در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان گرامی طرز تهیه نان مغزدار را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع نان در سایت انسان شاد
مایه خمیر :♥: 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ :♥: 3 عدد
آب :♥: یک چهارم پیمانه
شکر :♥: یک قاشق چایخوری
روغن مایع :♥: نصف پیمانه
ماست پرچرب :♥: 1 پیمانه
زنجبیل یا هل :♥: یک قاشق سوپخوری
آرد :♥: به حدی که خمیر به دست نچسبد.
کره :♥: 50 گرم
آرد :♥: 3 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده :♥: 1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ :♥: 1 عدد
روغن مایع :♥: یک قاشق سوپ خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه نان مغزدار به این صورت است که ابتدا باید
مایه خمیر ، آب و شکر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. ظرف را کنار بگذارید تا خمیر عمل بیاید.
بعد روغن مایع ، ماست ، زنجبیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.
سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا مایه خمیر نان مغزدار آماده شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر نان مغزدار را به مدت یک ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت هر بار از خمیر نان مغزدار به اندازه یک نارنگی بردارید در وسط آن یک قاشق از مایه میانی بریزید و آن را با دست شکل دهید.
آنگاه روی میز خمیر را با وردنه باز کنید و روی آن را قالب بزنید.
سپس با زرده تخم مرغ و زعفران روی نان مغزدار را تزئین کنید و به مدت نیم ساعت در فرم با دمای 180 درجه ی سانتی گراد قرار دهید تا بپزند.
می توانید با مقداری کنجد یا دانه خرفه نان مغزدار را تزیین و خوشمزه تر کنید.
آموزش و طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه و عالی مخصوص سرو با چایی و قهوه
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه هات چاکلت را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع نوشیدنی در سایت انسان شاد
پودرکاکائو :♥: 2 قاشق سوپخوری
شکر :♥: 1 قاشق سوپخوری
شیر :♥: 1 پیمانه
پودر پسته :♥: 1 قاشق سوپخوری
پودر فندق :♥: 1 قاشق سوپخوری
پودر دارچین :♥: مقداری
خامه فرم گرفته :♥: مقداری
به جای پودر پسته و فندق و دارچین می توانید فقط از مقدار کمی وانیل استفاده کنید.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه هات چاکلت به این صورت است که ابتدا باید
دارچین، پودر کاکائو ، شکر و شیر را در شیرجوش ریخته و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا در هم حل شوند.
شیرجوش را روی حرارت بگذارید و مواد را بجوشانید.
پودر پسته و پودر فندق را هم اضافه کرده و شیر جوش را از روی حرارت بردارید.
هات چاکلت را داخل لیوان یا فنجان مورد نظرتان بریزید و نوش جان کنید.
در آخر هات چاکلت را با دارچین، پودر پسته و پودر فندق تزیین کنید.
شما می توانید با استفاده از خامه طرح های بسیار زیبا و جذابی را روی هات چاکلت در بیاورید.
می توانید از عسل هم برای شیرین کردن هات چاکلت استفاده کنید ولی کمی طعم آن متفاوت می شود.
هر چه پودر کاکائو تیره تر باشد و بوی آن خوشایندتر باشد در نهایت هات چاکلت شما طعم واقعی و بهتری خواهد داشت.
افرادی که هات چاکلت را داغ و غلیظ می نوشند باید از کاکائو بیشتر و شیر پر چرب استفاده کنند.
مدل کلاسیک هات چاکلت بدون خامه سرو می شود ولی شما می توانید طبق ذائقه خودتان آن را میل کنید.
اضافه کردن مقداری خامه و پودر نارگیل برای افراد لاغر در هات چاکلت توصیه می شود.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه دونات را آموزش می دهیم.
آموزش انواع شیرینی و کیک در سایت انسان شاد
آرد :♥: 4 لیوان
تخم مرغ :♥: 2 عدد
زرده تخ مرغ :♥: 1 عدد
مایه خمیر :♥: 1 قاشق غذاخوری
شیر :♥: 1 لیوان
نمک :♥: نصف قاشق چایخوری
شکر :♥: 4 قاشق غذا خوری
کره :♥: 50 گرم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه دونات به این صورت می باشد
که ابتدا مایه خمیر رو با شیر ولرم (انگشت رو نسوزونه ولی گرمای شیر رو حس کنید) و یک قاشق از شکر به عمل می آوریم.
تا وقتی که مایه خمیر داره عمل میاد تخم مرغ ها را با یک عدد زرده مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یک دست شود .
نمک ، شکر و کره ای را که به دمای محیط رسیده رو به تخم مرغ اضافه کنید.
مجددا با همزن بزنید تا شکر حل بشه .
بعد مایه دونات را که به عمل اومد (زمان به عمل اومدن مایه خمیر حدود 10 دقیقه است) به مواد اضافه کنید
آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی بزنید.
چهار تا لیوان رو یه دفعه به مواد اضافه نکنید خمیر باید به دست نچسبه.
سپس خمیر دونات رو به مدت 8 الی 10 دقیقه ورز دهید.
روی خمیر را پلاستیک بکشید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا استراحت کند .
بعد از یک ساعت خمیر دونات را پهن کنید و با قالب یا لیوان خمیر رو قالب بزنید.
وسط خمیر را با یک قالب کوچکتر در بیارید.
دونات های آماده کرده را توی سینی که از قبل آرد پاشیده اید یا کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و نیم ساعت دیگه بهش استراحت دهید.
بعد از نیم ساعت دونات ها را در روغنی که داغ شده سرخ کنید.
می توانید کمی هل یا وانیل را با پودر قند مخلوط کنید و در خمیر دونات بریزید تا دونات هایتان خوش طعم و خوش عطر تر باشند.
می توانید از انواع مغر ها مانند : مغز بادام ، گردو ، فندق و دیگر مغز ها برای تزیین دونات ها استفاده کنید.
دونات جزء میان وعده های بسیار خوشمزه و پر طرف دار می باشد.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه خورشت فسنجان را آموزش می دهیم.
آموزش آشپزی و انواع خورش در سایت انسان شاد
مغز گردو :♥: 300 گرم
مرغ :♥: به مقدار لازم
پیاز :♥: 2 عدد
رب انار :♥: 5 قاشق غذا خوری
شکر :♥: 3 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به مقدار لازم
برگ بو :♥: 2 عدد
این مقدار مواد برای تهیه خورشت فسنجان برای 5 نفر می باشد.
به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورشت فسنجان به این صورت است که ابتدا باید
گردو ها رو 2 بار چرخ کنید چون هرچی بیشتر گردو ها آسیاب شوند خورشت روغن بیشتری پس میندازد.
البته حواستون باشه خیلی گردوها رو آسیاب نکنید چون حالت خمیری پیدا می کنند!!!!!!
یکی از پیاز ها رو با رنده درشت رنده کنید.
در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در روغن تفت دهید تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.
بعد گردو ها را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از حدود 5 دقیقه تفت دادن مقداری آب سرد به مواد اضافه کنید.
!!!!!!!!حتما باید آب خیلی سرد باشد تا به گردو ها شوک وارد شود و به روغن بیفتد!!!!!!!
در قابلمه را بگذارید و حرارت رو کم کنید تا خورش به اصطلاح جا بیفته و حسابی روغن بندازه.
مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و برگ بو (برای گرفتن بوی زهم مرغ) می گذاریم در قابلمه ای جدا بپزد.
هنگامی که گردوها روغن انداختند رب انار را با شکر مخلوط می کنیم و به گردو ها اضافه می کنیم.
ترکیب رب انار و شکر بستگی به ذائقه شما داره و می تونید مقدارش رو کم یا زیاد کنید.
وقتی مرغ پخته شده همراه با کمی نمک به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت دیگه با حرارت ملایم پخته شوند.
هنگامی که خورش جا افتاد و حسابی به روغن افتاد خورشت فسنجان شما آماده است و می توانید نوش جان کنید.
* مقدار گردو برای 4 نفر حدود 250 گرم می باشد *
* اگر غذاتون آماده شده بود و دیدید خورشت خوب روغن ننداخته می تونید در آخر نصف لیوان آب سرد (یا یک تکه یخ) را به غذا اضافه کنید *
* حتما گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود *
* آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید *
* این خورش خوشمزه را هم با گوشت مرغ هم با گوشت قلقلی و هم با قارچ و ماهی و بوقلمون نیز می توانید درست کنید *
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه مرغ ذغالی را آماده کرده ایم.
آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ در سایت انسان شاد
مواد لازم در این دستور برای تهیه مرغ ذغالی برای 2 نفر است.
مرغ :♥: 2 تکه
پیاز :♥: 2 عدد
سیر :♥: 1 حبه
سس مایونز :♥: یک قاشق غذا خوری
آب :♥: 2 لیوان
زعفران دم کرده :♥: نصف استکان
زغال :♥: 2 تکه بزرگ
آبلیمو :♥: 2 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه مرغ ذغالی به این صورت است که ابتدا باید
تکه های مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو و پیاز خرد شده مزه دار کنیم و برای یک ساعت در یخچال قرار دهیم تا بوی مرغ گرفته شود.
سپس مرغ ها را در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند.
در تابه دیگری 1 عدد پیاز باقی مانده را با مقدار کمی روغن تفت دهید و بعد زردچوبه را به آن اضافه کنید.
هنگامی که پیازها کاملا طلایی شدند مرغ ها را به روی پیاز ها منتقل کنید.
در کاسه ای کوچک یک قاشق سس مایونز را به همراه زعفران دم کشیده و آبلیمو و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و بر روی مرغتان بریزید.
درب قابلمه را بگذارید و حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
5 دقیقه قبل از اینکه غذا را سرو کنید ذغال هایتان را روی حرارت حسابی سرخ کنید.
در یک کاسه استیل کوچک کمی روغن داغ کنید و کاسه را روی مرغ هایتان بگذارید .
سپس ذغالهای سرخ شده را درون آن کاسه روغن قرار دهید و سریعا در قابلمه را بگذارید.
دود ذغال باعث می شود که مرغ مزه کبابی پیدا کند.
در این مرحله که ذغال را روی مرغ ها می گذارید باید سرعت عمل داشته باشید و سریعا در قابلمه را بگذارید تا همه دود ها به خورد مرغ ها بروند.
به مدت 5 دقیقه زغال را در قابلمه بگذارید بماند تا دود زغال باعث شود مرغتان حسابی مزه دود بگیرد و یک طعم فوق العاده بی نظیر پیدا کند.
می توانید در این خوراک مرغ ذغالی خوشمزه از هویج و فلفل دلمه ای هم استفاده کنید که باعث خوشمزه تر شدن غذا خواهد شد.
به این نکته توجه کنید که مرغتان خیلی چرب نشود پس از روغن به مقدار کمتری استفاده کنید.