزا :♥: 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم در این دستور برای تهیه توپک مرغ برای 5 نفر می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه توپک مرغ پنیری به این صورت است که ابتدا بابد
پوست سینه مرغ را کنده و خوب آن را بشورید.
سپس آن را چرخ کنید و درون یک ظرف مناسب بریزید.
جعفری را پاک کرده و خوب بشورید و آن را حسابی ساطوری کنید و به همراه زعفران به سینه مرغ چرخ کرده اضافه کنید.
مواد درون ظرف را خوب ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند و حالت چسبندگی پیدا کنند.
به اندازه یک توپ کوچک از مواد توپک مرغ پنیری بردارید و در کف دستتان پهن کنید.
مقداری پنیر پیترا روی توپک مرغ بگذارید و مرغ را روی پنیر پیتزا جمع کنید تا توپک مرغ پنیری کاملا گرد شود و روی پنیر را بپوشاند.
درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود و بعد توپک مرغ پنیری را درون آن بیندازید و خوب آن را سرخ کنید.
اکنون توپک مرغ پنیری شما آماده است.
طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا خیلی خوشمزه مخصوص مهمانی
:♥: هنگام جمع کردن توپک های مرغ روی پنیر باید مراقب باشید تا جایی از پنیر پیتزا بدون روکش مرغ نباشد چون هنگام
سرخ کردن پنیر پیتزا آب می شود و بیرون می ریزد و مرغ تو خالی می شود :♥:
:♥: می توانید قبل از سرخ کردن توپک های مرغ پنیری آنها را برای 15 دقیقه درون یخچال بگذارید :♥:
:♥: اگر توپک ها را درون روغن فراوان سرخ کنید بهتر است :♥:
:♥: بعد از اینکه توپک ها را سرخ کردید آنها را روی یک دستمال کاغذی تمیز بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود :♥:
:♥:توپک مرغ پنیری را می توانید با سس کچاپ میل بفرماید :♥:
طرز تهیه توپک مرغ پنیری سرخ شده با پنیر پیتزا خیلی خوشمزه مخصوص مهمانی
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کیک انجیر را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کیک در سایت انسان شاد
آرد :♥: 2 پیمانه
ماست :♥: نصف پیمانه
شکر :♥: یک پیمانه
تخم مرغ :♥: 3 عدد
انجیر سیاه درشت :♥: 7 عدد
کره :♥: 200 گرم
وانیل :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر :♥: 2 قاشق مربا خوری
نمک :♥: یک چهارم قاشق چایخوری
فندق خرد شده :♥: نصف پیمانه (به دلخواه)
پوست لیمو رنده شده :♥: ( به دلخواه)
طرز تهیه کیک انجیر با طعم بسیار عالی برای پذیرایی مهمان
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کیک انجیر به این صورت است که ابتدا باید
تخم مرغ و کره را از یخچال بیرون بیورید تا به دمای محیط برسند.
کره و شکر را باهم مخلوط می کنیم و با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ شوند .
سپس وانیل و پوست لیمو را اضافه میکنیم.
بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و آنها را حسابی با همزن می زنیم .
در آخر ماست رو میریزیم.
بکینگ پودر را با آرد در ظرفی جدا مخلوط می کنیم و 3 مرتیه الک می کنیم.
:♥: علت الک کردن آرد :♥:
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودرمان را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با همزن دور آرام هم می زنیم.
در ظرفی دیگر انجیر ها را به 4 قسمت تقسیم می کنیم و یک قاشق سوپخوری آرد به آنها میزنیم تا در کیک ته نشین نشوند و به همراه فندق به مایه کیک اضافه می کنیم.
قالب کیک را چرب می کنیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم و مواد را درونش میریزیم .
قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.
اکنون کیک انجیر شما آماده است.می توانید این کیک خوشمزه را مثل کیک گلابی تزیین کنید.نوش جان
:♥: برگهای درخت انجیر بدلیل داشتن خصوصیات مدر بودن، تسکین دهندگی و دافع کرم روده مورد استفاده قرار گرفته است :♥:
:♥: دم کرده برگ درخت انجیر مسکن بوده و برای معالجه سرفه تجویز شدهاست :♥:
:♥: میوه انجیر برای نرم کردن سینه و روده و دارای خاصیت ویژهای میباشد :♥:
:♥: انجیر تازه منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است که در جلوگیری از ابتلا به سرطان کاربرد دارند :♥:
:♥: جوشانده انجیر در التهاب دستگاه تنفسی و غرغره کردن آن برای گلو درد و سرماخوردگی مفید بوده و عفونتهای لثه را نیز درمان میکند :♥:
:♥: خوردن انجیر تازه و خشک سبب لینت مزاج شده و یبوست مزمن را درمان میکند و در طب جدید شربتی از آن برای رفع بیماریهای یبوست کودکان تهیه شده است :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه رولت سوسیس را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی در سایت انسان شاد
سوسیس :♥: به تعداد لازم
نان تست :♥: برای هر نفر 1 نان تست
سس مایونز :♥: به میزان لازم
پنیر چدا یا گودار یا هر نوع پنیر ورقه ای :♥: برای هر نان تست 1 ورق پنیر
شیر :♥: 1 پیمانه
آرد سفید :♥: 1 پیمانه
زرده تخم مرغ :♥: 2 عدد
آرد سوخاری ریز یا درشت :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه رولت سوسیس به این صورت است که باید
نانهای تست حتما تازه و نرم باشند در غیر اینصورت در حین کار خرد یا پاره می شوند .
اطراف نان تست را با چاقو برش میزنیم و با وردنه کاملا نون تست را پهن می کنیم و روی اون را سس مایونز میمالیم .
یک ورق پنیر روی اون میذاریم .
یک سوسیس را روی پنیر قرار میدیم سعی کنید از سوسیس های با درصد گوشت بالا استفاده کنید .
:♥: می تونید بجای سوسیس فیله مرغ سرخ شده به کار ببرید :♥:
نون را رول می کنیم و اون را در شیر می غلتونیم.
زیاد رول ها رو خیسش نکنین که دیگه شفته بشه و از هم وا بره اینجا می تونیم حسابی رول ها را تو دست شکل بدیم و دو سرش را ببندیم .
مرحله بعد زدن رول ها در آرد سفید هست .
در این مرحله رول آغشته به آرد را در تخم مرغی که کمی با چنگال زدیم می غلتونیم .
و در مرحله آخر اونها را در آرد سوخاری بنا قرار می دهیم .
این رول ها را میتونید در این مرحله تو یک سینی بچینید روشون را محافظ بکشین و با چاقو چند تا حفره در محافظ ایجاد کنید و در یخچال برای روز بعد نگه داری کنید.
رول ها را در روغن سرخ کنید.
فقط اگر روغن زیاد باشه دیگه احتیاجی به چرخوندن رولها نیست ولی اگر روغن کم باشه باید اطراف رول را در روغن سرخ کنید.