در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کتلت سویا را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع کوکو در سایت انسان شاد
سویا :♥: نیم کیلو
پوره سیب زمینی :♥: 200 گرم
پیاز رنده شده :♥: 1 عدد
تخم مرغ :♥: 1 عدد
جعفری خرد شده :♥: 1 قاشق بزرگ
روغن :♥: مقداری
نمک و فلفل سیاه :♥: به مقدار لازم
روغن :♥: 1 قاشق غذاخوری
آرد :♥: نصف قاشق چایخوری
آب گوجه فرنگی :♥: 1 لیوان
نمک و فلفل :♥: به میزان لازم
این میزان مواد برای تهیه کتلت سویا برای 4 نفر می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کتلت سویا به این صورت است که ابتدا باید
سیب زمینی ها را بپزید و پوره کنید و بگذارید خنک و سفت شود.
سپس یک قاشق روغن (یا 50 گرم کره) به آن اضافه کنید .
سویا و جعفری خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید.
سویا و پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک و فلفل به پوره اضافه کنید و هم بزنید تا از آن خمیری درست شود.
خمیر را به شکل گلوله های کوچک در بیاورید و هر کدام را با کمی آرد بپوشانید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف کوکو طلایی شود.
درون تابه ای روغن را داغ کنید، آرد را در آن بریزید و کمی تفت دهید. بعد آب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید .
کتلت های سرخ شده را در ظرف بچینید و روی آن ها از سسی که تهیه کردید بریزید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه کمپوت گلابی را آماده کرده ایم
انواع دسر و مربا و کمپوت در سایت انسان شاد
گلابی :♥: 2 کیلو گرم
شکر :♥: 3 لیوان
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذا خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کمپوت گلابی خوشمزه به این صورت است که ابتدا باید
گلابی های رسیده اما سفت را انتخاب کنید. گلابی هایی که انتخاب می کنید نباید له باشند یا لکه داشته باشند.
گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید آن ها را کنار بگذارید.
با استفاده از چاقوی تیز، گلابی ها را به صورت ورقه های ضخیم برش دهید. سپس هسته ها و تخمه های آنها را بیرون بیاورید و گوشت گلابی را به اندازه های یکسان برش دهید.
:♥: هنگامی که گلابی ها را برش دادید کمی آبلیمو روی ان ها بریزید تا گلابی تا زمان پخت سیاه و تیره نشوند :♥:
درون قابلمه ای 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
حسابی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید.
بعد از اینکه گلابی ها پخته و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
:♥: کمپوت تهیه شده در منزل فقط چند روز در یخچال ماندگاری خواهد داشت :♥:
:♥: برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل سیب و گلابی علاوه بر اینکه پوست و دانه آن را جدا می کنید و
بصورت تکه تکه در می آورید، زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه کافی است :♥:
گلابی را تمیز شسته و به قطعات دلخواه تقسیم کنید.
قطعه های گلابی را داخل ظرف های شیشه ای در فلزی استریل شده بریزید .
در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاد .
پس از جوشیدن آب آن را از روی حرارت برداشته و در این مرحله شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا جایی که شکر دیگر در آب حل نشود.
وقتی که محلول کاملاً آماده و سرد شد آن را روی گلابی های درون شیشه می ریزیم تا لب به لب شود.
در ظرف شیشه ای را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه دیگر می چینیم.
داخل قابلمه را از آب سرد پر می کنیم ( تا 2 سانت به در آن مانده ) و روی حرارت می گذرایم .
هنگامی که آب به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر میداریم.
شیشه ها را از قابلمه بیرون می آوریم.
اکنون کمپوت ما آماده است.
پس از سرد شدن آن را در کمد یا کابینت گذاشته و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم.
سریال شهرزاد فصل سوم
سریال شهرزاد یکی از پرمخاطب ترین سریال هایی است که مخاطبانش برای رسیدن سری جدید آن لحظه شماری می کنند .
حسن فتحی کارگردان سریال پرمخاطب شهرزاد بعد از موفقیت در سری اول اقدام به تولید فصل دوم این سریال کرد که 29 خرداد 96 روانه بازار شد .
زوج هنری شهاب حسینی و ترانه علیدوستی در این فیلم یکی از بهترین نقش ها را ایفا میکنند.
تصویربرداری فصل دوم سریال شهرزاد به کارگردانی حسن فتحی از 15 مهر آغاز شد و بعد از یک توقف کوتاه تا اواخر شهریور ادامه یافت.
همزمان با تصویربرداری بخش های پایانی فصل دوم، فصل سوم سریال شهرزاد در سکوت خبری جلوی دوربین فتحی رفت.
فصل سوم این سریال با فاصله کوتاهی از فصل دوم پخش می شود و با اتفاقات جالب و عجیبی در داستان همراه خواهد بود.
شهرزاد اولین ملودرامی است که با به تصویر کشیدن زندگی در دهه سی شمسی، موفق به جلب توجه عده زیادی از مخاطبین شده است.
پرهزینه ترین مجموعه تلویزیون ی در بخش نمایش خانگی، مجموعه ای است که با برخورداری از فیلمنامه ای قوی و هنرمندی بازیگران متعدد در بستری تاریخی ساخته شده است.
شهرزاد حکایت زندگی اجتماعی در دهه سی است یعنی چیزی نزدیک به شصت سال قبل.
سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی، تهیهکنندگی و سرمایه گذاری سید محمد امامی، به عنوان بزرگترین پروژه سریالی بخش خصوصی
کشور توانسته است تماشاگران زیادی را با خود همراه کند.
داستان سریال «شهرزاد» در دههٔ 1330 خورشیدی میگذرد.
فیلمبرداری فصل اول این سریال از روز پنجشنبه 15 مهرماه 94 شروع گردید.
ترانه علیدوستی، شهاب حسینی، مصطفی زمانی، پریناز ایزدیار، مهدی سلطانی، پرویز فلاحیپور،
گلاره عباسی، سهیلا رضوی، فریبا متخصص، امیر حسین فتحی
و بازیگران جدید این مجموعه:
رضا کیانیان، رویا نونهالی، امیر جعفری و آتنه فقیه نصیری و فاطمه معتمد آریا
محسن چاوشی نیز همانند فصل اول به عنوان خواننده همراه این سریال است.
ماجرا و داستان فصل دوم شهرزاد از جایی شروع میشود که بعد از مرگ «بزرگ آقا» همه چیز به قباد میرسد و
او همه کاره دم و دستگاه «دیوان سالار» میشود.
اما شرایط جدید و قدرت گرفتن قباد به مذاق «عمه بلقیس» که در کرمان زندگی میکند خوش نمیآید و
او برای گرفتن قدرت از قباد به تهران میآید.
کشمکش عمه بلقیس با قباد برای به دست گرفتن قدرت بخشی از قصه فصل دوم است ،
از طرف دیگر قباد در زمانی که قدرت را در دست دارد، برای دور کردن شهرزاد از فرهاد،
شرایطی را مهیا می کند که فرهاد از ایران برود و مجبور شود درخارج از کشور زندگی خود را ادامه دهد.
همین اتفاق موجب می شود تا لوکیشن بخشی از فصل دوم شهرزاد در یک کشور خارجی که احتمالا ارمنستان یا گرجستان خواهد بود تصویر برداری شود.
فصل اول سریال شهرزاد در سال 94 - 93 در 28 قسمت ساخته شده است.
پریناز ایزدیار در نقش شیرین دیوان سالار
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه آش اسفناج و عدس را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع آش و سوپ در سایت انسان شاد
اسفناج :♥: 1 کیلو گرم
عدس :♥: 1 و نیم لیوان
کلم برگ سفید :♥: 2 لیوان
پیاز متوسط :♥: 1 عدد
رشته آش :♥: 1بسته
پیاز داغ :♥: 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع :♥: 2 قاشق غذا خوری
کشک :♥: به میزان لازم
سیر داغ :♥: 2 قاشق غذا خوری
نعناع داغ :♥: 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه :♥: مقداری
آموزش کامل و طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار مقوی
این آش با کشک یا رب انار و رب گوجه درختی سرو میشود.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه آش اسفناج و عدس به این صورت است که ابتدا باید
اسفناج ها را پاک کرده و تمیز بشوریم.آن ها را خرد می کنیم و به همراه عدس و پیاز بگذارید تا بپزد.
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن را هم بریزید.
کلم های خرد شده را هم جداگانه آب پز کنید .
پس از آن که کلم ها پخته شدند آن ها را به اسفناج ها اضافه کنید.
سپس پیاز و نعنا و سیر داغ را داخل آش اسفناج بریزید.
بعد از جا افتادن مواد آش اسفناج و عدس رشته ها را از وسط تکه کرد و داخل آش بریزید تا بپزد و لعاب دار شود.
بعد از آماده شدن آش را در ظرف مخصوص بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ همانند آش رشته تزیین کنید.
آش اسفناج با کشک یا رب انار سرو می شود.
آموزش کامل و طرز تهیه آش اسفناج و عدس بسیار مقوی
زمان تقریبی آماده شدن آش اسفناج حدود 2 ساعت می باشد.
انسان شاد امیدوار است که طرز تهیه آش اسفناج و عدس براش شما دوستان گرامی مفید بوده باشد و از تهیه آن نهایت لذت را در کنار خانواده و دوستان ببرید
:♥: اسفناج به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی ویتامین B3 داروی مهمی برای برطرف کردن بیماری پلاگر است :♥:
:♥: برگ اسفناج خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت - غنی ویتامین A ، B3، C و آهن و پتاسیم می باشد :♥:
:♥: خوردن اسفناج در رفع تشنگی موثر است و از زمان های قدیم برای از بین بردن ورم و درد گلو توصیه شده است :♥:
:♥: برای رفع سرفه های خشک برگ اسفناج را با جو پوست کنده و روغن بادام بپزید و بخورید :♥:
:♥: بیماری پلاگر یک نوع بیماری است که بعلت کمبود ویتامین B3 در بدن تولید می شود و
نشانه های آن ضعف بدن ، تشنج ، اختلال در دستگاه هاضمه و بوجود آمدن لکه های قرمز روی بدن است :♥:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه کرم کارامل شکلاتی را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع دسر در سایت انسان شاد
شیر :♥: 2 لیوان
پودر کاکائو :♥: 3 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین :♥: 1 قاشق غذا خوری
شکر :♥: 12 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای :♥: 50 گرم
خامه :♥: یک چهارم لیوان
وانیل :♥: یک هشتم قاشق چایخوری
خامه باعث می شود بافت دسر شبیه پودینگ شود و اگر خامه نزنید شبیه ژله می شود .
به نقل از انسان شاد طرز تهیه کرم کارامل شکلاتی به این صورت است که ابتدا باید
نصف لیوان شیر را در یک کاسه بریزید و روی آن پودر ژلاتین را بپاشید و بعد آن را روی بخار آب قرار دهید تا پودر ژلاتین حل شود.
در یک قابلمه خامه و بقیه شیر را ریخته و روی حرارت قرار دهید.
مواد را خوب هم بزنید تا خامه کاملا آب شود .
سپس شکر را اضافه کنید تا خوب حل شود و مرتب هم بزنید تا داغ شود اما حواستان باشد نباید بجوشد.
ظرف شیر را از روی حرارت بردارید و پودر کاکائو، مخلوط ژلاتین و شکلات رنده شده و وانیل را اضافه کنید.
مواد را در قالب مخصوص دسر ریخته و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
برای اینکه بتوانید دسر را راحت از قالب جدا کنید قبل از ریختن مواد در قالب با کمی کره آن را چرب کنید و
پس از بستن کرم کارامل آن را به مدت 10 ثانیه در آب گرم قرار داده خارج کنید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید .