بیوگرافی شبنم فرشاد جو در سایت انسان شاد
بیوگرافی شبنم فرشاد جو در سایت انسان شاد
شبنم فرشادجو فارغالتحصیل از آموزشگاه تئاتر با مدیریت حمید سمندریان 1374 و
دارای مدرک کارشناسی نمایش با گرایش بازیگری در سال 1380 و
:◊:آخرین بار کى سحرو دیدی (فرزاد موتمن ۱۳۹۴):◊:
:◊:گذر موقت (افشین هاشمی ۱۳۹۴):◊:
:◊:”بانکیها” (مهدی مظلومی) شبکه 2؛ 1382:◊:
:◊:”چرخ گردون” (کاظم بلوچی) شبکه 2؛ 1383:◊:
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه نرگسی اسفناج را آماده کرده ایم.
نرگسی غذایی ایرانی است که با تخم مرغ درست میشود و به دلیل شباهت رنگهایش (زرد و سفید و گاه سبز) به گل نرگس این نام را گرفته است.
این غذا گل در چمن نیز نامیده میشود.
نرگسی اسفناج بسیار شبیه املت اسفناج است و با پیاز داغ، تخم مرغ، اسفناج و سیر پخته میشود.
اسفناج تازه :♥: 1 کیلو گرم
پیاز :♥: 2 عدد
سیر :♥: 2 حبه
تخم مرغ :♥: 3 عدد
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
به نقل از انسان شاد طرز تهیه نرگسی اسفناج به این صورت است که
ابتدا اسفناج ها را پاک کنید و تمیز بشورید.
هنگامی که آب اسفناج ها خشک شد آن ها را ریز و ساطوری خرد کنید.
اسفناج ها را درون قابلمه ای بریزید و مقدار خیلی کم آب (حدود نصف لیوان) روی اسفناج ها بریزید.
درب قابلمه را بگذارید تا اسفناج ها نرم و پخته شوند.
در اواخر پخت کمی نمک روی اسفناج ها بپاشید.
در تابه ای دیگر پیاز و سیر را ریز خرد کنید یا رنده کنید و در روغن سرخ کنید تا پیاز ها نرم شوند و آب آن ها خارج شود.
حالا نوبت اضافه کردن اسفناج های پخته به پیاز و سیر است.
اسفناج ها را در روغن تفت دهید.
نمک و فلفل را به اسفناج اضافه کنید و در آخر تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید.
حرارت را کم کنید تا تخم مرغ ها سفت شوند.
:♥: مواظب باشید زرده تخم مرغ ها سفت نشوند و به صورت عسلی در بیاید :♥:
هنگامی که تخم مرغ ها بست نرگسی شما آماده است . نوش جان
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما طرز تهیه میگو پفکی را آماده کرده ایم
میگو :◊: 1 کیلوگرم
تخم مرغ :◊: 1 عدد
پیاز :◊: 1 عدد
سیر :◊: 2 حبه
آبلیمو :◊: 3 قاشق غذا خوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه میگو پفکی به این صورت است که
ابتدا میگو را تمیز کنید و پوست آن را بگیرید و بشورید.
:◊: در این مطلب آموزش پاک کردن میگو را مرحله به مرحله توضیح داده ام :◊:
میگو ها را درون ظرف در داری بریزید سپس پیاز و سیر را روی میگو ها رنده کنید.
آبلیمو و فلفل سیاه و زعفران دم کشیده را به میگو اضافه کنید و کاملا میگو ها را با مواد آغشته کنید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزران طرز تهیه کالباس خانگی را آماده کرده ایم.
پودر آویشن :◊: 1/4 قاشق مربا خوری
زنجبیل :◊: 1/5 قاشق مربا خوری
به نقل از انسان شاد برای تهیه کالباس خانگی ابتدا باید گوشت را به همراه جعفری و سیر 3 مرتبه چرخ کنید.
سپس آرد را به تمام ادویه های خشک برای 2 بار الک کنید و شیر خشک را یه آن اضافه کنید.
زرده های تخم مرغ را به گوشت چرخ شده اضافه کنید و مواد بالا را هم به آن بیفزاید.
در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما دوستان عزیز طرز تهیه ترشی بندری را آماده کرده ایم.
گل کلم :♥: 1 بوته
سبزی (شامل نعنا ، گشنیز ،ترخان ،مرزه ریز شده) :♥: 1 پیمانه
گوجه فرنگی :♥: 5 عدد
خیار :♥: 3 عدد
بادمجان :♥: 3 عدد
هویج :♥: 3 عدد
رب انار :♥: 1 پیمانه
فلفل سبز تند :♥: 50 گرم
موسیر تازه :♥: 50 گرم
آب گوجه فرنگی غلیظ :♥: 1 پیمانه
سیب ترشی :♥: نیم کیلو
سیر :♥: 1 بوته
کرفس :♥: 3 شاخه
تمبر هندی :♥: 1 بسته
ادویه ترشی :♥: 2 قاشق سوپخوری
به نقل از انسان شاد طرز تهیه ترشی بندری به این صورت است که ابتدا باید
در یک ظرف مناسب سرکه ، آب و نمک را ریخته و روی حرارت قرار دهید.
فلفل های سبز تند را به مواد اضافه کنید تا بجوشد و نرم شوند.
بعد از اینکه فلفل ها نرم شدند آنها را بیرون بیاورید و ریز خرد کنید.
تمبر هندی را در ظرفی ریخته و مقداری سرکه به آن بیفزاید و آن را حل کنید.
بعد از حل شدن تمبر هندی در سرکه آن را از صافی ریز رد کنید تا هسته های آن جدا شود.
برای اینکه گوشت تمبر هندی کاملا جدا شود عمل بالا را چند بار تکرار کنید.
پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و ریز خردشان کنید.
سیب ترشی ، هویج ها و سیرها را نیز پوست گرفته و ریز خردشان کنید.
برگ های کرفس را از ساقه جدا کرده و آنها را مانند هویج ها ریز خرد کنید.
خیارها را با پوست خرد کنید و درون آبکش بریزید و مقداری نمک روی آنها بریزید و اجازه دهید تا 3 ساعت باقی بماند تا آب اضافی آنها کشیده شود.
موسیرها را خوب بشورید و آنها را به شکل دلخواه خرد کنید. گل کلم را نیز شسته و خرد کنید.
حالا سبزی های معطر ترشی را به صورت ساطوری خرد کنید و با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.
اکنون بادمجان ها را پوست کرده و به شکل مربعی خرد کنید و برای اینکه نرم شوند با سرکه بجوشانید.
بادمجان ها را به همان صورت داغ با بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
اکنون رب انار ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و ادویه ترشی را به همراه تمبر هندی حل شده را به بقیه مواد اضافه کنید.
تمام مواد ترشی را درون یک ظرف شیشه ای مخصوص ترشی بریزید و تا جایی که کاملا روی آنها را بگیرد سرکه اضافه کنید.
اندازه نمک و فلفل ترشی بندری نیز به اختیار خودتان می باشد.
ظرف ترشی بندری را در یک مکان خنک برای 2 هفته بگذارید و بعد از گذشت زمان مورد نظر از آن استفاده کنید.
بهترین مکان برای نگه داری ترشی درون یخچال میباشد.
اگر دوست داشته باشید میتوانید 2 الی 3 قاشق سوپخوری پودر سیر و موسیر به ترشی اضافه کنید.
میتوانید بجای استفاده از فلفل سبز تند از فلفل سبز شیرین استفاده کنید.
رب انار اگر ترش باشد مزه بهتری به ترشی میدهد.
آب گوجه فرنگی غلیظ با صاف کردن گوجه از آبکش بدست میاید.
می توانید به جای آب گوجه فرنگی غلیظ از مخلوط 3 قاشق رب و 1 لیوان آبجوش استفاده کنید.